Да ли је у Нишу победио НАТО кандидат

Не, они врше притисак и настоје , преко своје опорбе, да сруше или бср што више ослабе ову власт.

Ах, Дуле, па заиста нема смисла да од нас мало старијих (а нисмо још пензионери) очекујеш да више верујемо теби (и понекад Вулету) него својим очима... :per:

Знаш, ми видимо и успехе председника Вучића. И неке мање очигледне ствари. Стране инвестиције, токове новца...а знамо и како то изгледа кад се нека власт западу не допада...:mrgreen:

Комплетна политичка сцена у Србији је прозападна.Једина је разлика што неки то отворено кажу, а неки то прикривају, као што ради Вучић и део опозиције(ДСС, НС, ДЈБ).

С обзиром да је НАТО једна свеобухватна политичка и војна алијанса западних империјалиста, ја њихове заступнике у редовима опозиције називам НАТО опозицијом.Можда неки од њих нису за чланство Србије у НАТО, али то ништа не мења, има неколико западњачких земаља које нису у НАТО, па су и даље чврсто интегрисане у структуру западњачког империјализма.
Некада користим и термин Ђилас-опозиција, али он није адекватан јер има и опозиционих странака које нису са Ђиласом.Наравно, имамо и НАТО-власт, само их чешће називам по њиховом лидеру Вучићу.

Па добро, али не чини ли ти се то помало бесмисленим, с обзиром на претходну ти реченицу?

Оно, требало би онда и актуелну власт у Србији да називаш "НАТО власт", тако некако?

Комплетна политичка сцена у Србији је прозападна.Једина је разлика што неки то отворено кажу, а неки то прикривају, као што ради Вучић и део опозиције(ДСС, НС, ДЈБ).

С обзиром да је НАТО једна свеобухватна политичка и војна алијанса западних империјалиста, ја њихове заступнике у редовима опозиције називам НАТО опозицијом.Можда неки од њих нису за чланство Србије у НАТО, али то ништа не мења, има неколико западњачких земаља које нису у НАТО, па су и даље чврсто интегрисане у структуру западњачког империјализма.
Некада користим и термин Ђилас-опозиција, али он није адекватан јер има и опозиционих странака које нису са Ђиласом.Наравно, имамо и НАТО-власт, само их чешће називам по њиховом лидеру Вучићу.

Ako ćemo realno, Vučić ima odličnu saradnju sa Nato/EU zemljama tako što nas pozicionira kao podređene. Sve rasprodaje i prihvata da budemo zapadna rudarska kolonija i deponija svega štetnog i opasnog, zemlja jeftine radne snage i prostih krezubih ljudi. Ostatak opozicije koji je pro-zapadno orjentisan nas vidi kao punopravne i poštovane Nato/EU članove. To možeš jedino ako ispuniš standarne a ne tako što izigravaš vazala kako to radi Vučić. Tako da tu ima velike razlike ako bi se malo potrudio da razumeš ;)

Ауторска тема ------------------------------------
Да ли је у Нишу победио НАТО кандидат, јер народ би радије прихватио чак и Куртија, само да Вучићу и његовој банди виде леђа.

Паровић открио да су у току преговори Вучића са Кристофером Хилом око Ниша и нагласио да је још горе од чињенице да Вучић краде изборе под благословом Запада то што не постоји национална опозиција, већ окупатор спрема резервну про НАТО екипу.

Оно што се ја питам, мислим да се Вучић и његов корумпирани режим толико смучио народу, да смо дошли до тачке када ће народ рећи, дајте било кога ко је способан да га победи, само да их пустимо низ воду, па ћемо лако да мењамо следеће.

Nije pobedio jos niko, a ako mislis na Milica, naginje ka tome, ali nije bas NATO kandidat. Sramota je sto je nacionalna opozicija, ali ne vulgarno nacionalna, potpuno skrajnuta.

При том, Сотировска не избија из Хилове гујсце.

1717746738804.jpeg

1717748671249.jpeg

Да не постављам сад овде вучићеве слике са Сорошем, Клинтоном, Блером, Шредером...

При том, Сотировска не избија из Хилове гујсце.

Pogledajte prilog 1560338
Pogledajte prilog 1560341

Да не постављам сад овде вучићеве слике са Сорошем, Клинтоном, Блером, Шредером...
Jedno je kad si na nekoj funkciji i vidjas se sa stranim ambasadorima, a drugo je kad si onako prijatelj, neformalno. To znaci da si bas prozapadan.

Грешиш, Саво, Господин Вучић није слуга НАТО алијансе.

Rusi eksploatišu Srbe.
Па ми смо разградили своју авлију и позвали да свако узима шта му је драго.Логично је да ће и Руси и Кинези искористити ту прилику, пошто су западни империјалисти узели свој део.

Ах, Дуле, па заиста нема смисла да од нас мало старијих (а нисмо још пензионери) очекујеш да више верујемо теби (и понекад Вулету) него својим очима..
Захарова је рекла да су прозападни ,,грађански протести", заправо покушаји Мајдана у режији Запада.

Ценим да она има боље информације од мене или тебе. ;)

Nakon što je Hil rekao da su izbori generalno bili u redu i bolji nego u novembru, zanima me baš na koji način će se završiti ovo u Nišu.

Meni se čini da je dr Milić čovek koji je više muzao ambasadu USA nego što im je nešto dao, a šta i da im da kada nije imao nikakav uticaj. Taj njegov klub srpsko američkog prijateljstva je dobio sijaset opreme za bolnice, novca za rekonstrukciju raznih zgrada tipa bolnice, škole itd, i postoji verovatnoća da im milić nije toliko značajan, nego eto simbolično su mu davali novac u dobrotvorne svrhe.

Meni je on kul lik, za sad, deluje da ga zanima dobrobit stanovništva Niša, i to što je osnovao taj klub ne mora uopšte da znači da im je on politički bitan. Njegova logika je da ne želi od Amerikanaca da pravi neprijatelje, jer znamo kako to izgleda, već da se vratimo starom savezništvu, koliko je moguće.

Вучић води прагматичну политоку са њима, ачи није њихпв ни другар, а ни слуга.
Он води прагматичну политику за свој опстанак на власти.За интересе српског народа то није прагматична политика, већ предаја српског суверенитета западним империјалистима.

Nakon što je Hil rekao da su izbori generalno bili u redu i bolji nego u novembru, zanima me baš na koji način će se završiti ovo u Nišu.

Meni se čini da je dr Milić čovek koji je više muzao ambasadu USA nego što im je nešto dao, a šta i da im da kada nije imao nikakav uticaj. Taj njegov klub srpsko američkog prijateljstva je dobio sijaset opreme za bolnice, novca za rekonstrukciju raznih zgrada tipa bolnice, škole itd, i postoji verovatnoća da im milić nije toliko značajan, nego eto simbolično su mu davali novac u dobrotvorne svrhe.

Meni je on kul lik, za sad, deluje da ga zanima dobrobit stanovništva Niša, i to što je osnovao taj klub ne mora uopšte da znači da im je on politički bitan. Njegova logika je da ne želi od Amerikanaca da pravi neprijatelje, jer znamo kako to izgleda, već da se vratimo starom savezništvu, koliko je moguće.
Др Милић је ново лице, и како се буде укључивао у политику, подршка ће му опадати.Можда задржи значајан део подршке али 1/4 неће више никада имати(сем ако не буде нових избора у наредних неколико месеци).

Он води прагматичну политику за свој опстанак на власти.За интересе српског народа то није прагматична политика, већ предаја српског суверенитета западним империјалистима.
Грешиш и то веома. Тако су зјугановљевци прочали за Путина, а данас га сви листом подржавају.

Па ми смо разградили своју авлију и позвали да свако узима шта му је драго.Логично је да ће и Руси и Кинези искористити ту прилику, пошто су западни империјалисти узели свој део.

U zivotu te je domaca vlast pokrala, reketirala, i mozda nesto jos gore, jedno 12983 puta vise od bilo kojih stranaca.

Pri tome mislim na SVE srpske vlasti za tvog zivota, da ne bude zabune.

A ti i dalje mislis da su ti stranci veci zivotni neprijatelji od domace bande.

Na način što, kršeći zakon, Gasprom plaća samo 3% umesto zakonske rudne rente od 7%, i tako je oštetio državu Srbiju za 640 miliona evra.
Али, не заборави политичку подршку коју нам Русија пружа по свском питању, поготово око Косова и Репубчике Србске.

То са Гаспромом је мала жртва у односу на подршку коју нам Братска Русија пружа.

Ja se da ovim ne slažem. Milošević je imao mnogo teže uslove; rat i sankcije.

Ali za Vučića on je bio, doslovno, gospodin. Zapravo cela garnitura koja je vladala 90-ih godina bili su obrazovana i pristojna gospoda u poređenju sa ovima danas.

Убице. Само им је калибар различит.

Back