L
leptirica
Gost
da li mislite da bi se mogli zaljubiti u nekoga druge vjere ili nacionalnosti.da li je ljubav najvažnija ili ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lens:Smatram sebe gradjaninom celog univerzuma, pa shodno tome mislim da ljubav moze da pobedi sve razlike. Ljudi zaista mogu da se podele jedino na dobre i zle! Nebitno je ko se kom Bogu moli, koja mu je boja koze i sl. Ako mi postujemo druge i oni ce nas, ako ih ne postujemo, necemo moci ni sami sebe.
Lens:Nase je da postujemo. Ne mozes ocekivati da neko postuje tebe ako ti ne postujes njega. Moras postovati i neprijatelja ako zelis da ga pobedis, a kamoli nekoga sa kim gradis nesto. :wink:
PAAA!!! Ako je prava ljubav u pitanju ne bi trebalo da bude prepreka.Uostalom ako je zec mogao da opali liju...leptirica:da li mislite da bi se mogli zaljubiti u nekoga druge vjere ili nacionalnosti.da li je ljubav najvažnija ili ne
Lens:Smatram sebe gradjaninom celog univerzuma, pa shodno tome mislim da ljubav moze da pobedi sve razlike. Ljudi zaista mogu da se podele jedino na dobre i zle! Nebitno je ko se kom Bogu moli, koja mu je boja koze i sl. Ako mi postujemo druge i oni ce nas, ako ih ne postujemo, necemo moci ni sami sebe.
leptirica:da li mislite da bi se mogli zaljubiti u nekoga druge vjere ili nacionalnosti.da li je ljubav najvažnija ili ne
no name:ja sam grdno zaljubljen u curu druge vere i ona u mene isto toliko ali njeni roditelji nam ne dozvoljavaju da se vidjamo, uvek smo se vidjali tajno preko noci bi otisao do njene kuce ona bi iskocila kroz prozor usli bi u auto i begaj sto dalje. Ali sve se saznalo ona je sve ispricala njenoj sestri sestra majki i onda nastaje pakao i za nju i za mene njen otac je hteo da me bije ali je u tome sprecen.
Nas dvoje smo danas razdvojeni preko 2000 km ali smo i dalje u kontaktu da sreca za nas dvoje bude jos veca letos nam se poklopio odmor tako da smo oboje u Yugu bili u isto vreme i opet smo uspeli da se vidimo dve noci isto kao i nekad u dobra stara vremena trecu noc nije izasla jer joj je majka bila bolesna ja samotisao do njenog prozora na oknu ostavio prsten koji sam joj jos prosle godine obecao i otisao kuci.
kad nekog volis vera nije bitna ni malo ali ima ludog naroda ludih roditelja pa onda deca zbog njih ispastaju.
Sve najbolje...
Ti si Lens, po svemu sudeći, prilično pametan momak. Ali, po svemu sudeći, izgleda i da si prilično mlad. Moram ti reći - nije to baš tako.Lens:... nebitno je ko se kom Bogu moli, koja mu je boja koze i sl.
Jesam li i tebi, lepotice, rekao da si mlada i neiskusna ? Ne secam se nesto, ali dobro, ako se ti secas, onda je verovatno tako ...leptirica:Milojko pa koliko je tebi godina kada uvijek govoriš da smo mi mladi i neiskusni?????