Da li je treba ostaviti ?

  • Začetnik teme Capablanka
  • Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hehehehehehehe, bez ikakve lose namere, ja bih pre rekao da je to slucaj 'tatine kcerkice' koja je oduvek imala sve sto je pozelela i onako kako je pozelela, pa je stoga nervozna i histericna svaki put kada se u njenom zivotu nesto ne odvija onako kako ona hoce....Ponavljam, bez uvrede, nisam nista lose mislio....
 
Budi strpljiv sa njom,pokusaj da joj objasnis da time nista ne postize. Ja sam ranije bila mnogo histericna,pravila sam scene gde sam stigla, za glupost bi mu oci iskopala, ali uz pomoc lepe price i PUNO zivaca moga dragog, ja sam prestala sa tim. Mozda joj je dosdno, pa si joj ti glavna preokupacija, neka nadje neku zanimaciju, nesto sto ce joj skrenuti paznju,verujem da ce prestati sa tim.
 
nasminkana_lazima:
hm...cuti i trpi(sigurno da ima ona svoje razloge sto je takva)...jednom kad se s`tisha i okrene list volece te sto si bio strpljiv :roll:
Nasminkana znaci on treba maloj punisicki da dozvoli da ga jase i jase a onda kada ga izjase ako se bude smilovala i ostane sa njim zavoleca ga zbog njegovog strpljenja...Koja glupost;
Koliko ja vidim samo rogovi mogu da mu porastu u toj vezi...
 
Ja sam po prirodi vrlo energična žena ali kad sam bijesna taj bijes se pretvara u histeriju. Samo , niko ne može pretpostaviti koliko loše se ja osjećam u tom momentu. Udata sam i imam jako strpljivog muža. Voli me i jako je strpljiv. I zna da je ta histerija nešto poput refleksa. Dok drugi ljudi šute u ljutnji, ja bjesnim. I dok bjesnim hvata me panika . Danima se poslije toga loše osjećam. Patim i teško mi je da one koje najviše volim trpe zbog toga ali to je tren. Histerija je pravo žensko oboljenje. I kažu da je povezana sa nekakvom spolnom frustracijom.
Ako je voliš, pomozi joj . Nemoj to shvatati kao nei njen hir .
I još nešto, znaš šta moj muž kaže, više voli i da bjesnim nego da sjedim, heklam i govorim - Da, dragi.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top