Мени лично много теже падају ''гинеколошке приче'' о упалама, секретима (са детаљним описима), кожним променама на гениталијама, боловима, прегледима и налазима.... а имам једну другарицу која ме редовно и детаљно обавештава о томе и којој је то омиљена тема за разговор сваки пут кад се чујемо или видимо...:-?
Pa zar nisu upravo i te male upale, nadrazenja, razne mikoticne i bakterijske kolonije krive za izuzetnu bol pri meci....?
Od ono devojaka sto sam mogao da dobro pratim ,kad su bile dobre, uzdrzane, dobro obucene, bez nekih lakih prehlada ili bez sumnjivog ili uopste seksa, interesantno i bez pusenja imale su mnogo manje bolova nego kad bi bile nahladjene ili sa seksualnim odnosima....
Mnoge boljke , uzrokovace , danasnja ginekologija i urologija maskiraju , bas zato sto je mala izuzetno zilavo organce.
To sto se inervisu isti nervi pa imate slican osecaj i jeste i nije dobro....
Jeste , jer normalno je da signali daju isti i slican nagovestaj i nadrazaj, jer su stigli istim nervima
Nije , jer moze da znaci da imate aktivaciju tih nerava nekim uzrokom, pa da li je sitna ozleda, upala, osetljivost.
Nekako mi je malo verovatno da se veza izmedju bolnijih meca i prehlada ili sumnjivih partnera manifestovala kod potpuno razlicitih poznanica, a da ja licno nisam cak ni sugestiju u tom pravcu davao, a da nema tu neke istine i veze....
A price o tome su ipak opravdane, jer 5/30 nije mali period, dosta se tu dana nakupi u zivotu....Ja razumem zene kad traze paznju i negu u tim danima, ali nisam bas zlato kad traze svadju i neopravdane optuzbe, to mogu i bez mene....