da li je to normalno?

zokky

Primećen član
Poruka
668
Pa, i nije.
Kod Spy Bot-a ukljuci TeaTimer za blokiranje Spywarea dok si na netu,.
Pored njega koristi i AdAware SE ,slicni su ali ne otkrivaju bas iste stvari(pozeljno je imati oba .
Instaliraj bilo koji Firewal (ZoneAlarm Free je naj rasprostranjeniji i dobar je, moze Outpost,Kasperski, zavisi kako se snalazis.)
Instaliraj neki AntiVirusni program(besplatan je BitDeffender,AVG,AVAST,Antivir..bilo sta bolje je od nista samo ga redovno updatuj )

zokky

Primećen član
Poruka
668
Prilikom instalacije programa bila ti je ponudjena opcija dali da instalira TeaTimer ( trebao si staviti stiklu u kucicu negde pri dnu na pocetku ,mislim da je u drugom prozoru)
Nista ne gubis ponovnom instalacijom SpyBot a a dobijas puno,ne budi lenj.

nikodim

Poznat
Poruka
7.532
Niso to sve virusi... najmalje ih je.
Tu so oni cuveni cookies-i koji prate tvoje aktivnosti na netu i prikupljane podatek salju "tatici".
Najbolja odbrana od toga ti je neki firewall. I softvercic kojim bi ponekad skenirao racunad, tek da se uveris da li je sve OK.

zanzi

Zainteresovan član
Poruka
151
Za aktiviranje TeaTimera probaj da u SpyBot-u udjes u Tools, pa onda u opciju Resident i stikliraj drugi kvadratic (teatimer). Znam da ovako moze da se iskljuci (znaci da ne bude stikliran), a da li moze da se tako aktivira i ako nije stiklirano prilikom instalacije, to ne znam, ali probaj.