Da li je to muvanje

baciare

Početnik
Poruka
47
Alo, muškarčine!
treba mi vaši komentari oko muvanja.
Prokomentariši te mi ovu situaciju:
Ona se njemu sviđa oko 2 godine a znaju se 15 godina.Mada se i on njoj sviđa ali ništa posebno.Nisu bog zna kakavi drugovi,ali se čuju i vide svremena na vreme čisto drugarski.I onda joj priđe direktno sa ispovestima o svojoj želji i strastima.Ona mu ne uzvrati jer ga poznaje dugo, a još pogotovu svedok je da žene menja kao čarape.Oladi ga.Onda se tu ne zavržava.Sledi sledeći susret ,na njegovu inicijativu,u kojem oboje ćute i ne pominju prethodni događaj,sve se dešava u prezentu, a u vazduhu ledbi želja za dodirima i...Zapravo više on želi da ćuti nego što bi ona htela. ...
Da ne dužim dalje,interesujeme da li muškarci ,konkretno tip iz priče,stvarno želi da se udvara ili samo zeli da zadovolji svoju sujetu i želju?.
Molim samo iskrene odgovore.

baciare:
Alo, muškarčine!
treba mi vaši komentari oko muvanja.
Prokomentariši te mi ovu situaciju:
Ona se njemu sviđa oko 2 godine a znaju se 15 godina.Mada se i on njoj sviđa ali ništa posebno.Nisu bog zna kakavi drugovi,ali se čuju i vide svremena na vreme čisto drugarski.I onda joj priđe direktno sa ispovestima o svojoj želji i strastima.Ona mu ne uzvrati jer ga poznaje dugo, a još pogotovu svedok je da žene menja kao čarape.Oladi ga.Onda se tu ne zavržava.Sledi sledeći susret ,na njegovu inicijativu,u kojem oboje ćute i ne pominju prethodni događaj,sve se dešava u prezentu, a u vazduhu ledbi želja za dodirima i...Zapravo više on želi da ćuti nego što bi ona htela. ...
Da ne dužim dalje,interesujeme da li muškarci ,konkretno tip iz priče,stvarno želi da se udvara ili samo zeli da zadovolji svoju sujetu i želju?.
Molim samo iskrene odgovore.

Ako je do sada menjao ribe inda nema tu sujete vec je stvarno.

Specijalno posto je bio oladjen, sada ladi. da je sujeta u pitanju nebi ladio vec bi se pravio da se nista nije desilo...

Barem ja tamo mislim.

Moj savet je iskrena komunikacija, i ne oklevaj. Cini ono sto ti srce zeli. Iz takvih poznanstva velika je verovatnoca da ispadne super veza.

Pozuri covece,pa ta samo sto se nebaci u zagrljaj prvog koji je spopadne,ti sigurno ne zelis da je vidis sa tvojim kumom,bratom,drugom ili nekim nn licem.Iz bogatog licnog iskustva,imao sam situaciju,bukvalno istu,nisam hteo ja vec ona.Sad se kajem i hocu ali brate pogodi sta:Ona nece

Iz bogatog licnog iskustva,imao sam situaciju,bukvalno istu,nisam hteo ja vec ona.Sad se kajem i hocu ali brate pogodi sta:Ona nece[/quote]

Izvini,što ću zapitkivati o tvojoj intimi ali me interesuje.
U periodu kada ona nije htela,da li si pokušavao ponovo na drugačiji način da se udvaraš ili si kulirao?

baciare:
Iz bogatog licnog iskustva,imao sam situaciju,bukvalno istu,nisam hteo ja vec ona.Sad se kajem i hocu ali brate pogodi sta:Ona nece

Izvini,što ću zapitkivati o tvojoj intimi ali me interesuje.
U periodu kada ona nije htela,da li si pokušavao ponovo na drugačiji način da se udvaraš ili si kulirao?[/quote]

Odacu ti tajnu koja ce ti pomoci:

Tajna se sastavlja iz 3 dela (skoro jednaka)

1) Komunikacija + Iskrenost

2) Komunikacija + Iskrenost

3) Komunikacija + Iskrenost

Veruj mi sve te dileme resava permanentno.

Back