Da li je ''to'' bilo to??

• Začetnik teme Začetnik teme mala marijana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M

mala marijana

Gost
Pre par dana sam prvi put spavala sa deckom,ali nisam sigurna da sam izgubila nevinost!U pocetku me je malo bolelo,onda smo promenili ugao i prestalo je!Isli smo do kraja (znaci on je svr. u meni),ali nisam osetila da je nesto puklo ili slicno.Je li to normalno,jer posto nisam osetila da bilo sta puca,mislim da nije usao do kraja?A ovako odokativno mi se cini da je usao 14,15cm (kolika je uopste dubina vagigne?).
Molim vas,odgovorite mi!!!

Ja mislim da si izgubila nevinost.
Ne krvare svi! Meni je izaslo samo 2-3 kapljice krvi. Sto se tice pucanja, ni ja nisam osetila da je nesto puklo ali sam cula zvuk plop (ili tako nesto)!
Ako ti je usao 14 cm ne vidim kako je mogao da "zayebe" himen!
Ipak probaj ponovo da budes sigurna!

mala marijana:
Steffan:
mala marijana:
!Isli smo do kraja (znaci on je svr. u meni)

Nadam se da znas kako se prave bebe...

Boze covece,pa ko je rekao da nismo koristili kondon?!?Svasta!Mozda se nisam precizno izrazila...

Ostalima hvala na odgovorima! :)

Otkud znam, malo paznje nikada nije na odmet... :wink: i to mi je hvala sto se ovoliko trudim i brinem.. :cry:

ndevojka:
dr:
Imas vec nekoliko tema o tome na forumu.
Vagina je duboka 8 cm, u toku odnosa se produzi,ne krvare sve devojke.
I jesi izgubila nevinost!

Jeste li sigurni u to?

Jos da vam ispricam ja se samo secam da smo ja i moj decko setali parkom i onda svratili kod njega na pice on je pustio laganu muziku. neshto prijatno, ljubili smo se i onda mi je skinuo gacice nosila sam farmerke i zamolio me je da se blago naguzim onda mi je stavio njegov izmedju nogu i radio je neshto ne razumem se mnogo ali samo znam da sam ga pitala jel' se tako prave bebe on je rekao ne,pa sad neznam jeste li sigurni na osnovu toga ili necheg drugog?

mala marijana:
Pre par dana sam prvi put spavala sa deckom,ali nisam sigurna da sam izgubila nevinost!U pocetku me je malo bolelo,onda smo promenili ugao i prestalo je!Isli smo do kraja (znaci on je svr. u meni),ali nisam osetila da je nesto puklo ili slicno.Je li to normalno,jer posto nisam osetila da bilo sta puca,mislim da nije usao do kraja?A ovako odokativno mi se cini da je usao 14,15cm (kolika je uopste dubina vagigne?).
Molim vas,odgovorite mi!!!
Moja prica se odnosila na ovo, e sad ako je mala marijana i ndevojka ista osoba...
eto zasto volim registraciju!

[/quote] Jos da vam ispricam ja se samo secam da smo ja i moj decko setali parkom i onda svratili kod njega na pice on je pustio laganu muziku. neshto prijatno, ljubili smo se i onda mi je skinuo gacice nosila sam farmerke i zamolio me je da se blago naguzim onda mi je stavio njegov izmedju nogu i radio je neshto ne razumem se mnogo ali samo znam da sam ga pitala jel' se tako prave bebe on je rekao ne,pa sad neznam jeste li sigurni na osnovu toga ili necheg drugog? [/quote]

Popa, Druga sta vec ...f*uck off!

Back