Da li je tacno da zena Zorana Kesica radi na RTS i prima novac od sns-sps?

• Začetnik teme Začetnik teme Akset
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kesic vec punih 10+ godina podrzava ovu posast kroz relativizaciju svih go*narija koje naprave. Njegov posao je da sve to okrene kao na neku zaj*banciju i smeh i da se sto pre zaboravi.
A sta da radi? Da se zabrine?
On je novinar( kao).
Jedino zdravorazumski i jeste da se sprda i kroz humor delu gradjana otvori oci,a drugi deo nasmeje.
Vece je pitanje...gde mu radi tata,mama,brat...sestra...
Jel mu neko proverio, dnk?
Pa neke treba bez prestanka zaheb...

Niko ne prima penziju od Vucica.Svako ko ju je zaradio, je preko 40 godina uplacivao penzioni fond.
Bio sam ironičan.
Opet, niko nije penziju zaradio. Tokom radnog veka uplaćuješ penziju za postojeće penzonere. Tako će i kada ti odeš u penziju tebi da je obezbeđuju tadašnji zaposleni. Tvoja penzija može biti 1000 eur a može biti i sto eur. Nevezano za to koliko si ti uplaćivao.

Ako sutra budžet bude deset puta manji, biće manje i penzije.

Bio sam ironičan.
Opet, niko nije penziju zaradio. Tokom radnog veka uplaćuješ penziju za postojeće penzonere. Tako će i kada ti odeš u penziju tebi da je obezbeđuju tadašnji zaposleni. Tvoja penzija može biti 1000 eur a može biti i sto eur. Nevezano za to koliko si ti uplaćivao.

Ako sutra budžet bude deset puta manji, biće manje i penzije.
Penzija je, prosecna primanja celog radnog staza.

Demokratija ne podrazumeva da većina odlučuje o svemu.Većina je verovatno i protiv džamije i rimokatoličke crkve i protiv Đilasa i njegove stranke i protiv phedera i sl.
Концепт "демократије" ("δημοκρατια" - "владавина народа") управо подразумева да већина одлучује о свему. Е, што то нема везе са чињеничним стањем је потпуно друга тема.

Valjda znam sta mi je uzeto u prosek za penziju,nisam mutav.
Nerazuman si.
Uzet je odnos plate prema prosečnoj. Koeficijent. Vrednost koeficijenta se menja kako odgovara vladi.

Država da ima para sutra bi mogao imati penziju 1000 eur, ili 100... nezavisno koliko si uplaćivao. Samo što bi neko ko je duplo manje uplaćivao imao 500 ili 50 eur. To koliko je ko uplaćivao određuje odnos koliko će ko imati veću a ne koliku penziju.

Da je tako kako kažeš, penzosi bi imali po 500 eur minimalne penzije.

Dakle nema krađe! Koliko se ima toliko se da. Tako je i u Nemačkoj.

Nerazuman si.
Uzet je odnos plate prema prosečnoj. Koeficijent. Vrednost koeficijenta se menja kako odgovara vladi.

Država da ima para sutra bi mogao imati penziju 1000 eur, ili 100... nezavisno koliko si uplaćivao. Samo što bi neko ko je duplo manje uplaćivao imao 500 ili 50 eur. To koliko je ko uplaćivao određuje odnos koliko će ko imati veću a ne koliku penziju.

Da je tako kako kažeš, penzosi bi imali po 500 eur minimalne penzije.

Dakle nema krađe! Koliko se ima toliko se da. Tako je i u Nemačkoj.
Nerazuman si ti.Kada sam odlazio u penziju uzet je prosek svih 40 godina rada i po tome odredjena visina penzije.To ne mozes tvrditi,jer se menja iz godine u godinu.Nekima pre mene je uzimano u prosek poslednjih 10 godina staza.Mnogo nas je iz jedne firme otislo u penziju pod drugim uslovima.

Nerazuman si ti.Kada sam odlazio u penziju uzet je prosek svih 40 godina rada i po tome odredjena visina penzije.To ne mozes tvrditi,jer se menja iz godine u godinu.Nekima pre mene je uzimano u prosek poslednjih 10 godina staza.Mnogo nas je iz jedne firme otislo u penziju pod drugim uslovima.
Ti si u penziji! Auuuu.
Sad kontam da si mislio na već utvrđenu visinu.

Hmmmmm. To je stvar za razmišljanje. On je jedini legalan način za obaranje penzija imao u obaranju deviznog kursa. Ovako da ti skine s penzije nešto što je ugovorom zagarantovano... tu bih se složio da to nije ok.

Skinuo je to pre nekoliko godina. I nikom ništa. Vratio je penzije sad na još veći nivo. Penzosi uglavnom zadovoljni. A sad ćeš dobiti i 20 000.

Ti si u penziji! Auuuu.
Sad kontam da si mislio na već utvrđenu visinu.

Hmmmmm. To je stvar za razmišljanje. On je jedini legalan način za obaranje penzija imao u obaranju deviznog kursa. Ovako da ti skine s penzije nešto što je ugovorom zagarantovano... tu bih se složio da to nije ok.

Skinuo je to pre nekoliko godina. I nikom ništa. Vratio je penzije sad na još veći nivo. Penzosi uglavnom zadovoljni. A sad ćeš dobiti i 20 000.
Tih 20 000 mi vraca za ono sto mi je oduzeo od plata,kada je bio premijer,a penzije je vec oborio sa poskupljenjem struje od danas 8%,a penzije povecanje 5%.Znaci lopov da veci i gori ne moze biti.Plus mi je umanjio penziju u samom pocetku.

Tih 20 000 mi vraca za ono sto mi je oduzeo od plata,kada je bio premijer,a penzije je vec oborio sa poskupljenjem struje od danas 8%,a penzije povecanje 5%.Znaci lopov da veci i gori ne moze biti.Plus mi je umanjio penziju u samom pocetku.
Tako je. Međutim mnogi penzosi su zadovoljni kažu Ako treba neka i ukine penzije dva tri meseca da ne bankrotira država. :lol:
A u decembru armija staraca glasa za svoju budućnost i SNS.

Back