Da li je tacno da zena Zorana Kesica radi na RTS i prima novac od sns-sps?

• Začetnik teme Začetnik teme Akset
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Akset

Primećen član
Poruka
598
Autroska tema

Primetio sam da se Kesic kritpicno okrenuo vlasti u kritici opozicije. U poslednjoj emisiji je napao otvaranje Drazinog muzeja, direktno pomazuci SNS-SPS. Ali je mozda razlog za to sto mu je zena zaposlena na RTS i prima ogormna novac za to. To se pojaviljivalo kao vest prethodnih meseci ali skriveno. Pitam se zasto?

Da li je tacno da zena Zorana Kesica radi na RTS i prima novac od sns-sps?​

Како то мислиш, прима новац од СНС СПС ако ради на ЈАВНОМ СЕРВИСУ?

Јавни сервис финансирају грађани Србије преко претплате и буџета.

А то што су злотвори на власти окупирали јавни сервис, не мења чињеницу да јавни сервис припада грађанима и да га грађани финансирају а не политичко крило мафије.

Autroska tema

Primetio sam da se Kesic kritpicno okrenuo vlasti u kritici opozicije. U poslednjoj emisiji je napao otvaranje Drazinog muzeja, direktno pomazuci SNS-SPS. Ali je mozda razlog za to sto mu je zena zaposlena na RTS i prima ogormna novac za to. To se pojaviljivalo kao vest prethodnih meseci ali skriveno. Pitam se zasto?
Kako je drazin muzej opozicija?

Opet si nešto pobrkao.

А то што су злотвори на власти окупирали јавни сервис, не мења чињеницу да јавни сервис припада грађанима и да га грађани финансирају а не политичко крило мафије.
U jbt, koji skojevac, suze da ti podju od uzbudjenja...

Zlotvori su uvek bili okupatori javnog servisa, pa tako pre '88 su se strogo drzali kursa SKJ, izvestavali i radili autorske emisije koje su propovedale socijalizam, ptomovisale J.B.Tita i njegove satrape a o opoziciji ni reci (jer ih nije ni bilo). Ista prica i sa godinama kada je dosao Milosevic, samo je on postao gospod Bog a njegova politika Sveto pismo a opozicija je bila baba roga i saradnici stranih sila. I gle, nista se nije promenilo ni kad je demokratska opozicija zbacila Milosevica, direktori i urednici na javno servisu su postali simpatizeri stranaka i tajkuna, vladajuce stranke i njihovi predstavnici se nisu skidali sa programa javnog servisa a opoziciju su pripustali u program samo u negativnom kontekstu. U vreme Vucica imate istu sliku, totalno istu. Decenije su prosle od otvaranja TV Beograd a nista se nije promenilo, drzavna televizija radi u korist onih koji su na vlasti u drzavi, to je konstanta.

...pusti neki film...idi na tekmu...zagrli zenu...
...ne...tebe brine sta je kesic rekao i sta je u stvari mislio...
I to je sustina, Kesic radi svoj posao, zabavlja narod ali kroz formu politickog vodvilja ( i nije jedini imate i Ivanovica, Mitrovica i Brakusa koji to isto rade). Moja tasta gleda jednog, pa drugog, slusa na radiju treceg i cetvrtog, smisao svog zivota je nasla u gledanju i slusanju istih, pa kada se cujemo, posto je to veliki deo njenog zivota, krene sa "A znas sta kaze Kesic... Brakus... Deki Mitrovic...". Alo bre zeno, zabole me sta kaze bilo ko od njih, tesko oni meni mogu da saopste bilo koju zivotnu istinu, zivot je negde drugde, hajde da pricamo o tvojim unucima.

I to je sustina, Kesic radi svoj posao, zabavlja narod ali kroz formu politickog vodvilja ( i nije jedini imate i Ivanovica, Mitrovica i Brakusa koji to isto rade). Moja tasta gleda jednog, pa drugog, slusa na radiju treceg i cetvrtog, smisao svog zivota je nasla u gledanju i slusanju istih, pa kada se cujemo, posto je to veliki deo njenog zivota, krene sa "A znas sta kaze Kesic... Brakus... Deki Mitrovic...". Alo bre zeno, zabole me sta kaze bilo ko od njih, tesko oni meni mogu da saopste bilo koju zivotnu istinu, zivot je negde drugde, hajde da pricamo o tvojim unucima.
...razbolese se ljudi...mada je autor teme provokator...
A tek rijaliti...

Većina Beograđana je protiv SNS-a i protiv Dražinog muzeja.
U Beogradu neko drugi vlada a ne SNS?

A ne, Beogradjani su glasali za SNS i njegove satelite, pa plus desnicari i imas komotnu vecinu Beogradjana koji su za otvaranje muzeja posvecenog Drazi i njegovom pokretu. Pa posto promena vlasti u BGD nije moguca bez desnicara koji bi bili u bloku sa Djilasovom ekipom zarad ocuvanja te eventualne koalicije muzej ce ostati do daljnjeg, verovatno zauvek.

Pa nije tu upala preko poštenog konkursa niti je tu od vajkada

Pa i da jeste tacno ne vidim u cemu je problem, jer kao prvo zena radi svoj posao i na taj nacin zaradjuje svoju koru hleba, kao drugo RTS je barem zvanicno javni servis svih gradjana i neutralna televizija koja kao tezi nekakvoj nazovi objektivnosti (ipak sta god mislili o RTS-u ipak RTS ne moze nikako da bude isto sto i Pink ili Hepi) a kao trece ne vidim zasto bi on i njegova zena morali nuzno da budu i politicki istomisljenici, mislim ok je skroz da im se mozda i ne podudaraju neki stavovi i da im se misljenja o pojedinim stvarima mimoilaze i ne poklapaju (ono kao recimo ako ti slusas Hip Hip ili ne znam Rock pa sad da li je nuzno da i tvoja devojka/zena ima identican muzicki ukus, ja mislim da nije), mislim to samo kod sekti ima, to jednoumlje i interakcija i veze samo sa onima unutar te sekte koji dele iste poglede i ubedjenja i koju razmisljaju po istom algoritmu i nikakvo mesanje sa onima koji nisu iz te sekte i koji nisu iz te price (jer potencijalno mogu da odvuku jednog clana i potencijalno predstavljaju spoljnu opasnist i ugrozavaju tu sektu).

Autroska tema

Брате, не бих се бавио кесом, вучићем, позицијом, опозицијом и брбом осим за огромне новце.

Pa i da jeste tacno ne vidim u cemu je problem, jer kao prvo zena radi svoj posao i na taj nacin zaradjuje svoju koru hleba, kao drugo RTS je barem zvanicno javni servis svih gradjana i neutralna televizija koja kao tezi nekakvoj nazovi objektivnosti (ipak sta god mislili o RTS-u ipak RTS ne moze nikako da bude isto sto i Pink ili Hepi) a kao trece ne vidim zasto bi on i njegova zena morali nuzno da budu i politicki istomisljenici, mislim ok je skroz da im se mozda i ne podudaraju neki stavovi i da im se misljenja o pojedinim stvarima mimoilaze i ne poklapaju (ono kao recimo ako ti slusas Hip Hip ili ne znam Rock pa sad da li je nuzno da i tvoja devojka/zena ima identican muzicki ukus, ja mislim da nije), mislim to samo kod sekti ima, to jednoumlje i interakcija i veze samo sa onima unutar te sekte koji dele iste poglede i ubedjenja i koju razmisljaju po istom algoritmu i nikakvo mesanje sa onima koji nisu iz te sekte i koji nisu iz te price (jer potencijalno mogu da odvuku jednog clana i potencijalno predstavljaju spoljnu opasnist i ugrozavaju tu sektu).

To bi skoro izvesno vazilo za svakoga osim Kesica. Zato sto se Kesic postavlja kao apsolutni morlani autoritet, proziva druge da rade za rezim, Cicu. A onda se ispsotavi da mu zena prima novac od rezimske tv.

Ne bih baš rekao da vlast ima toliki uticaj na RTS.
Tamo su posle petog oktobra došli kadrovi sa B92 (tadašnja Soroš-ološ ekipa: Buljošević, ŠLJ Stefanović, žuta Olja,...).
Oni rade po nalogu Gazda sa zapada, a kako oni (Gazde) podržavaju Vučića (bar dok ne kompletira predaju Kosova Šiptarima), to se ne razlikuju mnogo od ostalih Vučićoidnih TV.
Ipak, da ne bi bili isti dupe.lisci poput njih, osim onoga što moraju da plasiraju (Vučićeva direktna obraćanja i sl.), ostatak čine vesti koje su od najvažnijeg interesa za ovu zemlju - kastracija komaraca, sterilizacija muva, izgradnja kućica za ptice, udomljavanje pasa lutalica,...

Autroska tema

A majka mu je penzioner i prima penziju od Vučića, kao i sve one pomoći. Zamisli!
Hvala ti na ovakvim mislima i temama.

Back