DA LI JE TACNO DA LABRADORU...?

• Začetnik teme Začetnik teme majja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

majja

Početnik
Poruka
14
cula sam od nekog chove da labradorima vilica raste tokom celog zivota. on kaze da zbog toga ovaj pas mora da se ubije u desetoj godini jer mu tad vilica pocinje da pritiska neke nerve, zbog kojih pas moze da izgubi kontrolu nad sobom i postane agresivan. navodno njegov prijatelj-veterinar, ubio je na desetine labradora.
ima li ovo neke veze sa zivotom!??? :shock:

Majo,
pozdravljam te iz kancelarije ! :)

Takodje te pozdravlja i moj kolega koji ima labradora i plasi se od tog ubice. :shock:

Kao i svaka druga rasa ovi stenci radstu do godinu dana, a zive 8 godina, tada su u penziji.

Naravno da to nema veze sa zivotom, ni sa realnoscu,svako drugi ce ti to reci.

Ma to je cista naucna fantastika. Cuj, veterinar koji ubija labradore ???

majja:
cula sam od nekog chove da labradorima vilica raste tokom celog zivota. on kaze da zbog toga ovaj pas mora da se ubije u desetoj godini jer mu tad vilica pocinje da pritiska neke nerve, zbog kojih pas moze da izgubi kontrolu nad sobom i postane agresivan. navodno njegov prijatelj-veterinar, ubio je na desetine labradora.
ima li ovo neke veze sa zivotom!??? :shock:

Majo ovo je strasno :shock: ja nisam strucnjak ali znam gde ih ima, WWW.balkancinology.com i za kinologe i za kinofile :wink:

hahahaha...ja imam zenku labradora, ewo sad ce da napuni sedam godina...jako je smeshno to sa vilicom, jako... mislim...haha...a shto se dobremana tiche, oni imaju uzyeban gen, bolesno su posesivni i vezani za gazdu, do krajnosti...poznat je sluchaj kad je choveku izbio pozar u stanu i ker (o dobermanu prichamo) je osetio da ne moze da se izvuche i prvo je napao gazdu...shto se dobermana tiche, nije bajka, oni jesu komplikovana rasa...ne moze svako da ih gaji... za njih je potrebno je veliko srce, strpljenje i autoritet, ponajvishe...

Izvini što ću biti oštra-ali oteraj ti tog u 3lepe...
Ne mogu da verujem da neki ljudi još uvek pričaju takve priče.To je strašno.
Ne veruj u te priče i ljubi labradora svog. :D
Pogledaj balkan cinology-super je.
I uvek budi sigurna da je pas ogledalo svog gazde.

Back