B bakonja Buduća legenda Poruka 43.538 05.02.2019. u 21:42 - Да ли је тачно да је Министарство одбране одбило донацију Русије у тенковима? #26 Kako "ne moze" ? A penzioneri , trudnice , lica sa Nacionalnog biroa za nezaposljavanje i njihovi "dobrovoljni prilozi" ...?
Kako "ne moze" ? A penzioneri , trudnice , lica sa Nacionalnog biroa za nezaposljavanje i njihovi "dobrovoljni prilozi" ...?
G gost 373116 Buduća legenda Poruka 31.059 05.02.2019. u 21:42 - Да ли је тачно да је Министарство одбране одбило донацију Русије у тенковима? #27 BLAJBI: Ruku na srce, jeste budala! Nekada mi ga bude i zao.... Pocne da mi lici na Sadama Huseina iz Iraka, onda kada je mlatao sabljom Amerima pred nosom..... Bojim se da i kraj price ne bude slican..... Kliknite za proširenje... Лебом те ранио. Ово је друга домовина коју си издао...
BLAJBI: Ruku na srce, jeste budala! Nekada mi ga bude i zao.... Pocne da mi lici na Sadama Huseina iz Iraka, onda kada je mlatao sabljom Amerima pred nosom..... Bojim se da i kraj price ne bude slican..... Kliknite za proširenje... Лебом те ранио. Ово је друга домовина коју си издао...