Da li je "stelting" nezakonit?

Muškarac u Holandiji postao je prva osoba u zemlji koja je osuđena za "stelting".*

28-godišnji napadač, Kaldoun F., našao se u Okružnom sudu u Dordrehtu nakon što je optužen da je tajno skinuo kondom tokom seksa sa ženom prošlog leta, objavio je NL Tajms.

Žena je pristala da ima seks sa kondomom — ali F. ga je skinuo bez njenog znanja dok se par navodno ljubio pre nego što je stupio u snošaj.

On je priznao krivicu i optužen je za prinudu, ali je oslobođen optužbi za silovanje.

U utorak, F. je osuđen na tri meseca uslovno i primoran da plati kaznu od 1.000 evra.newspress-collage-26130910-1678906449157.jpg


Kakva je situacija kod nas povodom ovoga (skidanje kondoma na kvarno)?
Da li bi trebalo da bude kažnjivo ako već nije?
Iskustva?
Klasican fasizam, kad neko nekog krivo pogleda i onda taj neko ko ima vlast odluci da je pogledani ili gledani kriv. A kad duvanska industrija privuce korisnike cool pakovanjima cigareta a posle iste te stave sa smrtovnicama onda nema nikakvih problema.
 
čudno pitanje jer se dogovoriš sa osobom sa kondomom, okreneš mu leđa i on prekrši dogovor

zatim se čudi kad ih tužiš

Ja se pravo da ti kažem ne dogovaram. Seksam se samo kad sam u vezi već par meseci i do tad smo već sve priče ispričali. Mislim da sam do sad jednom ili dva puta imala seksić sa kondomom i to samo na početku jedne veze 🤷‍♀️
 
Pa dobro, realno, tupalj je ako krisom skida kondom. To je neki psiho.
Prvo psiho protiv sebe, guras ga nezasticenog, a nemas pojma sta ona sve ima. A ako zna da on ima pa namerno siri onda je to za vesanje o taj isti tuki.

Skoro sam citao da su u Kaliforniji predlozili dekriminalizaciju sirenja HIVa, znaci mocices zarazen da ne obavestavas partnere i nikom nista.
 

Back
Top