spavach
Domaćin
- Poruka
- 4.635
cini ti se..Vreme žbunića je davno prošlo prijatelju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cini ti se..Vreme žbunića je davno prošlo prijatelju![]()
cini ti se..
oce zenke da se zanesu pa pristanu na sve.Pa i ovoj što je tužila se ebalo, zato pustila bez kondoma, a posle na sud.
Stelting, a ne stilting.Muškarac u Holandiji postao je prva osoba u zemlji koja je osuđena za "stilting".*
28-godišnji napadač, Kaldoun F., našao se u Okružnom sudu u Dordrehtu nakon što je optužen da je tajno skinuo kondom tokom seksa sa ženom prošlog leta, objavio je NL Tajms.
Žena je pristala da ima seks sa kondomom — ali F. ga je skinuo bez njenog znanja dok se par navodno ljubio pre nego što je stupio u snošaj.
On je priznao krivicu i optužen je za prinudu, ali je oslobođen optužbi za silovanje.
U utorak, F. je osuđen na tri meseca uslovno i primoran da plati kaznu od 1.000 evra.
![]()
Kakva je situacija kod nas povodom ovoga (skidanje kondoma na kvarno)?
Da li bi trebalo da bude kažnjivo ako već nije?
Iskustva?
Eh vidis I ti treba da se edukujes kako se pravilno koristi kondom, koliku zastitu zaista pruza I koje su sanse da pukne... Nikad nije kasno...Na zapadu ne pucaju kondomi
Pojma nemam kako na domaćem tržištu pucaju , možda da prestanete da ih perete i sušite na štriku
![]()
Postavlja se pitanje zasto bi uopste imala sex sa muskarcem koji jeebe sve sto stigne. Takodje ni jedan kondom ne pruza 100% zastitu...Pa zar nije?
Nije smao trudnoća u pitanju. Ima muškaraca sa kojima nikada ne bih imala sex bez kondoma. Jednostavno ga meću gde stignu i ja da pokupim sve te mikroorganizme ne pada mi na pamet ! U pitanju je zdravlje.
možda ga je žuljao?Muškarac u Holandiji postao je prva osoba u zemlji koja je osuđena za "stilting".*
28-godišnji napadač, Kaldoun F., našao se u Okružnom sudu u Dordrehtu nakon što je optužen da je tajno skinuo kondom tokom seksa sa ženom prošlog leta, objavio je NL Tajms.
Žena je pristala da ima seks sa kondomom — ali F. ga je skinuo bez njenog znanja dok se par navodno ljubio pre nego što je stupio u snošaj.
On je priznao krivicu i optužen je za prinudu, ali je oslobođen optužbi za silovanje.
U utorak, F. je osuđen na tri meseca uslovno i primoran da plati kaznu od 1.000 evra.
![]()
Iskustva?
Hahamožda ga je žuljao?![]()
Eh vidis I ti treba da se edukujes kako se pravilno koristi kondom, koliku zastitu zaista pruza I koje su sanse da pukne... Nikad nije kasno...
Pa kada nemas pojma onda neko mora....ma nemoj ti tjesh mi retji da ja kao trebam da se edikujem
Znaci često ti pucajuPa kada nemas pojma onda neko mora....
Jok zn am da ih koristim....Znaci često ti pucaju
Dobro
Jok zn am da ih koristim....
Al neko ko tvrdi da ne pucaju pitanje dal je ikada koristio....
Да ли је за тужбу ако скине кондом и заврши без вађења?pa ja nisam bila u situaciji da je pukao a dugo godina je upravo to bila kontracepcija i jesam bas bas sam ih koristila to jest on
Да ли је за тужбу ако скине кондом и заврши без вађења?
Šalio sam se naravno ali se ne poznajemo a nisam smajlirao poruku.pa mozhda da malo promislite
i shvatite da do seksa dolazi seksa radi npr na jednu notj , ili se ljudi skapiraju iskljuchivo seksa radi pa ako se dogovore samo sa kondomom zashto onda da ga skine? znachi svakako jeste za tuzhbu
ako je stalni par i skine kondom ona zaglavi on neka sklapa krevetac i uzme porodiljsko
tako je, prepravljeno.Stelting, a ne stilting.
Znas, kao stealth avion. Nevidljivi bombarder.
![]()
Aj sad neka cuje Vucic i za ovo pa da vidis kako ce naci nacin da nas kontrolise i naplaca kazneMuškarac u Holandiji postao je prva osoba u zemlji koja je osuđena za "stelting".*
![]()
Iskustva?