Da li je starenje placebo ljudskog uma?

Nedovoljan atmosferski pritisak, elektricno polje koje tera negativne jone ka jonosferi i prejako sunce su osnovni uzroci

Grad najbliži svemiru: Ljudi ovde žive do 35. godine, razlog

"U ovoj pustoši nijedno stablo ne može da preživi zbog niskog pritiska. Ovaj grad u peruanskim Andama čak je 300 metara viši od Mon Blana, najvišeg vrha evropskih Alpa. Daleko od modernog sveta, to je mesto gde su zločin i opasnost uvek u blizini", objasnio je Kenet.
Zapravo mi smo možda u manjoj ili većoj meri pronašli način kako da si produžimo mladost i kako duže da ostanemo mladi i sveži ali ne i kako da zaista produžimo i životni vek, otprilike nekih 115-120 godina je najviša granica do koje neki čovek može da dogura, sad koliko god ti imao dobru genetiku, živeo zdravo, kvalitetno, brinuo o sebi, ne znam ni ja šta radio ono maksimum možeš da dobaciš dotle i to je to, kao da je neko sa strane čačkao po našem DNK (pa otud recimo i fenomen postojanje negativne krvne grupe) i kao da nas je programirao da se tad "gasimo", otprilike kao kada bi programiramo i podesimo televizor da se sam ugasi nakon sat vremena ili u odredjeno vreme.
Bio bi potreban komplikovan geoinzenjering da se zivotna sredina unapredi
 
Poslednja izmena:

Back
Top