Upravo tako i ja razmišljam. Ako se nešto radi, onda treba da se radi do kraja i da se radi kvalitetno. Koja je poenta da se Vučić "pritisne" da naloži sudstvu da odradi jedan slučaj? Nema nešto mnogo logike. Nama treba sistem gde će sudovi biti samostalni, bez da neki tamo Vučić njima nalaže šta da rade. Zato je tu ključna uloga opozicije koja je i dalje nestala sa lica zemlje. Oni se povremeno pojave, kažu šta imaju i nestanu. Nema nikakvih pravih akcija, nema inicijative, nema muda... toliko su pasivni da je to prosto neverovatno. Imaš narod koji vapi za novim liderom a lidera nema. Potpuno bizarna situacija.
Bre ljudi , jesam li ja jedini koji vidi ili je vama kao i svim srbima logika slaba strana..
Opozicija je potkupljena....mediji kreiraju sliku nepozeljne osobe koja ispada iz opozicije...
Racunati bilo sta sa takvom opozicijom je sadjenje tikava sa djavolom sto srbi vole da rade...ali nije pametno ...Tu vi terajte svoje, ja tu odmah izlazim iz igre..
Mediji , nije bitno da li su vecina, vazno je da stvaraju nepozeljne, i da popljuju onako kako se pljuje zaistinski , dok ce druge pljuvati , ali i brisati im obraze.....prvi dobijaju lanac oko vrata i nikad se ne mogu rehabilitovati , a drugi se tako promovisu da nemaju vise putera na glavi ali su upotrebljivi za publiku i ljude...
Oni ostaju i opstaju , mediji ...kako ce te protiv toga....narod je glup , mnogo....ili je ono malo sto nije glupo , pokvareno ....potkupljivo....a ako pogledamo ko izgleda pametan srbima, to su ljudi koji umeju da sebi nameste, sebicni ali lukavi ljudi ...dakle ne umeju da prepoznaju ko je inteligentan ko je glup jer su sami glupi odakle onda da prepoznaju...
Zavide onima koji umeju da se omaste, te takvi postaju susta inteligencija...a ne stvarno inteligentnima..
Dakle imamo stalno bojenje ko je podoban ko nije, a da to nije stvarno stanje stvari...i imamo one koji su preporuceni a oni su platili tiket za tu reklamu i podobnost, a nadaju se koristi , znaci korumpirani...Cak i zec je umesan u neka osnivanja SDS ili slicnih partija gde su sponzori bili kriminalno orjentisani sa gradjevinskim kontrauslugama...
I tu vi ne mozete nista ako hocete da sad formirate opoziciju , a pokrete vam studenti daju vremena da oformite, ali samo cujes sa raznih strana mi cekamo da studenti zavrse..sta cekate...poljoprivrednici cekaju pa ce onda da traze skuplje mleko , svodjenje na korist, ne na red....klasika srpska...
I ostali ce isto jasno pokazati da je na prvom mestu svima samo oportunizam, koji se svo vreme strateski neguje..
Tu ljudi kao ja nemaju sanse, bice ispljuvani cim se pojave...
Pa moji iako znaju da sam zaeban po moci , po znanju , da ne muljam , da umem da izguram do kraja ce radije da budu na strani muljatora i onih koji kupuju lepe price o sebi preko svojih familija i preko svojih cascavanja....
Cascavanje je tu sustina srpskog politickog rada....bilo da je u kafani bilo da je po kucama...
Tako se izgradjuje oportunisticko a vec genetski ugradjeno tkivo socijalnog razumevanja...kad njih 200 brane jednog kriminalca koji nije platio 5 godina struju od sece struje, samo zato sto im s vremena na vreme plati turu pica u kafani....1 od 4 clana porodice ovajdi se od toga ali lep jezik daleko se cuje...