- Poruka
- 5.913
Ima li nade za nas, shta mislite? Da li nas ochekuju samo stagnacije i propadanje ili ce biti i ''bolje sutra''? Glasajte i dajte neki komentar.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Dok ima tebe, nije propala!
Pustite mene, jedna budala manje vishe. Shta je sa Srbijom i Srbima uopshte?
Glasao sam da smo gotovi, nema nam spasa.
Ako pocistimo klerofasiste u sablji 2 mozda nam i bude spasa.
Ima li nade za nas, shta mislite? Da li nas ochekuju samo stagnacije i propadanje ili ce biti i ''bolje sutra''? Glasajte i dajte neki komentar.
Ako pocistimo klerofasiste u sablji 2 mozda nam i bude spasa.
Pojasni svega ti?Kakav uticaj oni imaju na nasu diplomatiju i ekonomiju!?![]()
Razaraju zdrave celije,kao kancer.
Posle toga sledi treci deo sablje.Ciscenje sopstvenih redova od clanova koji su u medjuvremenu oboleli.Naravno ako se pronadje vakcina,prelazi se na plan B.O njemu cemo kasnije.![]()
Kako to unistavaju!?(deza vu...ali *** zaista ne kontam...jel su ljudi bezvoljni debili ili navijaci imaju neke natprirodne moci?
)....
Imamo mi sta da cistimo...puna skupstina gamadi!
Mada ministarstva su pravi...jack pot!![]()
To su neki od problema,ali moze se reci da je u ovoj drazavi sve problematicno