Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
a žabari su neka sila ???![]()
Jok,i nisu....
Šako jada,pa 20 x su brojniji.
Da ne spominjem tehnološku i vojnu superiornost.
Jedino vam je avijacija respektabilna...!
Ako su remontovana ona dva....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
a žabari su neka sila ???![]()
Jok,i nisu....
Zahvaliti se trebate Carli del Ponte, te Tihić Sulejmanu i njegovom agentu Tužbe, Sakibu Softiću koji je u velikom komunističkom stilu nedavno kao nagradu za poslušnost dobio stan u centru Sarajeva od Nikole Špirića, predsjednika VM BiH.Napisala sam prijavu na naziv teme. Srbiji nigde nije dokazan genocid a bilo je pokušaja i pred Haškim Tribunalom i pred Međunarodnim
sudom pravde. Ovako tendenciozan naziv teme vređa.
Osim toga, genocid mogu da počine pojedinci ili grupa ljudi, država nikako.
Genaral Mladic oficir i dzentlmen !!!
Zahvaliti se trebate Carli del Ponte, te Tihić Sulejmanu i njegovom agentu Tužbe, Sakibu Softiću koji je u velikom komunističkom stilu nedavno kao nagradu za poslušnost dobio stan u centru Sarajeva od Nikole Špirića, predsjednika VM BiH.
Tihić Sulejman je bio ''obrađen'' u logorima u kojima je tamnovao zajedno sa HV vojnikom Purdom. Ima još fore, čini mi se dvije godine da bi se Tužba refreshirala. Znam da su šanse nikakve, ali nada postoji.
Sta su nabavili jos dva?
Vidi na prethodnim stranicama ove teme šta je napisala @gospodjica14 objašnjavajući definiciju genocida. Ne mora se uništiti cijela jedna grupa da bi se to nazvalo genocidom.Sto da se zahvaljujemo? Ko je ikada i tvrdio da je Srbija pocinila nekakav genocid?
Bivsi sudija haskog tribunala preporucio je da se optuznica Ratku Mladicu prepravi i da ne bude reci o genocidu jer je to u njegovom slucaju jako tesjko i komplikovani
dokazati. Meni je licno svejedno za sta ce mu se suditi, ali genocid ima za zadatak da unisti i ljude i kulturu jedng naroda , a to ovde nije bio slucaj.
I ja bih preporucila modovima da ili zakljucaju ovu besmislenu temu ili joj promene naslov mada o ovome i nema sta da se diskutuje.
I?Napisala sam prijavu na naziv teme. Srbiji nigde nije dokazan genocid a bilo je pokušaja i pred Haškim Tribunalom i pred Međunarodnim
sudom pravde. Ovako tendenciozan naziv teme vređa.
Osim toga, genocid mogu da počine pojedinci ili grupa ljudi, država nikako.
To je istina.
I to Srbi 50 godina uopste nisu dovodili u pitanje.
Tek od pojave Milosevica se postavlja to pitanje.
Da li zelis da kazes da su Srbi CITAVIH 50 GODINA BILI SAMO BEDNE KUKAVICE?
Vec 20 godina govore o nekakvim masovnim grobnicama A NIJEDNA do sada nije otkopana!
Izgleda da ce govoriti jos 50 godina, a da ni jednu ne pronadju...![]()
Zahvaliti se trebate Carli del Ponte, te Tihić Sulejmanu i njegovom agentu Tužbe, Sakibu Softiću koji je u velikom komunističkom stilu nedavno kao nagradu za poslušnost dobio stan u centru Sarajeva od Nikole Špirića, predsjednika VM BiH.
Tihić Sulejman je bio ''obrađen'' u logorima u kojima je tamnovao zajedno sa HV vojnikom Purdom. Ima još fore, čini mi se dvije godine da bi se Tužba refreshirala. Znam da su šanse nikakve, ali nada postoji.
I?
Nemas kome da se zalis![]()
Izgleda da nemam, sve šanse su izgubljene da se ovo ruglo od foruma smakne.
Ona dva su dovoljna.
Ako je aviolimar zavario sajtne,a mehaničari
otklonili ostale "manje" nedostatke (otpalo krilo, hidraulik u flapsovima i sl.)
Jer,ako bi imali više aviona,bio bi to opšti krkljanac nad "lijepom"
i stvorila bi se tarapana na okretnici......!
Jok,i nisu....
Sta su nabavili jos dva?