Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 60.876
Ja sam rekla da je to mozda pogresan izbor fonta, ali svakako nije politicko pitanje.Чекај, ти сама напишеш слово ђ и не примећујеш разлику између онога што видиш на екрану и онога што видиш у часопису?! Ај још једном, ђ и ћ. Ђ и Ћ.
Да, да, изабрао је погрешан фонт када је шврљао ауто лаком по зиду. Требао је да уради Ctrl + A па да промени фонт у менију.
A sto se tice ograde tj, stuba. verovatno se "pisac" plasio da ce se zbog duzine kukice kod pravog "ђ" boja razliti nadole, pa malo skratio. Na kraju, ko zna ko je to napisao, mozda je i namestaljka?
Najbolji.Najbolji studenti![]()
Nikome ne podilazi i ne lupaj gluposti.Koja je najpismenije i najobrazovanije medju njima stavila na zid srama da su morali da odu da bi u Patrijarsijji zaseli neki drugi id kojih su ekumenisti najmanje zlo.
Jednog dana ce neko postaviti sa opravdanjem pitanje, kako je moguce da u roku od godinu dana odu u vecnost cetiri najumnija stuba Srpske Crkve.
Da bi danas ta nasa Crkva podilazila ćacima.
Zato sto ne zele da budu javno vidjeni, intervjuisani, ne zele da skrecu paznju na sebe zbog stigme koju i danas trpe, ni za sta.Misliš oni koji se slikaju sa starletom i prostitutkon iz rijalitija, Mišom Vic Vacićem i Pavlom Bihalijem, koje čuva škart iz crvenih beretki kojih su se ostali bivši pripadnici javno odrekli, oni koji uzimaju po 100 evra dnevno da bi statirali?
Ako su studenti i to najbolji, zašto kriju lica rukama i kapuljačama?
A da je to bilo samo prvo vece, a posle nije, to je istina, nego vi takvi izmisljate neumorno.
...ali nije povod za politiku i politizaciju.Izvini, ali ono nikako nije bilo slovo ђ već je pisalo slovo Ћ i to baš ovako napisano. Zamisli sad da svi mi prosvetni radnici, posebno učiteljice koje uče decu štampanim slovima ćirilice ne znaju kako se piše već sad vi ovde objašnjavate kako se pišu slova...i jeste povod za sprdnju kad neko pomeša ono što se uči u prvom razredu osnovne škole, nedostatak osnovnog nivoa znanja.
Izbor fonta za stampanje casopisa deci treba oni sami da rese, i verovatno ce i resiti.