Да ли је СПЦ сада и званично стала уз ћаке?

• Začetnik teme Začetnik teme Padre
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Чекај, ти сама напишеш слово ђ и не примећујеш разлику између онога што видиш на екрану и онога што видиш у часопису?! Ај још једном, ђ и ћ. Ђ и Ћ.

Да, да, изабрао је погрешан фонт када је шврљао ауто лаком по зиду. Требао је да уради Ctrl + A па да промени фонт у менију.
Ja sam rekla da je to mozda pogresan izbor fonta, ali svakako nije politicko pitanje.

A sto se tice ograde tj, stuba. verovatno se "pisac" plasio da ce se zbog duzine kukice kod pravog "ђ" boja razliti nadole, pa malo skratio. Na kraju, ko zna ko je to napisao, mozda je i namestaljka?
Najbolji studenti:hahaha::hahaha::hahaha:
Najbolji.
Koja je najpismenije i najobrazovanije medju njima stavila na zid srama da su morali da odu da bi u Patrijarsijji zaseli neki drugi id kojih su ekumenisti najmanje zlo.

Jednog dana ce neko postaviti sa opravdanjem pitanje, kako je moguce da u roku od godinu dana odu u vecnost cetiri najumnija stuba Srpske Crkve.

Da bi danas ta nasa Crkva podilazila ćacima.
Nikome ne podilazi i ne lupaj gluposti.
Misliš oni koji se slikaju sa starletom i prostitutkon iz rijalitija, Mišom Vic Vacićem i Pavlom Bihalijem, koje čuva škart iz crvenih beretki kojih su se ostali bivši pripadnici javno odrekli, oni koji uzimaju po 100 evra dnevno da bi statirali?
Ako su studenti i to najbolji, zašto kriju lica rukama i kapuljačama?
Zato sto ne zele da budu javno vidjeni, intervjuisani, ne zele da skrecu paznju na sebe zbog stigme koju i danas trpe, ni za sta.

A da je to bilo samo prvo vece, a posle nije, to je istina, nego vi takvi izmisljate neumorno.
Izvini, ali ono nikako nije bilo slovo ђ već je pisalo slovo Ћ i to baš ovako napisano. Zamisli sad da svi mi prosvetni radnici, posebno učiteljice koje uče decu štampanim slovima ćirilice ne znaju kako se piše već sad vi ovde objašnjavate kako se pišu slova...i jeste povod za sprdnju kad neko pomeša ono što se uči u prvom razredu osnovne škole, nedostatak osnovnog nivoa znanja.
...ali nije povod za politiku i politizaciju.

Izbor fonta za stampanje casopisa deci treba oni sami da rese, i verovatno ce i resiti.

Evo ti jos jednom, zavisi koji font (u stampanju) koristis. Ja npr koristim Lunapic cesto, i evo pokusala sam sa trecim fontom odozgo. Izlazi isto "ћаци"
pa mora da izlazi "ћаци" kada to i pise, ajde kerci ne luduj da je font zabrljavio, pomesao slova, pa niko nije corav ovde,a font bi neko vec ispravio ako brljavi , tj mesa slova, lupetas kao maksim po diviziji.. neki bosanceros je to pisao, a oni ne razlikuju bas sva slova

pa mora da izlazi "ћаци" kada to i pise, ajde kerci ne luduj da je font zabrljavio, pomesao slova, pa niko nije corav ovde,a font bi neko vec ispravio ako brljavi , tj mesa slova, lupetas kao maksim po diviziji.. neki bosanceros je to pisao, a oni ne razlikuju bas sva slova
Brkate babe i zabe, vidite politizaciju u svemu, toliko ste poludeli.

Ja sam rekla da je to mozda pogresan izbor fonta, ali svakako nije politicko pitanje.

A sto se tice ograde tj, stuba. verovatno se "pisac" plasio da ce se zbog duzine kukice kod pravog "ђ" boja razliti nadole, pa malo skratio. Na kraju, ko zna ko je to napisao, mozda je i namestaljka?

Najbolji.

Nikome ne podilazi i ne lupaj gluposti.

Zato sto ne zele da budu javno vidjeni, intervjuisani, ne zele da skrecu paznju na sebe zbog stigme koju i danas trpe, ni za sta.

A da je to bilo samo prvo vece, a posle nije, to je istina, nego vi takvi izmisljate neumorno.

...ali nije povod za politiku i politizaciju.

Izbor fonta za stampanje casopisa deci treba oni sami da rese, i verovatno ce i resiti.
Ne žele da budu javno viđeni a danima prljaju i zagađuju javnu površinu i javno šalju zahteve.:hahaha:

Nastup i kultura u skladu sa politickim opredeljenjem. Tako mozete da pricate sa cobanima iz svog sela sa kojima cuvate ovce i bistrite medjunarodnu politiku.
Jadan li si kad i Crkvu napadas iz svojih frustracija i opsednutosti politikom i gde je nema..

P.S. Kamo srece da sam rodjena i da zivim u selu, od cobana bih mogla da naucim vise nego od mnogih ovde od kojih si prvi ti.

Jadan li si kad i Crkvu napadas iz svojih frustracija i opsednutosti politikom i gde je nema..

P.S. Kamo srece da sam rodjena i da i sada zivim u selu, od cobana bih mogla da naucim vise nego od mnogih ovde od kojih si prvi ti.
Dakle Crkva je nepogrešiva.

A što lapaju nikom ništa.

Stvarno si Ćaci, idi lezi spavaj.

P.S. Kamo srece da sam rodjena i da zivim u selu, od cobana bih mogla da naucim vise nego od mnogih ovde od kojih si prvi ti.
Gdjo, mozda sam ja jadan, ali sam barem vaspitan i ne vredjam sagovornike botovskim recnikom.

Poradite na manirima ako sa mnom zelite pristojnu konverzaciju.

A stav Crkve da svi trebamo biti braca, pa budite braca sa olosem iz vlasti i onima koji vam rade o glavi, koji vas ubijaju od batina po policijskim stanicama, gaze kolima, ucenjuju mrtvim srodnicima, kupuju za dve crvene da drzite jezik za zubima, cerekajuci vam se se pritom u lice dok svakodnevno privatno obrcu milione evra.

To nije stav moje Crkve za koju znam da nije bila takva.

Back