Padre
Veoma poznat
- Poruka
- 12.480
Ево, и званични часопис СПЦ намењен деци - Светосавско звонце обраћа се Ћацима...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto to i jeste slovo "ђ". Zavisi samo kojom vrsom stampe ga stampas.Ево, и званични часопис СПЦ намењен деци - Светосавско звонце обраћа се Ћацима...
znas sta? ipak proveri diоptriju, jer ako je to dj, onda c ne postojiZato sto to i jeste slovo "ђ". Zavisi samo kojom vrsom stampe ga stampas.
Tako je bilo "ђ" i na onom stubu od ulaza u skolu, ali svako vidi ono sto zeli da vidi, a neki zlonamerni odmah vide povod za sprdnju i/ili prosipanje mrznje, ponizavanje i omalovazavanje.
С каквим си успехом завршила први разред основне школе? Постоји и фонетска и графичка разлика између Ћ и Ђ.Zato sto to i jeste slovo "ђ". Zavisi samo kojom vrsom stampe ga stampas.
Tako je bilo "ђ" i na onom stubu od ulaza u skolu, ali svako vidi ono sto zeli da vidi, a neki zlonamerni odmah vide povod za sprdnju i/ili prosipanje mrznje, ponizavanje i omalovazavanje.
Evo ti jos jednom, zavisi koji font (u stampanju) koristis. Ja npr koristim Lunapic cesto, i evo pokusala sam sa trecim fontom odozgo. Izlazi isto "ћаци", samo gore u zaglavlju pogledaj, dole na slici vec ne moze posto je predvidjen samo za latinicu. Pokusaj i sam.znas sta? ipak proveri diоptriju, jer ako je to dj, onda c ne postoji
zaуstavi video pa ces videti da pise ћ
ма видиш ти добро, него јача љубав према аву
Ja sam bila "vukovac" u ono vreme kad se nisu crtale samo slicice i tako ucilo. To pitanje postavi sebi jer sam dokazala (iznad) da zavisi od vrste stampe.С каквим си успехом завршила први разред основне школе? Постоји и фонетска и графичка разлика између Ћ и Ђ.
Ja sam bila "vukovac" u ono vreme kad se nisu crtale samo slicice i tako ucilo. To pitanje postavi sebi jer sam dokazala (iznad) da zavisi od vrste stampe.
Shvatam primedbu na izbor stampe, gde "ђ" prelazi u "ћ", ali na tome je i trebalo da se zadrzis.То да ли си нешто доказала рећи ће пре свега црквени суд у Краља Петра 5 и будућност уреднице Звонцета Ивани Димић која ноћас дефинитивно не спава (али не због форума)...
А што се тиче како се некада учило веома добро знам јер сам по годинама старији форумаш и пратио сам промене у школству и када су моји клинци били у школи, а и сада када су ми унуци ђаци (али не и ћаци).
Ово је важило некада... У нека стара лепа времена... Променила су се времена па се сада за једног епископа зна који појас у џудоу има али не и да ли је стеко "папирче" (диплому) како га прозивају поједине његове колеге из Сабора... О умировљеном епископу који је за 4 месеца стекао диплому ПБФ не треба пуно ни коментарисати (прво је изабран за епископа па су се сетили да нема факултет)... Али то није тема за политику већ религију...Jer nisi su ovi studenti koji zele da uce nikakvi "caci", niti je Crkva nepismena, vec vekovima izvor pismenosti.
Hajde za nas sa jeftinijom kartom info ko je taj "umrovljeni" episkop.Ово је важило некада... У нека стара лепа времена... Променила су се времена па се сада за једног епископа зна који појас у џудоу има али не и да ли је стеко "папирче" (диплому) како га прозивају поједине његове колеге из Сабора... О умировљеном епископу који је за 4 месеца стекао диплому ПБФ не треба пуно ни коментарисати (прво је изабран за епископа па су се сетили да нема факултет)... Али то није тема за политику већ религију...
Чекај, ти сама напишеш слово ђ и не примећујеш разлику између онога што видиш на екрану и онога што видиш у часопису?! Ај још једном, ђ и ћ. Ђ и Ћ.Zato sto to i jeste slovo "ђ". Zavisi samo kojom vrsom stampe ga stampas.
Да, да, изабрао је погрешан фонт када је шврљао ауто лаком по зиду. Требао је да уради Ctrl + A па да промени фонт у менију.Tako je bilo "ђ" i na onom stubu od ulaza u skolu
Druže...tako se ne piše Đ to je Ć!! Ebt te leb nepismeni popovi...Strašno...Ево, и званични часопис СПЦ намењен деци - Светосавско звонце обраћа се Ћацима...
Najbolji studentiJa sam bila "vukovac" u ono vreme kad se nisu crtale samo slicice i tako ucilo. To pitanje postavi sebi jer sam dokazala (iznad) da zavisi od vrste stampe.
Ja licno ne pisem tako, zapravo ne pisem cak ni cirilicom, ali valjda je jasno da postoje razne vrste slova i stampe u ova modernija vremena.
A tebe samo treba da bude sramota jer najbolje studente nazivas izmisljenim ali pogrdnim recima tipa "caci", i da za takve bljuvotine i izmisljotine napadas cak i Crkvu.
Koja je najpismenije i najobrazovanije medju njima stavila na zid srama da su morali da odu da bi u Patrijarsijji zaseli neki drugi id kojih su ekumenisti najmanje zlo.Shvatam primedbu na izbor stampe, gde "ђ" prelazi u "ћ", ali na tome je i trebalo da se zadrzis.
Jer nisi su ovi studenti koji zele da uce nikakvi "caci", niti je Crkva nepismena, vec vekovima izvor pismenosti.
Misliš oni koji se slikaju sa starletom i prostitutkon iz rijalitija, Mišom Vic Vacićem i Pavlom Bihalijem, koje čuva škart iz crvenih beretki kojih su se ostali bivši pripadnici javno odrekli, oni koji uzimaju po 100 evra dnevno da bi statirali?Shvatam primedbu na izbor stampe, gde "ђ" prelazi u "ћ", ali na tome je i trebalo da se zadrzis.
Jer nisi su ovi studenti koji zele da uce nikakvi "caci", niti je Crkva nepismena, vec vekovima izvor pismenosti.
Bulgakov je to najbolje opisao recenicom: Necastivi je dosao u Moskvu.Misliš oni koji se slikaju sa starletom i prostitutkon iz rijalitija, Mišom Vic Vacićem i Pavlom Bihalijem, koje čuva škart iz crvenih beretki kojih su se ostali bivši pripadnici javno odrekli, oni koji uzimaju po 100 evra dnevno da bi statirali?
Ako su studenti i to najbolji, zašto kriju lica rukama i kapuljačama?
Nazalost nema vise takvu moc.Dovoljan je samo jedan potez Patrijarha da okrene stotine hiljada protiv Vucica. To moze da uradi i protiv svakog bahatog vladara u buducnosti.
Crkva jos uvek ima tu moc. Da li ce je iskoristiti?
Misliš đ?znas sta? ipak proveri diоptriju, jer ako je to dj, onda c ne postoji
zaуstavi video pa ces videti da pise ћ
ма видиш ти добро, него јача љубав према аву
Izvini, ali ono nikako nije bilo slovo ђ već je pisalo slovo Ћ i to baš ovako napisano. Zamisli sad da svi mi prosvetni radnici, posebno učiteljice koje uče decu štampanim slovima ćirilice ne znaju kako se piše već sad vi ovde objašnjavate kako se pišu slova...i jeste povod za sprdnju kad neko pomeša ono što se uči u prvom razredu osnovne škole, nedostatak osnovnog nivoa znanja.Zato sto to i jeste slovo "ђ". Zavisi samo kojom vrsom stampe ga stampas.