Da li je spasenje kroz Isusa pretnja?

Pretnja ?

• Da

glasova: 2 40,0%
  • Ne

glasova: 3 60,0%

• Ukupno glasova
    5
Kao sto sam rekao , i da nemami da imam ime nije bitno , tvoja tvrdnja je bila da su svi vernici moralniji od svih ateista , sto je tragikomicno.
I opet ponavljam , nije tesko biti moralniji od nekoga ko ljude salje na vecno mucenje zbog pogresog misljenja , pa ja sam moralniji od takve osobe.
Себе си именовао моралнијим од Бога...😆

Kancer vidis na snimku , biopsiji , rezultatima ,
Što osoba koja negira medicinu smatra doktorskom izmišljotinom.

o Hristu sam citao u staroj knjizi koja je napisana decenijama nakon sto je on umro ,, znaci opet ponavljam ne moze gore poredjenje , postoje i druge religije koje su isto napisane cak i pre Biblije , a tvrde suprotne stvari.
Isto tako Hrista vidiš u Pismu, Predanju i u Crkvi.

Ništa više nego tebe raskol.
Какав раскол од јеретика... ?

Нема ништа светлост са тамом, не само раскол, него ни смисао...

Много теби фали тај смисао...

док га не нађеш, остат ћеш бесмислени "Гејт кипер" међу онима који ратују против Бога и Цркве

Какав раскол од јеретика... ?

Нема ништа светлост са тамом, не само раскол, него ни смисао...

Много теби фали тај смисао...

док га не нађеш, остат ћеш бесмислени "Гејт кипер" међу онима који ратују против Бога и Цркве
Ja ću tebe isto pitati kakva jeres.

Što osoba koja negira medicinu smatra doktorskom izmišljotinom.

Isto tako Hrista vidiš u Pismu, Predanju i u Crkvi.
Osoba koja negira dokaze o kanceru je luda , a i opet niko toj osobi ne preti kancerom.

Ne vidim Hrista u pismu niti predanju nego samo citam o njemu , u Crkvi nikad nisam niti osetio niti video njegovo prisustvo , a nisam se trudio da ne vidim , jednostavno ga nema.

Standardno jadno pokusavanje da se skine odgovornost za Boga koji gura nevine ljude na vecno mucenje zato sto nisu bili ubedjeni u njegovu pricu
Нисте ви невини људи него грешни и богохулни... У паклу вам је и место, па тамо наставите да хулите и грешите против Бога милостивога ако можете...

Нисте ви невини људи него грешни и богохулни... У паклу вам је и место, па тамо наставите да хулите и грешите против Бога милостивога ако можете...
Obicno tako milostiva stvorenja salju ljude na vecno mucenje , mene neko kad opsuje ja odmah pomislim da to zasluzuje , a ne izvini to moze samo psihopata , i Bog iz Biblije.
Prvo morate vi vernici da se dogovorite izmedju sebe pre nego sto krenete da ocekujete da neko drugi poveruje u tu pricu.

Oko kojih se ne raspravljate? Pola stvari je nejasno, nemate pojma o nekim bitnim pitanjima da ne nabrajam.

Neće te mučiti Bog, mučiće te tvoja savjest kad shvatiš čega si se odrekao. I naravno tu će biti srazmjera. Neće svima biti isto.
Znaci po tebi pakao ima odredjene nivoe i vreme robijanja ?
Sto se evolucije tice naravno da ne mozemo da znamo sve , ali nauka napreduje , svi se slazu oko bitnih stavki i niko nikome ne preti mucenjem.

Back