- Poruka
- 23.017
Ništa više nego tebe raskol.Изједа ли те јерес?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa više nego tebe raskol.Изједа ли те јерес?
Себе си именовао моралнијим од Бога...Kao sto sam rekao , i da nemami da imam ime nije bitno , tvoja tvrdnja je bila da su svi vernici moralniji od svih ateista , sto je tragikomicno.
I opet ponavljam , nije tesko biti moralniji od nekoga ko ljude salje na vecno mucenje zbog pogresog misljenja , pa ja sam moralniji od takve osobe.
Ne , napisano je da je isto Hristos radio , ja to nisam video , ja moram da verujem drugim ljudima koji su zapisali navodne dogadjaje decenijama nakon sto su se dogodili.Pa to je isto i Hristos uradio.
Tako i osoba koja negira medicinu kaže "ma kakav kancer to ne postoji".Ne , napisano je da je isto Hristos radio , ja to nisam video , ja moram da verujem drugim ljudima koji su zapisali navodne dogadjaje decenijama nakon sto su se dogodili.
Ja nikoga ne bih mucio zauvek zato sto nije bio ubedjen u moju pricu , upravo tako.Себе си именовао моралнијим од Бога...
Kancer vidis na snimku , biopsiji , rezultatima , o Hristu sam citao u staroj knjizi koja je napisana decenijama nakon sto je on umro ,, znaci opet ponavljam ne moze gore poredjenje , postoje i druge religije koje su isto napisane cak i pre Biblije , a tvrde suprotne stvari.Tako i osoba koja negira medicinu kaže "ma kakav kancer to ne postoji".
Što osoba koja negira medicinu smatra doktorskom izmišljotinom.Kancer vidis na snimku , biopsiji , rezultatima ,
Isto tako Hrista vidiš u Pismu, Predanju i u Crkvi.o Hristu sam citao u staroj knjizi koja je napisana decenijama nakon sto je on umro ,, znaci opet ponavljam ne moze gore poredjenje , postoje i druge religije koje su isto napisane cak i pre Biblije , a tvrde suprotne stvari.
Какав раскол од јеретика... ?Ništa više nego tebe raskol.
Ja ću tebe isto pitati kakva jeres.Какав раскол од јеретика... ?
Нема ништа светлост са тамом, не само раскол, него ни смисао...
Много теби фали тај смисао...
док га не нађеш, остат ћеш бесмислени "Гејт кипер" међу онима који ратују против Бога и Цркве
Па сам себе мучиш у паклу, Бога тамо нема...Ja nikoga ne bih mucio zauvek zato sto nije bio ubedjen u moju pricu , upravo tako.
Osoba koja negira dokaze o kanceru je luda , a i opet niko toj osobi ne preti kancerom.Što osoba koja negira medicinu smatra doktorskom izmišljotinom.
Isto tako Hrista vidiš u Pismu, Predanju i u Crkvi.
Та што је се правиш блесав, ко и сваки син лажи и тамеJa ću tebe isto pitati kakva jeres.
Standardno jadno pokusavanje da se skine odgovornost za Boga koji gura nevine ljude na vecno mucenje zato sto nisu bili ubedjeni u njegovu pricuПа сам себе мучиш у паклу, Бога тамо нема...
...Као што Га и у твојој вери у своју праведност нема
Osoba koja negira Hrista je najluđa osoba koja može postojati.Osoba koja negira dokaze o kanceru je luda , a i opet niko toj osobi ne preti kancerom.
Ne vidim Hrista u pismu niti predanju nego samo citam o njemu , u Crkvi nikad nisam niti osetio niti video njegovo prisustvo , a nisam se trudio da ne vidim , jednostavno ga nema.
Okej ,nisam ubedjen ni u crvenkapu a citao sam i o njoj.Osoba koja negira Hrista je najluđa osoba koja može postojati.
Нисте ви невини људи него грешни и богохулни... У паклу вам је и место, па тамо наставите да хулите и грешите против Бога милостивога ако можете...Standardno jadno pokusavanje da se skine odgovornost za Boga koji gura nevine ljude na vecno mucenje zato sto nisu bili ubedjeni u njegovu pricu
To bih ja mogao reći za vas evolucioniste. I vi tristo hipoteza nepotvrđenih imate i ne možete se dogovoriti oko bilo čega.Okej ,nisam ubedjen ni u crvenkapu a citao sam i o njoj.
Vi ne mozete ni izmedju sebe da se dogovorite sta je istina i jedni druge " gurate u pakao " a ocekujete nekoga sa strane da bude ubedjen u tu pricu , smejurija.
Obicno tako milostiva stvorenja salju ljude na vecno mucenje , mene neko kad opsuje ja odmah pomislim da to zasluzuje , a ne izvini to moze samo psihopata , i Bog iz Biblije.Нисте ви невини људи него грешни и богохулни... У паклу вам је и место, па тамо наставите да хулите и грешите против Бога милостивога ако можете...
Niko nikome ne preti vecnim mucenjem.To bih ja mogao reći za vas evolucioniste. I vi tristo hipoteza nepotvrđenih imate i ne možete se dogovoriti oko bilo čega.
Mozda negira sadOsoba koja negira Hrista je najluđa osoba koja može postojati.
Ma da kod vas su ogromne razlike "rasprava o detaljima".Niko nikome ne preti vecnim mucenjem.
I svi se slazu oko glavnih stavki evolucije , raspravlja se o detaljima ( opet bez pretnji zatvorom a kamoli vecnim mucenjem ).
Oko kojih ogromnih razlike se naucnici raspravljaju sto se tice evolucijeMa da kod vas su ogromne razlike "rasprava o detaljima".
Oko kojih se ne raspravljate? Pola stvari je nejasno, nemate pojma o nekim bitnim pitanjima da ne nabrajam.Oko kojih ogromnih razlike se naucnici raspravljaju sto se tice evolucije
Opet nema vecnog mucenja.
Ne mora da znaci da vecno mucenje za tog nekog je i mucenje.Niko nikome ne preti vecnim mucenjem.
I svi se slazu oko glavnih stavki evolucije , raspravlja se o detaljima ( opet bez pretnji zatvorom a kamoli vecnim mucenjem ).
Znaci po tebi pakao ima odredjene nivoe i vreme robijanja ?Oko kojih se ne raspravljate? Pola stvari je nejasno, nemate pojma o nekim bitnim pitanjima da ne nabrajam.
Neće te mučiti Bog, mučiće te tvoja savjest kad shvatiš čega si se odrekao. I naravno tu će biti srazmjera. Neće svima biti isto.