Да ли је смрт Бриса Татона верзија београдских Маркала?

Да ли је смрт Бриса Татона верзија београдских Маркала?

• Да

• Не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije tebi dobro, samo nemoj to da pokazes, mozes da isprovociras nekog ludaka... Ko zna iz kog razloga...

Два сам већ испровоцирао,својим постовима.али ко им крив што су
goveda.jpg

Тако нешто.Педери са својим бедним покушајем организовања параде изазвали су бес већине становника,који се негде морао испољити.Не желим да оправдавам виновнике овог гнусног злочина и слажем се да треба да одговарају.Док педери нису почели да паламуде о паради све је било ок,и раније су у Србију долазили страни навијачи па ни један није настрадао.Тако да сматрам да су педери индиректно својим понашањем делимично криви за овај несрећни догађај.
Jer ih je uvek cuvala policija, za razliku od tog dana.

Jer ih je uvek cuvala policija, za razliku od tog dana.

Koliko znam, nesrecni mladic je u Beogradu boravio nedelju dana, pa ga za sve to vreme niko nije dirao. Takodje, veoma je indikativno da su napadnuti jos neki stranci, onako, iz cista mira, i to sve u nekoliko dana, a sve to ide paralelno sa medijskom hajkom na ultradesnicarske organizacije, te njihovo optuzivanje za ksenofobiju i nasilnost. A, koliko znam, oni su jedino bili protiv one homo manifestacije, a ne protiv navijaca iz inostranstva.Ovde se sve ispomesalo, i navijaci i ****** i "Obraz", a mi jos uvek ne znamo ( ili bar ja ne znam ) imena i prezimena tih sto su divljali na ulicama Beograda, niti njihove motive za prebijanje i ubijanje stranih drzavljana. Tu stvari, rekao bih, najblaze receno, nisu ciste...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back