alexandrra
Aktivan član
- Poruka
- 1.488
..........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
alexandrra:Mene iskreno mnogo vise pale neka druga mestasca.
A vas?
divlja-u-srcu:E, A MENE NAJVISE PALI VELIKI, OGROMAN KREVET, NARAVNO MEKAN , DA UPADAS U NJEGA KAO U PUTER I SA MNOGO JASTUKA!
8) DODUSE VOLIM I UZ ZIDOVE! I NA STOLU,TERASI , U SUMI UZ DRVO, KUPATILU, NA STEPENISTU, NA I U KOLIMA...
ALI KREVET JE KREVET!![]()
VictorySun:divlja-u-srcu:E, A MENE NAJVISE PALI VELIKI, OGROMAN KREVET, NARAVNO MEKAN , DA UPADAS U NJEGA KAO U PUTER I SA MNOGO JASTUKA!
8) DODUSE VOLIM I UZ ZIDOVE! I NA STOLU,TERASI , U SUMI UZ DRVO, KUPATILU, NA STEPENISTU, NA I U KOLIMA...
ALI KREVET JE KREVET!![]()
uz drvo- a ono grebe,,, i ima bube
alexandrra:Mene iskreno mnogo vise pale neka druga mestasca.
A vas?
sve zavisi,ali ima i drugih mnogo zanimljivijih mesta,you schould try it if you have notalexandrra:Mene iskreno mnogo vise pale neka druga mestasca.
A vas?
reci mi par mjesta na kojima si vodila ljubav... mozda bude tu i necega novog za mene,mada sumnjam...Kathrin:sve zavisi,ali ima i drugih mnogo zanimljivijih mesta,you schould try it if you have notalexandrra:Mene iskreno mnogo vise pale neka druga mestasca.
A vas?
elendil:Glasam za plazu nocu,a na vrelom pesku.Ako mogu da biram.Ni u autu nije lose.A tek na slami... :wink:
...pa ce da svrbidivlja-u-srcu:elendil:Glasam za plazu nocu,a na vrelom pesku.Ako mogu da biram.Ni u autu nije lose.A tek na slami... :wink:
IMA PESAK DA TI UDJE U GUZU, BRE!![]()
ma daj bre,gde nas nadje veceras?elendil:Palma de majorka je nocu vrela i kasno pada mrak.Apesak moze njoj da udje u guzu,ne meni ja sam gore.(tad bi anal otpao)![]()