Da li je sex prevara ili potreba?

Много се улажеш на овим темама. Јел то из искуства?
Mnogo? Hm...

Ne, nemam iskustva u prevarama. Nisam nikada prevarila, a nisam ni bila prevarena. Bar nisam saznala.

Ja živim kao da mi je svaki dan poslednji pa shodno tome ne trošim svoje dane uzalud. Zvuči kao ofucama fraza ali je tako.

Мушкарци не могу без ж.тела. Такав је м.конструкт.

У неким културама, ако треба робијаће 30 г.тешког рада да је купи. То је за ж.несхватљиво.

--
Прича се о преварама.
Imam ideju o tome što si napisao da
ako su oženjeni žensko telo im je na dohvat ruke
I gde su onda pošli?

Mnogo? Hm...

Ne, nemam iskustva u prevarama. Nisam nikada prevarila, a nisam ni bila prevarena. Bar nisam saznala.

Ja živim kao da mi je svaki dan poslednji pa shodno tome ne trošim svoje dane uzalud. Zvuči kao ofucama fraza ali je tako.
Neka si. Bolje
Ja sam imala I jedno I drugo
I ništa to ne valja mila moja.

Мушкарци негирају

Жене конструишу о мушкарцима, што је исто лагање, али прво убедити себе да то није лаж
Ja stvarno ne znam o kojim vi to ženama pričate ?
Možda o devojkama do nekih 25 godina starosti.

Svaka žena koja je imala dubok i iskren odnos sa barem jednim muškarcem, i koja nijue u fazonu nemoj da mi pričaš i osude, zna sve ovo što mupškarci pišu na temi. I šta je tu naivnost? Kao što vidimo, ljudi, i muškarci i žene mogu imati potrebu da zamene nekada partnera što se sexa tiče, da li će to neko da uradi je pitanje za tu osobu.

Zašto se potencira da su žene nesvesne, ili kako ti kažeš tužne kada bi znale istinu? Zašto tužne? Ta se faza preboli sa 20 i nekom godinom.

Мушкарци не могу без ж.тела. Такав је м.конструкт.

У неким културама, ако треба робијаће 30 г.тешког рада да је купи. То је за ж.несхватљиво.

--
Прича се о преварама.

A žene mogu bez muškog tela?
U čemu je razlika? barem što se potrebe tiče?

Jer, i jedni i drugi mogu da mastrurbiraju što se tiče potrebe za orgazmom. Ali da li mogu da osete puninu ako ne osete dodir, ako nisu poželjni, u čemu je bitna razlika osim u mišljenju sredine, da on koji je iebao je faca, a ona koja je soavala sa mnogima je k. ?

Prećutkivanje/nepoverenje je po meni najbolnija tačka, ako dođe do njega od starta samo bili osuđeni na propast.

Meni je to takođe najveća nevolja. Lakše bi mi bilo da znam da se kresnuo nego to da me pušta da živim u lažima. Osim toga, ..... to što se kresnuo može da obogati naš sexualni život ako to umemo. A nepoverenje i laganje to je već nešto što je deo odnosa i preko toga se ne prelazi lako, ako ikako.

Za vas lično ili ti personalno?

Biće da je ipak,...i jedno i drugo, ali šta na kraju odnese prevagu? Da li olako prelazite preko s.ex prevara ili je tu kraj u najavi ili zauvek?
Za dame, bonus pitanjce:
Da li mislite da se ženske prevare kategorišu kao teže i zašto? Gde to piše,...ili ko je pametan to izmislio?
P.S. Temu možete obraditi sa ličnog, psihološkog, filozofskog, religijskog i svakog drugog stanovišta,...bilo bi poželjno da onaj moralni aspekt, ukoliko je moguće i ne predstavlja vam veliki problem, ovog puta izostavite. Hvala.
za mene prevara je ista bez obzira na pol,ne bih nikad presla preko nje a moj mozak bi brzinom munje obezbedio gadan osecaj u stomaku kada bih ga sledeci put ugledala. ne smatram se utocistem za napustene zivotinje i veoma postujem sebe i osecala bih se i sama prljavo kada bi spavala opet sa njim.

bebo tvoj partner bi te prevario 100 % kad bi mu se ukazala 100 % šansa tj sigurna kombinacija i kada bi 100 % bio siguran da nećeš saznati.. .. tužno ali istinito
tvoj partner je muškarac
da l ste jbno toliko slepe da ne kažem naivne?
Ne projektuj svoje pičkopaćeništvo. U tvom slučaju je možda istinito, tužno svakako jeste, al' to ne znači da je istinito za svakog muškarca.

Back