- Poruka
- 40.443
Šta to štrikaš, Perfi?negiraju sex kao potrebu ili kao prevaru?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta to štrikaš, Perfi?negiraju sex kao potrebu ili kao prevaru?
Mnogo? Hm...Много се улажеш на овим темама. Јел то из искуства?
Pretesne fine bokserice vernosti koje usmeravaju muškarca I njegovu prirodu na ispravan putŠta to štrikaš, Perfi?
Imam ideju o tome što si napisao daМушкарци не могу без ж.тела. Такав је м.конструкт.
У неким културама, ако треба робијаће 30 г.тешког рада да је купи. То је за ж.несхватљиво.
--
Прича се о преварама.
pa štoooo?Ok,..pitaću da presele temu na Pdf Psihologija.
Neka si. BoljeMnogo? Hm...
Ne, nemam iskustva u prevarama. Nisam nikada prevarila, a nisam ni bila prevarena. Bar nisam saznala.
Ja živim kao da mi je svaki dan poslednji pa shodno tome ne trošim svoje dane uzalud. Zvuči kao ofucama fraza ali je tako.
Ja stvarno ne znam o kojim vi to ženama pričate ?Мушкарци негирају
Жене конструишу о мушкарцима, што је исто лагање, али прво убедити себе да то није лаж
Мушкарци не могу без ж.тела. Такав је м.конструкт.
У неким културама, ако треба робијаће 30 г.тешког рада да је купи. То је за ж.несхватљиво.
--
Прича се о преварама.
Prećutkivanje/nepoverenje je po meni najbolnija tačka, ako dođe do njega od starta samo bili osuđeni na propast.
Ko kaže da ne kapiramo?Ne kapirate vi da ima normalnih ljudi kojima jebaanje s drugima ne pada na pamet pa ni s partnerom nije pod 1 bitnosti
to je INPogledaj koliko praznih prica o prevarama koje bi da plasiraju kao normalnu svakodnevnicu
za mene prevara je ista bez obzira na pol,ne bih nikad presla preko nje a moj mozak bi brzinom munje obezbedio gadan osecaj u stomaku kada bih ga sledeci put ugledala. ne smatram se utocistem za napustene zivotinje i veoma postujem sebe i osecala bih se i sama prljavo kada bi spavala opet sa njim.Za vas lično ili ti personalno?
Biće da je ipak,...i jedno i drugo, ali šta na kraju odnese prevagu? Da li olako prelazite preko s.ex prevara ili je tu kraj u najavi ili zauvek?
Za dame, bonus pitanjce:
Da li mislite da se ženske prevare kategorišu kao teže i zašto? Gde to piše,...ili ko je pametan to izmislio?
P.S. Temu možete obraditi sa ličnog, psihološkog, filozofskog, religijskog i svakog drugog stanovišta,...bilo bi poželjno da onaj moralni aspekt, ukoliko je moguće i ne predstavlja vam veliki problem, ovog puta izostavite. Hvala.
Ja ne znam zašto je uopšte pitanje je li seks potreba. A, to da li je prevara zavisi od okolnosti.Malko ne razumem temu. tj zašto bi stajalo ILI ?
Ne projektuj svoje pičkopaćeništvo. U tvom slučaju je možda istinito, tužno svakako jeste, al' to ne znači da je istinito za svakog muškarca.bebo tvoj partner bi te prevario 100 % kad bi mu se ukazala 100 % šansa tj sigurna kombinacija i kada bi 100 % bio siguran da nećeš saznati.. .. tužno ali istinito
tvoj partner je muškarac
da l ste jbno toliko slepe da ne kažem naivne?
nisu svi muskarci varalice,nisu svi muskarci lazovi,nisu svi muskarci mamini sinovi.bebo tvoj partner bi te prevario 100 % kad bi mu se ukazala 100 % šansa tj sigurna kombinacija i kada bi 100 % bio siguran da nećeš saznati.. .. tužno ali istinito
tvoj partner je muškarac
da l ste jbno toliko slepe da ne kažem naivne?
Ne, nego je ona svešteno lice i živi u manastirukad manastirka zada ovakvu temu, a narod se primi. garant je nick name potekao od rakije manastirke.