loptica doskocica
Primećen član
- Poruka
- 544
sa rne trazim da mi se kuva hvala.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sa rne trazim da mi se kuva hvala.
P lepoNe. Nema nikakvih tradicionalnih uloga.
Okači kecelju i kuva.
Upravo tako! Ako ćemo podele onda je to model.Pa ok, ne moras da preuzimas trad ulogu zene.
A jel on preuzima trad ulogu muskarca?
na pr: vise zaradjuje, vise radi, popravlja, odrzava i td?
e nemoj da me naljutis pa da uzmem brusilicu i krenem da varnicim okolo. zapalicu ti zavese.Nemoj da ti dam čekić pa da vidimo šta bolje radi. Varjača ili čekičara ne daj Bože brusilica, poseko bi se
Nemam ih, zar ličim na ženu sa zavesamae nemoj da me naljutis pa da uzmem brusilicu i krenem da varnicim okolo. zapalicu ti zavese.
Pa i licis. Pominjes neke kucne pslove non stop, podelu rada, radnim danima, praznicima i td.Nemam ih, zar ličim na ženu sa zavesama
Ne čitaš dobro, stavi cvikePa i licis. Pominjes neke kucne pslove non stop, podelu rada, radnim danima, praznicima i td.
Ma nemoj.Ne čitaš dobro, stavi cvike
Bitno da ja ne mogu da otvorim temu, a i ovo zainteresovan (član) mi stoji čitav vek. Šta je razlog tome odgovoriće mi moja draga @PerfectOne ili @BelgradeboyJel vidiš kad žena iz manastira otvori temu kako se probudi forum
Mislim da se računa koliko imaš ukupno postova na forumu. Mada nisam siguran.Bitno da ja ne mogu da otvorim temu, a i ovo zainteresovan (član) mi stoji čitav vek. Šta je razlog tome odgovoriće mi moja draga @PerfectOne ili @Belgradeboy
Bitno da ja ne mogu da otvorim temu, a i ovo zainteresovan (član) mi stoji čitav vek. Šta je razlog tome odgovoriće mi moja draga @PerfectOne ili @Belgradeboy
Ja stvarno ne znam o kojim vi to ženama pričate ?
Možda o devojkama do nekih 25 godina starosti.
Svaka žena koja je imala dubok i iskren odnos sa barem jednim muškarcem, i koja nijue u fazonu nemoj da mi pričaš i osude, zna sve ovo što mupškarci pišu na temi. I šta je tu naivnost? Kao što vidimo, ljudi, i muškarci i žene mogu imati potrebu da zamene nekada partnera što se sexa tiče, da li će to neko da uradi je pitanje za tu osobu.
Zašto se potencira da su žene nesvesne, ili kako ti kažeš tužne kada bi znale istinu? Zašto tužne? Ta se faza preboli sa 20 i nekom godinom.
Imam ideju o tome što si napisao da
ako su oženjeni žensko telo im je na dohvat ruke
I gde su onda pošli?
Iz mog ugla, prevara se ne može posmatrati bez moralnog aspekta. Nema to veze sa religijom, ni filozofijom. Nekim ljudima je teško sebe da kontrolišu, ne žele da se sputavaju, ono animalno je jače od razuma. Nekima odnos, ukoliko nije fizički, ne znači ništa. Smatraju ga glumom, nepotrebnošću.Temu možete obraditi sa ličnog, psihološkog, filozofskog, religijskog i svakog drugog stanovišta,...bilo bi poželjno da onaj moralni aspekt, ukoliko je moguće i ne predstavlja vam veliki problem, ovog puta izostavite.
Нађе, али не може да има...Svaki muškarac bi trebao da traži partnerku sličnu sebi, bez ucenjivanja i sebičnih prohteva, kako bi udovoljio samo sebi. Bez menjanja. Bez uslovljavanja. Verujem da svako može pronaći ono šta mu treba.
Jbg,...verujem da je to onaj od retkih momenata u životu, kad poželiš da si rodio k'o žena.pa prevara jbga. Prevara je na startu. Zahteva od tebe monogamiju a tu se razlikujete. Ona moze kad god hoce da nadje sesk a ti moras da se potrudis. Los ugovor koji se zasniva na: trust me bro