Da li je sex prevara ili potreba?

Bitno da ja ne mogu da otvorim temu, a i ovo zainteresovan (član) mi stoji čitav vek. Šta je razlog tome odgovoriće mi moja draga @PerfectOne ili @Belgradeboy
Capture.PNG

Ali ja nisam u moderaciji draga

Ja stvarno ne znam o kojim vi to ženama pričate ?
Možda o devojkama do nekih 25 godina starosti.

Svaka žena koja je imala dubok i iskren odnos sa barem jednim muškarcem, i koja nijue u fazonu nemoj da mi pričaš i osude, zna sve ovo što mupškarci pišu na temi. I šta je tu naivnost? Kao što vidimo, ljudi, i muškarci i žene mogu imati potrebu da zamene nekada partnera što se sexa tiče, da li će to neko da uradi je pitanje za tu osobu.

Zašto se potencira da su žene nesvesne, ili kako ti kažeš tužne kada bi znale istinu? Zašto tužne? Ta se faza preboli sa 20 i nekom godinom.

Не. То је прерано. Просечан М. студира до 25, бави се каријером, поново учи да ли праксу, организацију, бизнис или постдипломе+ске, неважно, па и дуплим пословима, презаузет је и то прија жени због просперитета и материјалне сигурности, па и неког трошка лепог летовања и сл...

Мушкарац до 35-40 убија се од посла и добављачким пословима

Те фазе превара долазе оквирно после 35-40 год., ако говоримо о овим појавама, а не статистичким грешкама. Неки стручни људи говоре да је то губитак моћи, тј. његово је такво виђењ,е иако је у најпродуктивнијем периоду и најјачом сексуалном енергијом.

Све Ж. са тим искуством се питају зашто улази у преваре, када има све. Посао, каријеру, породицу, некретнине итд...

--
Пробај да одговориш...

Temu možete obraditi sa ličnog, psihološkog, filozofskog, religijskog i svakog drugog stanovišta,...bilo bi poželjno da onaj moralni aspekt, ukoliko je moguće i ne predstavlja vam veliki problem, ovog puta izostavite.
Iz mog ugla, prevara se ne može posmatrati bez moralnog aspekta. Nema to veze sa religijom, ni filozofijom. Nekim ljudima je teško sebe da kontrolišu, ne žele da se sputavaju, ono animalno je jače od razuma. Nekima odnos, ukoliko nije fizički, ne znači ništa. Smatraju ga glumom, nepotrebnošću.
Previše je životinjskog ostalo, instiktivnog. Da bi se to prevazišlo, treba truda i volje. A to zahteva samokontrolu.

Back