Da li je Šešelj prodana duša? Da li je prodavao predsedničke izbore Miloševiću?

KOLEGA IVAN

Poznat
Poruka
8.216
Šta mislite o ovome? Mislim na one izbore za predsednika Srbije kada je Lilić bio kandidat SPS-a u 1. krugu a u drugom Milutinović i kada je na tim izborima Šešelj pobedio Milutinovića ali se prodao Miloševiću za velike pare da bi priznao poraz i prihvatio da Milutinović postane predsednik Srbije.

Šta mislite da li bi se Šešelj, kada bi se vratio iz Haga, ponovo prodao vlasti tj. Demokratskoj stranci ili bi bio prava opozicija što radikali kažu za sebe da jesu?

Prodao je te prve izbore kada je pobedio Lilića,a Milutinović je legalno dobio , doduše sa par stotina iljada šiptarskih glasova .

Ебга, ајде сад да напљујемо Шешеља кад је извесно да ће изаћи,
победити Хашки трибинал ....

Јесте,
Шешељ је освојио више гласова од Лилића,
Али је излазност била нижа од 50%
па су избори ,
по Закону,
поновљени .....

У чему је ту проблем ????

Да ли су икада Радикали ишли (као СПО, ДС) на насилну промену власти ???

Шта вас ту жуљи, шта вам смета ????

Ma ja to samo da ispravim postavljača , da nije bio Milutinović , nego Lilić , a dal je prodao i šta je tu sve bilo ko će ga znati... Sećam se da je Sloba kasnije preko Komrakova iskusno "namestio" onaj čuveni TV duel dva hercegovačka kuma na RTS-u , gde su obojica ispali budale i izbrukali se toliko , da bi Milutinović dobio izbore glat i bez šiptarskih "glasova" . :lol:

Ебга, ајде сад да напљујемо Шешеља кад је извесно да ће изаћи,
победити Хашки трибинал ....

Јесте,
Шешељ је освојио више гласова од Лилића,
Али је излазност била нижа од 50%
па су избори ,
по Закону,
поновљени .....

У чему је ту проблем ????

Да ли су икада Радикали ишли (као СПО, ДС) на насилну промену власти ???

Шта вас ту жуљи, шта вам смета ????

Zele da "pljuju" Seselja za svaki slucaj ako izadje uskoro, da ga se narod ne seca po dobroj odbrani, nego po glupim nagadjanjima iz proslosti.

Ma ja to samo da ispravim postavljača , da nije bio Milutinović , nego Lilić , a dal je prodao i šta je tu sve bilo ko će ga znati... Sećam se da je Sloba kasnije preko Komrakova iskusno "namestio" onaj čuveni TV duel dva hercegovačka kuma na RTS-u , gde su obojica ispali budale i izbrukali se toliko , da bi Milutinović dobio izbore glat i bez šiptarskih "glasova" . :lol:

Мало су ми дегутантне овакве теме,
оперише се са неким гласинама које је ДОС у време бомбардовања пласирао,
а након паљења Скупштине актуелизовао ....

Бљутаво је све то ...

Тај дуел је запечатио судбину Вука Драшковића као озбиљног политичара. Шешељ се и није нешто брукао јер је цео концепт лудости у тој емисији вукао Вук а овај само одговарао на лудости. Ту је била она прича о рођењу Вука у авиону и сл.

Једно је Шешељ Хашки затвореник, а друго Шешељ српски политичар
За оно како се брани, како их растура - капа доле.

Елем, одавно се прича да је добио ондашње 4 милијарде динара и продао своју победу
А и да није, шта рећи на то да је био највећа опозициона странка, а формирао владајућу коалицију са оним кога је највише нападао и најцрње вређао.
То што је тада урадио је претеча ове данашње болесне коалиције ДС-СПС

Шешељ је одувек био највећи кловн нашег политикантског циркуса
Тај се одувек лажно борио да преузме власт, а заправо увек гледао да буде опозиција, уваљена у парламент са свим богатим принадлежностима а без икакве одговорности.
То је показао и Тома Исус са овом својом пародијом од штрајка. Радикалски ген у себи никако не може да угаси.

Нема нама 'леба ни са њим ни са овом осталом квази опозицијом
Власт нам је очајна. Од ње је једино гора ова опозиција на папиру

Једно је Шешељ Хашки затвореник, а друго Шешељ српски политичар
За оно како се брани, како их растура - капа доле.

Елем, одавно се прича да је добио ондашње 4 милијарде динара и продао своју победу
А и да није, шта рећи на то да је био највећа опозициона странка, а формирао владајућу коалицију са оним кога је највише нападао и најцрње вређао.
То што је тада урадио је претеча ове данашње болесне коалиције ДС-СПС

Шешељ је одувек био највећи кловн нашег политикантског циркуса
Тај се одувек лажно борио да преузме власт, а заправо увек гледао да буде опозиција, уваљена у парламент са свим богатим принадлежностима а без икакве одговорности.
То је показао и Тома Исус са овом својом пародијом од штрајка. Радикалски ген у себи никако не може да угаси.

Нема нама 'леба ни са њим ни са овом осталом квази опозицијом
Власт нам је очајна. Од ње је једино гора ова опозиција на папиру

Супер, имаш ли неки свој предлог ???? Ко је, по теби, "онај прави"???

После изјаве коју је данас Вук дао у СокоБањи
уопште ми није јасно како ће ико гласати за њега .....

Ja ne znam ko je i do sad glasao za njega.

Ali drago mi je ipak da sam ga danas videla posle toliko vremena. Bar "mrda", kad pomislim sta je sve bio, a koliko je nemocan sada, kao da nije isti covek.

Šta mislite o ovome? Mislim na one izbore za predsednika Srbije kada je Lilić bio kandidat SPS-a u 1. krugu a u drugom Milutinović i kada je na tim izborima Šešelj pobedio Milutinovića ali se prodao Miloševiću za velike pare da bi priznao poraz i prihvatio da Milutinović postane predsednik Srbije.

Šta mislite da li bi se Šešelj, kada bi se vratio iz Haga, ponovo prodao vlasti tj. Demokratskoj stranci ili bi bio prava opozicija što radikali kažu za sebe da jesu?

18100402214d5e2961a9ebe605544670_extreme.jpg

:kafa:

Супер, имаш ли неки свој предлог ???? Ко је, по теби, "онај прави"???

Неко кога први пут видимо на политичкој сцени
Доста је више свих ових које гледамо 15-20 година
Неко ко ће гласно и јасно рећи: Србија НЕ у ЕУ, Србија НЕ у нато !!!

Неко кога први пут видимо на политичкој сцени
Доста је више свих ових које гледамо 15-20 година
Неко ко ће гласно и јасно рећи: Србија НЕ у ЕУ, Србија НЕ у нато !!!

Пусти ме тих шупљих фраза ....

КОНКРЕТНО !!!!

Ти си за :
Кога ????

НИКОГА ????

Пусти ме тих шупљих фраза ....

КОНКРЕТНО !!!!

Ти си за :
Кога ????

НИКОГА ????
Погодио си. од ових који су сада на сцени - за никога
На првим изборима, прецртаћу листић и написати нешто сочно ... по српски
On je kritizer, ali bez ideje.
'Ајде дај ми ти идеју
Што би рекао наш народ :

Нити смрди, нит' мирише .....
А ти ... јел смрдиш или миришеш ?

Што би рекао наш народ :

Нити смрди, нит' мирише .....

:lol:

Ne znam da li da ga bas tako kvalifikujem, ali dosta mi je vise i neutralnosti u situaciji kad nam je bioloski opstanak ugrozen.

'Ајде дај ми ти идеју

:arrow:

Svi su dobri koji su protiv vlasti, i kamo srece da se udruze zbog velikog protesta, ma sta protesta, revolucije!

A posle cemo i njih da "selektujemo".

Poslednja izmena:

Back