- Poruka
- 11.762
Tom logikom, Turkinjama najteže...još uvek su pod Turcima..Da li su zene ugnjetene od seksa, sudeci po tome da je muskarac iznad nje? Da li je to dzentlmenski?
Tom logikom, Turkinjama najteže...još uvek su pod Turcima..Da li su zene ugnjetene od seksa, sudeci po tome da je muskarac iznad nje? Da li je to dzentlmenski?
Nisam ugnjetavana. Ne puštam ja to gore od 2017 🤷♀️Da li su zene ugnjetene od seksa, sudeci po tome da je muskarac iznad nje? Da li je to dzentlmenski?
Рече неко - "Жене не треба разумети, жене треба волети".Il razumeš žene il ne razumeš , nema tu neke misterije![]()
Nije džentlmenski da me muškarac opresira svojom telesinom. Ja volim svoje muškarce suspendovane u vazduhuDa li su zene ugnjetene od seksa, sudeci po tome da je muskarac iznad nje? Da li je to dzentlmenski?
zena u nemacku tuzila muza da je nije kresao godinu dana i dobila na sudu 10 000 evra odstetu od njega.Da li su zene ugnjetene od seksa, sudeci po tome da je muskarac iznad nje? Da li je to dzentlmenski?
Edukuj se malo, ima još ponekih poza u sexu![]()
Nije tebi lakoПросветни радници раде само мисионарку.
Ne da su ugnjetene nego ugnječeneDa li su zene ugnjetene od seksa, sudeci po tome da je muskarac iznad nje? Da li je to dzentlmenski?
Da li su zene ugnjetene od seksa, sudeci po tome da je muskarac iznad nje? Da li je to dzentlmenski?
Ma jok samo teoretisemo 😅Jb t ne mogu da verujem da se i dalje seksate.
To je tako demodeProbaj i ti, neće ti škodi
Sad kad se ja ti zarotiramo.Necete me prevariti!
A mrzi me.Sad kad se ja ti zarotiramo.
Ti krenes da bludnicis a ja se zatvorim
Aha, nadaj se da je tako.A mrzi me.
A i samo me Forke hoce.