Kćerka Direktora Cirkusa
Elita
- Poruka
- 22.370
@tab503 ako si otet i prignječen trepni dvaput 

Koliko vremena imaš ?У којој се ти најбоље сналазиш ?
Tooooo viteze! ❤️Секс је обичан коит, пражњење, разина животиња, отаљавање. Не дозволи себи да будеш објекат за ејакулат!
Спајање и судар у Еросу подижемо на пиједастал величанствености, вечности, то је други Универзум!
Il si ti pomešao univerzume il sam ja i dalje nesnadjenaСекс је обичан коит, пражњење, разина животиња, отаљавање. Не дозволи себи да будеш објекат за ејакулат!
Спајање и судар у Еросу подижемо на пиједастал величанствености, вечности, то је други Универзум!
Mi ubosni to tako, tako nas učili to ti je "bosanska kontracepcija" i odoka ovako kažu: "ti kćeri budi vazda gore, prati mu facu-čim zakovrne očima ti sa njeg skači!"Samo *poda se *![]()
Nema veze, ali dobro mesa!Il si ti pomešao univerzume il sam ja i dalje nesnadjena![]()
Aha, i ja to pratila, pa dobila dva, ljubi ih majkaMi ubosni to tako, tako nas učili to ti je "bosanska kontracepcija" i odoka ovako kažu: "ti kćeri budi vazda gore, prati mu facu-čim zakovrne očima ti sa njeg skači!"![]()
Nisi dobro prostudirala sexualne facijalne ekspresijeAha, i ja to pratila, pa dobila dva, ljubi ih majka![]()
🤣😂🤣Mi ubosni to tako, tako nas učili to ti je "bosanska kontracepcija" i odoka ovako kažu: "ti kćeri budi vazda gore, prati mu facu-čim zakovrne očima ti sa njeg skači!"![]()
Koliko vremena imaš ?![]()
OtpozadiНемам времена, путујем за Боливију, али већ назирем да жудиш да осетиш мушкост одпозади, очекивано, предвидиво.
Šta je, uspio si se izmigoljiti ispod nje pa odmah udaraš
E moja Koko, ovo mi je hvala što sam brinula, evo šamaraTabe, odvezala te zena hehe
Do kada si free?
Ma on samo pazljivo čita, pa je shvatio da se žene pale na to 🙂E moja Koko, ovo mi je hvala što sam brinula, evo šamara![]()