Da li je se Kurt ubio ili je ubijen?

Elmo Lewis:
ja ne znam sto se ljudi loze na nirvanu... ?

1. Prvo, kurt OCAJNO svira gitaru, covek stvarno nema pojma, sa tim se slazu i neki normalni fanovi nirvane.

2. Svi misle da su textovi ne znam koliko dubokoumni, a u stvari nisu...

3. Chris Novoselic je ocajan bassista. To dokazuje cinjenica da nije mogao da svira ni u jednom bendu posle nirvane.

4. Sva ta tripovanja, Cobain ovo CHOBEJN ono... Kao dok je bio mali imao je zamisljengo druga koga je on nazvao Boddah i kao je sa njim pricao... smeshno...

5. Ustajanja iz kolica, druga foliranja necu ni da pominjem. On je sad kao faca kao dobar gitarista, a drugi gitaristi koje je vodio na turneju? jel znate nesto o tome ?

jedino ko je valjao u nirvani bio je dave grohl...
mnogi psiholozi su jos pre tebe,i ne samo psiholozi nego i neki dosta pametni ljudi,proucavali kurta i doneli sasvim drugaciji zakljucak od tebe. ne branim ti ja da ti iznosis svoje misljenje ali ko si sad ti da kazes da je kurt bio glup ili da je puno togasto ljudi pricaju o njegovom zivotu? :?

Pa stvarno? Bwe ljudi nemate pametnijeg posla nego jos i Kurta da pljujete :x ??? Jeste, svi mi koji iole volimo Nirvanu nemamo veze s mozgom, dok ste vi prosvijetljeni i znate sta je ispravno-i kga je briga je li Kurt dobro svirao gitaru ili nije? Cini mi se da sa sestogodisnjim muzickim obrazovanjem i pored druga koji rastura na gitari mogu bar toliko da prosudim? Hajde da se povedemo vasom tvrdnjom, i kazemo da je Kurt lose svirao-pa je li to bas od SUSTINSKE vaznosti??? Covjek je bio iskren u svojim pjesmama, i to je to---ako si IJEDNU pjesmu preslusao s paznjom nekoliko puta, mora da ti je bar nesto doprlo do mozga///ukoliko ga imas/// Nemam ja namjeru nikoga ovde da vrijedjam, ali ostavite covjeka na miru. I, koliko mi se cini, ovo je tema za raspravljanje o Kurtovoj smrti, tj. da li se ubio ili je ubijen, a ne da sad procjenjujemo njegovu umjesnost na gitari.

Ja sam ubedjena je on ubijen..Kao sto su neki rekli,on nije imao snagu ni ruku da podigne,a kamoli pusku.Gledala sam intevju sa njegovim dedom i covek je rekao da misli da ga je ubila Kortni i kako je siguran da je ubijen.Slazem se sa njim.Ne slusam inace Nirvanu,sem par pesama sto volim,ali mislim da je legenda legenda,bez obzira slusao ih neko ili ne.Ta grupa je usla u istoriju muzike,a Nirvana je donela novi muzicki pravac,tako da ih maksimalno postujem.

E, a i koliko se meni cini u krvi mu je nadjeno mnooooogoooo vise heroina nego sto i najuzdrzljiviji narkoman moze da podnese... A uz to, on je bio nizak, a puska prevelika... Izgleda mi, pa, malcice previse optimisticno kada se misli da je onako narokan mogao da uzme pusku, prinese je ustima i puca, a uz to sa te razdaljine nije mogao ni da povuse obarac :roll: dakle, ja vjerujem da su ga killirali.

joGooOOD:
ubijen,gledala sam emisiju o njemu.Najdeni su dokazi itd...courtney ga je ubila,tj njenim rukopisom je napisano ono oprostajno pismo,a ona je unajmila njenog rodjaka da ga ubije...ah,ne secam se ko je bio unajmio privatnog detektiva...tragicno

Mislim da je to ta emisija koju sam ja gledala,kad je njegov deda rekao da misli da ga je Courtney ubila.I sve to ostalo sto si rekla....

Lucky girl:
joGooOOD:
ubijen,gledala sam emisiju o njemu.Najdeni su dokazi itd...courtney ga je ubila,tj njenim rukopisom je napisano ono oprostajno pismo,a ona je unajmila njenog rodjaka da ga ubije...ah,ne secam se ko je bio unajmio privatnog detektiva...tragicno

Mislim da je to ta emisija koju sam ja gledala,kad je njegov deda rekao da misli da ga je Courtney ubila.I sve to ostalo sto si rekla....

tragedija...kao sto rekoh :? ziatsa je sht da ga zena ubije...i da se josh izvce!!!!!!???????? :roll:

Tinar:
kurvaste zene koju nije ni voleo, shto zbog njegovog zivota.
Ovo nisi u pravu, on je nju obozavao!
Kurt se UBIO, njegova zena nema vez s tim. Gledala sam negde neki dokumentarac ili sam citala ne znam gde ljudi svedoce da ga je ona stalno izvlacila iz raznih sranja (npr. jednom je uzeo previse neke droge i umro bi da mu ona nije ubrizgala nesto)...
Ubio se zato sto je bio depresivan i drogeras (verovatno bi to uradio i da nije bio slavan).
Te glasine da ga je ona ubila su poceli razglasavati oni koji je ne vole! Mislim sto ranije nisu utvrdili da je ona pisala to pismo! :roll: :roll: :roll:

Lucky girl:
Ja sam ubedjena je on ubijen..Kao sto su neki rekli,on nije imao snagu ni ruku da podigne,a kamoli pusku.Gledala sam intevju sa njegovim dedom i covek je rekao da misli da ga je ubila Kortni i kako je siguran da je ubijen.Slazem se sa njim.Ne slusam inace Nirvanu,sem par pesama sto volim,ali mislim da je legenda legenda,bez obzira slusao ih neko ili ne.Ta grupa je usla u istoriju muzike,a Nirvana je donela novi muzicki pravac,tako da ih maksimalno postujem.

A koji je to novi muzicki pravac NIRVANA donela i ko su ti koji prate taj pravac? :shock: :shock: :shock:

znam...ali cak nem a vise ni one kuce,courtney ju je sravnila sa zemljom-bez zezanja :? nirvana?ne...nije ona nista doprinela novim pravcima,jedino je bila jedna extra komercijalna grupa koja je ja mislim usla kao legenda zbog jadnog kurta!!!!!!!!druga je ideja da mu rpizovete duha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Iako sam gledao dosta dokumentaraca o Kurt-u i citao neke stvari ipak mislim da je bilo samoubistvo.Zao mi je ako je tako mada sigurno postoje razlozi zasto bi ga neko ubio (posebno Courtney) jer ako je hteo prestati da se bavi muzikom (kao sto se naslucuje iz "oprostajnog" pisma) onda bi zadrzao sva prava svoje muzike za sebe..time bi ona dobila 5 para umesto miliona posle njegove smrti ali i pored toga mislim da je Kurt jasno dao do znanja vise puta u medijima da je veoma suicidan i sklon takvim mislima.Par dana pre smrti bio je primoran da ode na rehabilitaciju ali je pobegao odatle.Verovatno je shvatio da ne moze da se skine sa heroina,da nije dovoljno jak za tako nesto.Takodje malo ga je ljudi podrzavalo u tom periodu,cak mu nisu dali da snimi album In Utero na nacin na koji je hteo tako da kapiram da je sve to uticalo na njega i njegovo raspolozenje koje je hronicno izgleda bilo lose.Steta...mogli su mozda napraviti jos koji dobar album :(
Oko rasprave da li je Nirvana muzicki bio prosecan bend..mislim da je glupo pricati o tome.Da,njihovi nastupi uzivo i nisi nesto sjajni niti su njihove melodije revolucinarne ali njima ni nije bio cilj da budu odlicni sto se tice suve tehnike na intrumentima ili same slozenosti pesama...cini mi se da je vise bila poenta u nekom buntu,whatever-nevermind stavu..radili su ono sto su voleli na nacin na koji su voleli..valjda su zato i bili originalniji od drugih u to vreme.Ipak se slazem da Nirvana ne bi bila nista bez Kurt-a i njegove kreativnosti pa se zato sve i raspalo posle njegove smrti

Back