- Poruka
- 89.439
Pa u njihovim očima si propao. Ali, koliko je to objektivna slika?kad krenu da te zale znaci da si propao(:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa u njihovim očima si propao. Ali, koliko je to objektivna slika?kad krenu da te zale znaci da si propao(:
To nije sažaljevanje, već gnušanje. Ljudi ne znaju ni šta osećaju.Ne znaci,kako da ne sazaljevas pusaca ili nekog ko smrdi na 20m naparfemisan,sta mu je u glavi kad ne smrdi nego misli da lepo mirise
Nije ,bas zaljenje,smrad parfema i dezodoransa ne znojaTo nije sažaljevanje, već gnušanje. Ljudi ne znaju ni šta osećaju.
Uostalom, ko puši-smeta samo bivšem pušaču uglavnom. Ko "smrdi"... možda se oznojio radeći pošteno za dnevnicu, ali ga potcenjuje svaka šuša, svaki neradnik koji bi para a da se ne oznoji.
Ima i toga.
Vozimo se u GPS-u? Ju, ček', sad ja tebe mogu da sažaljevam. Lanac beskonačan, a niko nije ni u čijoj duši!
pa zasto mene to briga..Jer su ovisnici ,bas onako jad i beda, ubedjuju se da imaju karakter da su izduvni gasovi gori
Lik od 100 komentara u 98 promaši temu i poentupa zasto mene to briga..
Od tebe koliko hoćešИма ли неко мало паметнији да ово искоментарише...
Kad mislim o Tanji Bošković, najmanje me je briga da li je zavisnik od nikotina.Nije bas zaljenje
ne,valjda ti to najbolje znas"Секс из сажаљења."
Има ли неко мало паметнији да ово искоментарише...
Od tebe koliko hoćeš
Nadzak baba je isto za zaljenjeLik od 100 komentara u 98 promaši temu i poentu
ne znam, ne volim da sazaljevam zdrave i prave ljude.Pa u njihovim očima si propao. Ali, koliko je to objektivna slika?
Od tebe koliko hoćeš
Ma jel se to moj omiljeni čikica ljutno?Nadzak baba je isto za zaljenje
ne,valjda ti to najbolje znas
Nisam rekao da uzimam za zlo jer je nikad necu sresti,samo sam imao bolje misljenje pre ovakvih izjavaKad mislim o Tanji Bošković, najmanje me je briga da li je zavisnik od nikotina.
Ugostila bih je i ne bih joj brojala cigare, dokupila bih joj makar i na recku, a bila bi mi još čast provesti vreme sa njom.
Ne branim pušače, ali ih razumem i ne uzimam im za zlo.
kad krenu da te zale znaci da si propao(:
Promena se tako ne dešava.Nisam rekao da uzimam za zlo jer je nikad necu sresti,samo sam imao bolje misljenje pre ovakvih izjava
Onda sazaljevam sredjene zene ful fulova a s velikim dupetom,sate i dane se sredjuju ali da se pokrenu nikako
Kojoj osobi sta sam napisao za psovke nisam se nikom obratioPromena se tako ne dešava.
Reset je negde ovde. Šta si napisao osobi koja se ne služi kolokvijalizmima, vulrgarizmima, psovkama i sl.?
Rat se nastavlja, a ja.. da li sažaljevam... ne, toga ću poštedeti sve, nisam tu da sažaljevam slučajeve!
Kako kada.Ako se na nekoga sažalimo, da li ga time potcenjujemo?
Dosta ljudi nije sposobno da se izbori sa nekim situacijama, tako da mi to dođe neutralno. Međutim, ako ne može sa većinom toga da se izbori vidim tu problem kod osobe.Smatramo li da nije sposoban da se izbori sa nekom situacijom?
Zeznuto...Mi bi to bolje?
Hoćeš da objasniš?Mislim da ispred sažaljenja u pravilu ide jedna emocija.
I teško onda da bi u tom trenutku pomišljao: a ja bi ovo bolje...
nije... sažaljenje ne znači da nekog gledaš sa visine nego da ga gledaš sa empatijom...sažaljenje može biti u situaciji koja nije pod kontrolom toga koga žalimo naprimer bolest ili smrt bližnjeg...a i kad je pod kontrolom tog bližnjeg treba imati na umu da bi verovatno i sami bili nesposobni da se sa tom situacijom izborimo da smo živeli život te osobeAko se na nekoga sažalimo, da li ga time potcenjujemo? Smatramo
li da nije sposoban da se izbori sa nekom situacijom? Mi bi to bolje?
Previše generalizovano, potreban kontekstAko se na nekoga sažalimo, da li ga time potcenjujemo? Smatramo
li da nije sposoban da se izbori sa nekom situacijom? Mi bi to bolje?