не тражим мужа
Poznat
- Poruka
- 7.239
NijeObrzirom da svi nekog umišljaju dok se samozadovoljavaju (masturbiraju), nije li to onda prevara ako ste u vezi?
NijeObrzirom da svi nekog umišljaju dok se samozadovoljavaju (masturbiraju), nije li to onda prevara ako ste u vezi?
malo krvi? 😳И да само да знаш да се женске крешу и кад имају мецу, ако ниси знао.
Чак је и најлепше уколико имају мушкарца који се не плаши мало крви.![]()
Да. Ниси пробао?malo krvi? 😳
nije valjdaИ да само да знаш да се женске крешу и кад имају мецу, ако ниси знао.
Чак је и најлепше уколико имају мушкарца који се не плаши мало крви.![]()
И уплашио се? Ех, не знаш шта пропушташ...ja cam nesiskusan
ali cam video to "malo" krvi...😳😪🤧
Знаш ли да су цице тад најнапаљеније 😁nije valjda![]()
Dodje mi da otvorim temu na tu temuИ уплашио се? Ех, не знаш шта пропушташ...
Отвори, скроз је ти.Dodje mi da otvorim temu na tu temu
Тек то није превара. Легитимно скроз.E, a sta ako zamisljas nekuo mitolosko bice, tipa lici na zensko a ima rep veverice veoma je kini?
I vampaja zube.
A ako najde zensku koja se ubuce u to?Тек то није превара. Легитимно скроз.
tad si nacinio prevaru stvarnoE, a sta ako zamisljas nekuo mitolosko bice, tipa lici na zensko a ima rep veverice veoma je kini?
I vampaja zube.
Obrzirom da svi nekog umišljaju dok se samozadovoljavaju (masturbiraju), nije li to onda prevara ako ste u vezi?
sta e cc 😳pa dobro sensei
Nametje mi se pitanje jesil dobro ? Da li te nešto muci i jel možemo pomoći nekim konkretnim savjetima ?
Može i preko pp/a korišćenjem CC-a
![]()
sta e cc 😳
normalno...E jbg u tesnoj kozi Mita Pantic kaze za sebe da je mesecar haha.Jednom zenu opali mesecno a ostatak desanka...
znam saljim seKad pišem sa jednom adresom (neki dan jedna me firma mnogo nervirala ) ubacim u cc mog advokata tako da može da čita šta sam ovimA napisala
CC carbon copy
Hhahaha,hahaha...ko ima energije može i kod Sanje,Marije....normalno...
desanka, vera, nada, ....
pa opet zena.....
👍znam saljim se
nista bezzz prvnici.....
Prevara je za one koji bi da manipulišu partnerom i kontrolišuObrzirom da svi nekog umišljaju dok se samozadovoljavaju (masturbiraju), nije li to onda prevara ako ste u vezi?