- Poruka
- 49.194
Obrzirom da svi nekog umišljaju dok se samozadovoljavaju (masturbiraju), nije li to onda prevara ako ste u vezi?
😂😂ili bilo koju koja se prva javi 🤷♀️
treba biti fer![]()
nijeObrzirom da svi nekog umišljaju dok se samozadovoljavaju (masturbiraju), nije li to onda prevara ako ste u vezi?
Ај појасни још зашто би ро радио ако је ту, доступна.ajde da pojasnim - ako zamišljaš neku drugu osobu koja niie tvoj parner.
za glavu postoje lekoviAko je devojci prevara nek je ređe boli glava.
pa postoje situacije, od kratkoročnih, na primer on se tušira a ona sprema ručak pa ne može do malo dužih - da ima mecu ili nedaj bože bolesnaАј појасни још зашто би ро радио ако је ту, доступна.
Pošteno.Kada sam u vezi sa nekim i palim se na njega, kada se diram zamišljam šta mi on radi
prosto me ta osoba najviše pali
desanka je desankaАј појасни још зашто би ро радио ако је ту, доступна.
Na komšiku ostavljam sve. A na ženu kafetin za glavu.za glavu postoje lekovi![]()
Сматрам да није превара.Не морам да размишљам о девојкама да бих др*ао,нити да имамо се*с сваки дан.Obrzirom da svi nekog umišljaju dok se samozadovoljavaju (masturbiraju), nije li to onda prevara ako ste u vezi?
Има и оних који то не желе пре одређеног времена.sacuvaj nas boze onih sto nisu ebali na vreme. 😁
Не можеш да сачекаш да се истушира, или не смеш да ускочиш под туш.. Ок.pa postoje situacije, od kratkoročnih, na primer on se tušira a ona sprema ručak pa ne može do malo dužih - da ima mecu ili nedaj bože bolesna
И да само да знаш да се женске крешу и кад имају мецу, ако ниси знао.pa postoje situacije, od kratkoročnih, na primer on se tušira a ona sprema ručak pa ne može do malo dužih - da ima mecu ili nedaj bože bolesna