Kizanovic
Aktivan član
- Poruka
- 1.744
Bio jedan na Adi prosle godine. Pustio Cecu a Rolex samo cangrlja. Jedino ako nije bio laznjakZamisli odes sa roleksom od 20k evra na plazu i kupas se.
Barem bih poneo kasetofon i odvrnuo:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio jedan na Adi prosle godine. Pustio Cecu a Rolex samo cangrlja. Jedino ako nije bio laznjakZamisli odes sa roleksom od 20k evra na plazu i kupas se.
Barem bih poneo kasetofon i odvrnuo:
I pogledas u Rolex i to u onaj Deep Sea Dweller i kazes... "hebacu im k*** kad se vratim", ne meri dubinu na manje od 2 metra.Ma moze, za takvo zadovoljstvo bih platio lovu. Sve ribe na plazi bi me gledale, ko je ovaj misticni...
A ja bih samo izasao iz vode, nikoga ne bih gledao u oci, snazno i stameno ko da talasi ne postoje, kao da svet ne postoji, smrknuo komad slane vode iz nosa i seo na peskir da se suncam.
Kako ti lupetašŠto skuplji sat, to bolji i sposobniji muškarac.
To je staro pravilo još od doba Julija Cezara koji je poznat po tome što je voleo skupe satove. A ne može niko reći da on nije bio uspešan muškarac, zar ne?
Ti si uspešan čovek, naročito ako je Breitling original!Steeldive, Seiko Sumo Solar i Breitling
Svakako da je original.Ti si uspešan čovek, naročito ako je Breitling original!
dec d goalPazi svaka hi prišla da te pita koliko je sati i odma seks![]()
Ceca i rolex, dobitna kombinacija.Bio jedan na Adi prosle godine. Pustio Cecu a Rolex samo cangrlja. Jedino ako nije bio laznjak![]()
StrasnoCeca i rolex, dobitna kombinacija.
Ne, bolje izvadim onu budzu telefon iz 80-ih i pocnem da pricam na engleskom.I pogledas u Rolex i to u onaj Deep Sea Dweller i kazes... "hebacu im k*** kad se vratim", ne meri dubinu na manje od 2 metra.
Moze i to. I jos dodas..."Sutra da mi donesete novi" Kako bi leteli kupaci kostimiNe, bolje izvadim onu budzu telefon iz 80-ih i pocnem da pricam na engleskom.
votafak men, rekli ste da ide 200 pod vodu, isao sam 199 i nece dalje. Dajte mi menadzera brzo.
Nemam ja vremena za te cice, u zurbi, akcija s pravom.Moze i to. I jos dodas..."Sutra da mi donesete novi" Kako bi leteli kupaci kostimi
Jeste, za seljake i skorojevice.Da li je ručni sat statusni simbol?
Nemoj da si kiseo, kupićeš i ti jednog dana sat.Kako ti lupetaš
Imam tri sata bradonjo sa kacketomNemoj da si kiseo, kupićeš i ti jednog dana sat.
Seljaci ne nose saticeJeste, za seljake i skorojevice.
Gospoda nose sat sa funkcijom.
Ma kakav Rolex.to je za šabane i skorojevićeSkoro mi nudili rolex clonove.to je nesto najpribliznije originalima.nisam neki ljubitelj njihov.previse privlace paznju
I kod nas su poceli da gledaju.Kod nas ne ali preko itekako gledaju ljudi, telefon, garderobu, cipele, auto pa po tome procenjuju vrednost osobe.
Svarceneger takodje nosi Casio od $100 ali ima kolekciju satova vrednu 2 miliona dolara.eminem nosi neki g-shock od 200e.sat je izgleda postao cisto kompleksaska stvar.a decu sramota ako nemaju iphone.ko vozi kola od 100k evra i nosi sat od 10k ok ima status ostali sirotinja