Da li je Putin latentni boljševik?

Opšte pozivanje na Enciklopediju Britaniku ne dokazuje ništa. Šta hoćeš da dokažeš pozivanjem na to?

Na sudu mora da se dokaže izvan svake sumnje, inače se stvar pretvara u pravi staljinizam.

“Dokazi na forumu”: Kao da se sve svelo na pokušaj odbrane sopstvene parole, znaš i sam.
“in a civil trial, a party may prevail with as little as 51 percent probability (a preponderance), those legal authorities who venture to assign a numerical value to “beyond a reasonable doubt” place it in the certainty range of 98 or 99 percent”
https://courts.uslegal.com/burden-of-proof/beyond-a-reasonable-doubt/

• Haha
Reactions: PA8
Evo tvojih argumenata: prvo pominješ tužioca i ubicu pa posle “dokazuješ” pomoću citata o građanskim parnicama.

Solidna argumentacija, nema šta. Još da nađeš nekog da se upeca.
in a civil trial, a party may prevail with as little as 51 percent probability (a preponderance), those legal authorities who venture to assign a numerical value to “beyond a reasonable doubt” place it in the certainty range of 98 or 99 percent”
https://courts.uslegal.com/burden-of-proof/beyond-a-reasonable-doubt/
Tužilac na sudu ne mora da dokaze sa 100% sigurnošću da je okrivljeni ubica. Van pameti je da na internet forumu neki korisnik mora da dokazuje sa 100% sigurnošću da je njegova tvrdnja istinita. Pozivanje na Encikopediju Britaniku je prihvatljiv dokaz na internet forumu.

• Haha
To je samo obična građanska parnica, pominjao si tužioca i ubicu i dokazivanje krivice, ne budi baš toliki genijalac.
Tebi pamet nije jača strana. U tekstu se spominju procenti i za gradjansku parnicu i kriminalnu parnicu. Za gradjansku parnicu je 51%, a za kriminalnu 99%

“in a civil trial, a party may prevail with as little as 51 percent probability (a preponderance), those legal authorities who venture to assign a numerical value to “beyond a reasonable doubt” place it in the certainty range of 98 or 99 percent”

Tebi pamet nije jača strana. U tekstu se spominju procenti i za gradjansku parnicu i kriminalnu parnicu. Za gradjansku parnicu je 51%, a za kriminalnu 99%

Tvoj IQ je fenomenalan. Prvo si tvrdio da ni u krivičnom postupku ne mora baš sve da se dokaže, a sad copy-pastuješ ne baš povezane stvari.

Menjaš argumente i tvrdnje non-stop, kao da si neko ko ima potrebe da bude non-stop u pravu? :lol:

• Haha
Ja sam rekao da je Putin latentni boljševik.
Da li je ova žena ispod latentna ustašica, ili je možda i otvoreno ustaša?
A9581172-EEBD-4E89-8174-A8B354F949DE.jpeg
9465B5B4-2387-40E3-B009-DF71F8B63B6D.jpeg

• Haha
Tvoj IQ je fenomenalan. Prvo si tvrdio da ni u krivičnom postupku ne mora baš sve da se dokaže, a sad copy-pastuješ ne baš povezane stvari.

Menjaš argumente i tvrdnje non-stop, kao da si neko ko ima potrebe da bude non-stop u pravu? :lol:
Ja sam rekao da u kriminalnoj parnici procenat nije 100%. Razlog sto sam pored toga citirao i procenat za gradjansku parnicu je da ukažem koliko je van pameti da ti tražiš od mene da dokazujem moje tvrdnje sa 100% sigurnošću.

Nije latentni već pravi najpraviji.:lol:
Videćeš kako vreme bude prolazilo Rusija će sve više ličiti na Kinu, a sve manje na zapadne liberalne demokratije.
Ja mislim da će vremenom sve vratiti što je bilo iz doba SSSR osim što to neće biti Marx-Lenjinizam već kineski model ekonomije gde je privatnicima dozvoljeno da imaju firme, ali Partija i Država sve odlučuju i imaju mogućnost override.

Znači za 20-30 god i to ti je sigurno. Ja mislim da će potpuno vratiti ikonografiju iz doba SSSR kada su bili među jedna od 2 supersile.
Sada kada su raskrstili sa Zapadom vratiće i to, ali će biti pomirljivi prema dobu Ruskog Carstva i hrišćanstva.
Nazbol ideologija najverovatnije. Treba samo videti ikonografiju. Izmešaće se nacionalizam i boljševizam sigurno.
A živo me zanima i kako će se šef države zvati. Sigurno neće predsednik, jer to je zvanje iz zapadnik liberalnih demokratija.
Očekujem nešto drugo. Možda generalni sekretar ko u vremenu komunizma, možda nešto potpuno novo.

Што више буде личила на Кину све више ће бити израз воље народа док ти је "демократија" коју мораш да категоришеш и квалификујеш (либерална (!)) самим тиме очигледно својеврсна диктатура.

Мани се десистијевштине о иконографији која само симболизује обнову и континуитет суверенитета уз уважавање историјских процеса са симболима борбе за опстанак нације и народа.

Хвала Богу што фирме не одлучују изван стриктног пословања и својег домена и немају "оверрајд" над државом и народом лобирањем и поткупљивањем политиканата.

Back