capitosinora
Veoma poznat
- Poruka
- 12.263
Interesantno na Zapadu optuzuju Putina da je latentni (prikriveni) Ruski Imperator (Car).Ja sam rekao da je Putin latentni boljševik.
Uzgred: Pricaj srpski da te ceo svet razume.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesantno na Zapadu optuzuju Putina da je latentni (prikriveni) Ruski Imperator (Car).Ja sam rekao da je Putin latentni boljševik.
Interesantno na Zapadu optuzuju Putina da je latentni (prikriveni) Ruski Imperator (Car).
Uzgred: Pricaj srpski da te ceo svet razume.
Kakvo je tvoje mišljenje o Staljinu?
Пусте речи. Дела синко, само се дела важе, декларисање шупљим речима развејаће ветар по пустињи.“the last half of the 20th century may fairly be said to mark the birth of the international as well as the universal recognition of human rights”
https://www.britannica.com/topic/human-rights
Enciklopedija Britanika govori o delima.Пусте речи. Дела синко, само се дела важе, декларисање шупљим речима развејаће ветар по пустињи.
Колико вреде декларације о људским правима видели смо најбоље у Аустралији, Индији и Кини за време страховладе
његовог крунисаног величанства Ковида. У 21-ом веку.
Ne postoji ozbiljan istoričar koji tvrdi da su se ljudska prava više poštovala u 4. veku pre nove ere nego u 20. vekuПусте речи. Дела синко, само се дела важе, декларисање шупљим речима развејаће ветар по пустињи.
Колико вреде декларације о људским правима видели смо најбоље у Аустралији, Индији и Кини за време страховладе
његовог крунисаног величанства Ковида. У 21-ом веку.
"Samo" toliko.Koji to manastir je zatvoren za vreme korone? Možda samo nije bio dozvoljen pristup posetiocima? To nije usto što i zatvaranje. Samo je falilo da se monasi o isposnici inficiraju virusom od nekog posetioca.
Izvini, to nije dokaz boljševizma. Između ‘primene raznih mera’ i ‘boljševizam’ ima ogromne razlike."Samo" toliko.
Ne menjaj temu, čisto da ne bi neko pomislio da pokušavaš da nekom drugom pripišeš Staljinove svinjarije.Kakvo je tvoje mišljenje o Staljinu?
Šta to kaže Enciklopedija Britanika o tim kolonijalnim delima? Šta kaže Wikipedia o tom istom?Enciklopedija Britanika govori o delima.
Definiši pojam latentnog boljševika.Ja sam rekao da je Putin latentni boljševik.
Pa pročitaj.Šta to kaže Enciklopedija Britanika o tim kolonijalnim delima? Šta kaže Wikipedia o tom istom?
Ovo je zastava Pobede nad Trećim Rajhom, vijorila se nad Rajhstagom. Smeta tebi, ili poljskim nacionalistima iza onog kanala u čije tvrdnje izgleda uopšte ne sumnjaš, šta god tvrdili.
Reci ti ovde, “dokazuješ” pozivanjem na autoritet.Pa pročitaj.
Da li si ti obrazovan čovek? Da li znas značenje reci “latentnost”?Definiši pojam latentnog boljševika.
To je zastava boljševičke države. Drugim recima, to je zastava zločinačke države.Ovo je zastava Pobede nad Trećim Rajhom, vijorila se nad Rajhstagom. Smeta tebi, ili poljskim nacionalistima iza onog kanala u čije tvrdnje izgleda uopšte ne sumnjaš, šta god tvrdili.
Pokušavaš nešto ad hominem obrazovani čoveče? Vidiš, kad nešto tvrdiš treba to i da dokažeš ti, reći sagovorniku da treba nešto sam da skonta je zamena teza. Odmah se posumnja na pokušaj nametanja svog stava poznatim metodama, npr “ko to ne može da razume mora da je veoma glup” i slično.Da li si ti obrazovan čovek? Da li znas značenje reci “latentnost”?
Šta je dokaz?Reci ti ovde, “dokazuješ” pozivanjem na autoritet.
Zemlja koja je oslobodila svet Hitlera je zločinačka za naciste i njihove podrepaša ustaše. Da ne pomisli neko da ti je dida bija ustaša kad ti baš ta zastava smeta.To je zastava boljševičke države. Drugim recima, to je zastava zločinačke države.
Tvoje nemanje argumenata.Šta je dokaz?
Siguran sam da znaš značenje reci “latentnost”.Pokušavaš nešto ad hominem obrazovani čoveče? Vidiš, kad nešto tvrdiš treba to i da dokažeš ti, reći sagovorniku da treba nešto sam da skonta je zamena teza. Odmah se posumnja na pokušaj nametanja svog stava poznatim metodama, npr “ko to ne može da razume mora da je veoma glup” i slično.
Probaj ponovo.
Nacista je onaj ko te napravio.Zemlja koja je oslobodila svet Hitlera je zločinačka za naciste i njihove podrepaša ustaše. Da ne pomisli neko da ti je dida bija ustaša kad ti baš ta zastava smeta.
Zapamti, to nije državna zastava SSSR-a.
Tužilac na sudu ne mora da dokaze sa 100% sigurnošću da je okrivljeni ubica. Van pameti je da na internet forumu neki korisnik mora da dokazuje sa 100% sigurnošću da je njegova tvrdnja istinita. Pozivanje na Encikopediju Britaniku je prihvatljiv dokaz na internet forumu.Tvoje nemanje argumenata.
Opšte pozivanje na Enciklopediju Britaniku ne dokazuje ništa. Šta hoćeš da dokažeš pozivanjem na to?Tužilac na sudu ne mora da dokaze sa 100% sigurnošću da je okrivljeni ubica. Van pameti je da na internet forumu neki korisnik mora da dokazuje sa 100% sigurnošću da je njegova tvrdnja istinita. Pozivanje na Encikopediju Britaniku je prihvatljiv dokaz na internet forumu.