PA8
Ističe se
- Poruka
- 2.025
Ja mislim da jeste. Putin je:
-rehabilitovao Staljina
-vratio petokraku
-vratio sovjetsku himnu
-rehabilitovao Staljina
-vratio petokraku
-vratio sovjetsku himnu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Милијарде пролетера у светској утакмици нису за препустити другом.Ja mislim da jeste. Putin je:
-rehabilitovao Staljina
-vratio petokraku
-vratio sovjetsku himnu
Staljin je simbolМилијарде пролетера у светској утакмици нису за препустити другом.
Зашто би одбацили позитивне тековине соц.револуције, скупо смо их платили?
Ипак су тековине позитивне идеолошке мисли, без обзира на испаде бољшевика
и лева скретања. Можда је то једини начин да разбије западну алијансу, изнутра,
револуцијом, онако како су они њему и осталим Русима то били спремили.
Стаљин није симбол већ грешник, путник кроз долину плача, као и сви ми овде.Staljin je simbol
zla. Boljševička petokraka je simbol zla. SSSR je simbol zla.
Putin je rehabilitovao Staljina, vratio petokraku, vratio sovjetsku himnu…Putin je latentni boljševik.Није латентни него бивши.
Samo čovek koji ima bolestan um može da poredi Staljina sa normalnim ljudima. Nije svaka petokraka simbol zla, ali boljševička petokraka jeste simbol zla. Ako većina Rusa ima pozitivan odnos prema SSSR-u, onda je rusko društvo bolesno.Стаљин није симбол већ грешник, путник кроз долину плача, као и сви ми овде.
За петокраку нисам сигуран и може бити као и свастика искориштен симбол а
почели су и коловрат да стављају у исти ранг са свастиком.
Петокраку фура и америчка војска. Совјетски савез се догодио, био и прошао
кроз Русе и остале сродне нације. Шта је то са Русима да једини не виде то зло а
преживели су га? Злу није тешко да се прикрије где год, чак и тамо где се најмање надаш!
И? Шта ћемо сад? Да помогнемо здравом америчком друштву да изведе контрареволуцију?Samo čovek koji ima bolestan um može da poredi Staljina sa normalnim ljudima. Nije svaka petokraka simbol zla, ali boljševička petokraka jeste simbol zla. Ako većina Rusa ima pozitivan odnos prema SSSR-u, onda je rusko društvo bolesno.
Treba se boriti protiv Putina.И? Шта ћемо сад? Да помогнемо здравом америчком друштву да изведе контрареволуцију?
Нема више СССР-а? Нема ни исте идеологије, светске револуције, рушења цркава, још само
понеки симбили стоје и подсећају на отаџбински рат.
Лењинов СССР би баштинио ЛЏБТ покрет, имали би нудистички метро у Москви, гулаге по
беспућима Сибира...
Због чега?Treba se boriti protiv Putina.
On je latentni boljševik.Због чега?
Излечиће се, ускоро ће Богу на истину.On je latentni boljševik.
Proslo je 30 godina i još uvek se nije izlečio. Treba se boriti protiv tog ološa.Излечиће се, ускоро ће Богу на истину.
Drzavu im nisu stvorili oni nego bas ti boljsevici, J.B.Tito i njegov tadasnji kompanjon Staljin. FNRJ je stvorena po ugledu na SSSR, 1991 su kao i bivse sovjetske republike samo svoju federalnost koju im je dao socijalizam pretvorile u nezavisnost. U bivsoj SFRJ je zbog toga izbio rat koji je rezultovao teskim porazom Srbije, u SSSR su u tom trenutku bili pamtniji, ali su sa Putinom izgubili i to malo pameti (analogija sa S.Milosevicem) , zaratili su malo ovamo malo tamo da bi na kraju stupili u totalni rat u Ukrajini. Po analogiji sa SFRJ nikada im svet nece priznati osvajanja u Ukrajini a ono sto je poenta ako cemo gledati tu analogiju sa Srbijom verovatno ce se rat preneti na teritoriju same Rusije - imaju i suvise regiona gde ce etnicke grupe verovatno pokusati borbu za oslobodjenje od Moskve.meanwhile хрватске комшије рехабилитују усташтво без обзира што су им државу створили непријатељи нациста, то јест западни савезници
Ja mislim da jeste. Putin je:
-rehabilitovao Staljina
-vratio petokraku
-vratio sovjetsku himnu
Odmah da ides u prve redove!Treba se boriti protiv Putina.
Putin je dikator koji ne moze da ozvanici svoje carske aspiracije a od boljsevika koristi samo ono stu treba. Setite se kad je probao da napravi reformu penzijskog sistema te podigne starosnu granicu za odlazak u penziju (jer je boljsevicko nasledje u tome neodrzivo, muskarci idu sa 55 u penziju recimo) kakve je poteskoce na unutrasnjem planu imao, demonstracije, ljuljanje vlasti te je momentalno morao da ponisti tu odluku. Znaci, kod njega je sve podredjeno ocuvanju polozaja, apsolutno sve bez obzira na posledice za drzavu. Stoga mislim da je u stanju da ide do kraja, da ako treba sprzi nuklearnim udarom veliki deo Evrope, nazalost i Srbiju. Samo da bi ostao do kraja zivota na vlasti, nista ostalo nije vazno.Putin pokušava biti u isto vreme i car i boljševik kako bi za njega glasali i beli i crveni. Nešto slično imamo i u Srbiji.![]()