Pa ti ih nazivaš idolima čoveče

. Ko ih više veliča ovde od tebe, mislim stvarno

.
Ja ih tumačim upravo onako kako si ih ti napisao, to je ono što je najgore po tebe

. Ta tema se zvala "Da li su Srbi Seljačine" a ne "seljaci", mešaš pojmove kako tebi odgovara ali ime teme je ostalo isto tako da ti laganje ovde ne vredi

. Nema ništa loše u tome biti seljak, poznajem mnogo ljudi sa sela koji su kulturni normalni i fini domaćini. Pomognuti kada ti treba pomoć, sarađuju zajedno u neprilikama, plaćaju redovno svoje poreze i zapravo čine jedan svetao primer ljudskosti u današnjem svetu uveliko isforsiranog urbanog primitivizma. Koliko ja vidim ti izgleda imaš problema sa tim izrazom seljak, verovatno si potekao iz sela i prešao u grad ali te nisu prihvatili jer nisi mogao da se navikneš na kulturne obrasce nove sredine, normalno jer si očigledno primitivac, pa si prihvatio drugi način ponašanja odnosno način ponašanja gradskih primitivaca zvanih džibera. Dakle od pristojnog seljaka ti si postao primitivni džiber, svaka ti čast

. To je vrlo vidljivo po tvojim kako u ovoj tako i u onoj temi gde su mi za oko zapali tvoji dubiozni nekoherentni i nadasve dekadetni komentari i kvazi argumenti.
Postoje ustanove koje brinu i ljudima kao što si tii