Rising star
Zainteresovan član
- Poruka
- 462
Dakle zasto se pravi tolika frka oko prvog puta? Misli se na prvi seksualni odnos. Kad zdravorazumski razmislim jeb*** ko jeb***, nema neke filozofije
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ono, prvi put mi je bio kad je devojka napunila 18. Do tada smo se samo izdrkavali.Dakle zasto se pravi tolika frka oko prvog puta? Misli se na prvi seksualni odnos. Kad zdravorazumski razmislim jeb*** ko jeb***, nema neke filozofije
Prvi seks u zivotu... Mnogo ga nesto velicaju...koji prvi put?
bas pro vodjenje ljubavi u zivotu?
ili prvi seksualni odnos u novoj vezi?
najlepsee su ciste i nespretne ruke...Prvi seks u zivotu... Mnogo ga nesto velicaju...
Krindz, ali kad ga izgovara deda zvuci jezivonajlepsee su ciste i nespretne ruke...
Muskarci pridodaju tom "prvom putu" veliko znacenje, i misle da je "prvi put" jako vazan zenama.Zene su zainteresovane da se rese nevinosti, sa sto manje traumeDakle zasto se pravi tolika frka oko prvog puta? Misli se na prvi seksualni odnos. Kad zdravorazumski razmislim jeb*** ko jeb***, nema neke filozofije
Meni ništa specijalno. Bio prvi put i meni i njoj. Posle ide sve bolje ČMuskarci pridodaju tom "prvom putu" veliko znacenje, i misle da je "prvi put" jako vazan zenama.Zene su zainteresovane da se rese nevinosti, sa sto manje traume
Mislio sam na prvi polni odnos u zivotu, dal je precenjenne kapiram temu
nije precjenjenMislio sam na prvi polni odnos u zivotu, dal je precenjen
Nisam ga nikad imao, pa razmisljam dal gubim nesto ukoliko ga nikad ne budem imao . Mada cesto vidim kako ljudi pricaju da je prvo je**** nezaboravno iskustvo...nije precjenjen
uopshte u moje vreme se to radilo bash bash iz ljubavi pa me sad zanima kako neko mozhe da dodje do tog stepena da smatra da je precjenjeno
Nisam ga nikad imao, pa razmisljam dal gubim nesto ukoliko ga nikad ne budem imao . Mada cesto vidim kako ljudi pricaju da je prvo je**** nezaboravno iskustvo...
Неко од нас још увек чека погодну партнерку за први путDakle zasto se pravi tolika frka oko prvog puta? Misli se na prvi seksualni odnos. Kad zdravorazumski razmislim jeb*** ko jeb***, nema neke filozofije