Da li je provodadžisanje zabranjeno na forumu?

Stanovnik SAD.Godina oko 55 ali sebe opaža mnogo mlađim.Imovinsko stanje nepoznato (krije) Za sad ne pristaje na ženidbu.Ali ta se odluka ,ustanovljeno je, može promeniti.Korisničko ime sastoji se od dve reči.
Kreće u svoju naivnu avanturu po forumu, i ne sluteći da ga na svakom koraku vreba mogućnost da mu se neko dopadne;
Po toku misli, ili stavovima.
I ne sluteći da se obreo u paralelnom univerzumu, sa projektovanim likovima kroz super ego - da se obreo u zoni sumraka?
Tiru, ri-ru, ti, ri-ru...

Da se spasite?

Imamo mi na Religiji dve neudate.. :ceka:
Nekako sa suviše strasti. suviše ozbiljno opaža političke stranke,dnevnu poliitku.Ocenjeno je da bi ženidba tu da kažemo anomaliju otklonila.
Kreće u svoju naivnu avanturu po forumu, i ne sluteći da ga na svakom koraku vreba mogućnost da mu se neko dopadne;
Po toku misli, ili stavovima.
I ne sluteći da se obreo u paralelnom univerzumu, sa projektovanim likovima kroz super ego - da se obreo u zoni sumraka?
Tiru, ri-ru, ti, ri-ru...
Ne znam za druge ali ponekad bih osetio strah dok sam gledao tu seriju.Ima tome mnogo godina-

Stanovnik SAD.Godina oko 55 ali sebe opaža mnogo mlađim.Imovinsko stanje nepoznato (krije) Za sad ne pristaje na ženidbu.Ali ta se odluka ,ustanovljeno je, može promeniti.Korisničko ime sastoji se od dve reči.

hahahah
jasno je.
Ako mogu da dodam i oduzmem. Ima mnogo manje godina od 55.
Imovinsko stanje kul.
Ne pristaje jer nema spram koga, niko mu nije ravan ! ;)

Imaš li ti neki predlog? Treba da bude mlada i zgodna.

hahahah
jasno je.
Ako mogu da dodam i oduzmem. Ima mnogo manje godina od 55.
Imovinsko stanje kul.
Ne pristaje jer nema spram koga, niko mu nije ravan ! ;)

Imaš li ti neki predlog? Treba da bude mlada i zgodna.
Verovatno veruje da zaslužuje neku koja izgleda približno kao manekenke.Svi mi treba da ga ohrabrimo da preispita te svoje pod ko zna kojim okolnostima formirane kriterijume i da nađe neku s kojom će pokušati ... Pa ako ne uspe,nije tragedija.
Praćenju srpske estradne pardon političke scene,može da se vrati u svakom momentu.Ali nije to nešto.To je onako više za ljubitelje blata ili kanalizacije.

Verovatno veruje da zaslužuje neku koja izgleda približno kao manekenke.
hhaha
Svi mi treba da ga ohrabrimo da preispita te svoje pod ko zna kojim okolnostima formirane kriterijume i da nađe neku s kojom će pokušati ...
a ti misliš da nije ? :)
Pa ako ne uspe,nije tragedija.
haha, osećaš se dakle u ulozi dobrice mentora ! ;)
Praćenju srpske estradne pardon političke scene,može da se vrati u svakom momentu.Ali nije to nešto.To je onako više za ljubitelje blata ili kanalizacije.

E, haha, nasmeja me.
Nadam se da ne misliš stvarno to što pišeš, tj da poznaješ ljude ovde.

Back