- Poruka
- 23.400
evo je originalna španska inkvizicija 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Dobro.E pa vidi ti sad lično na mene. Kada ja pričam o sebi to je ok, ali kada drugi pričaju o meni nije
he he
Msm da me nisi razumeo, tj ja tako na raznim temama pišem pa možda na nekoj temi je to bilo, ali nisi uhvatio
Meni je baš cilj da nađem nekoga sa kim će potrajati. Makar par meseci ili par godina. Ali do toga treba doći. Tj moraju se probati poneki da se vidi ide li ili ne ide. A na opet trećoj temi sam napisala da ja nisam promiskuitetna, tj ako neko za 30 god iskustva nema više od 20 to je vrlo mali broj...Ali ti ne prestaješ da me klasifikuješ i što sam tako zanimljiva ne znam
Hvala Bogu.
Ništa.
![]()
pa da...a samo sam hteo da da gricnem guzuma čekaj, jel su ovo stariji Pajtonovci? Oni su imali ovaj skeč sa Španskom inkvizicijom extra je !
Obožavam ih
Ali je mnogo bolji od ovog
Sve u svemu, lično sam bila na psihoterapiji a i čitala sam ponešto. Bolest je onda kada prestane normalno funkcionisanje. Tipa možeš biti u depresivnoj fazi ali nisi bolestan dokle god možeš da radiš obavljaš kućne poslove, funkcionišeš. Jer je tema o bolesti. Da je tema o moralu svega toga, to je drugo pitanje.
zasto reagovati kad ti kazes da nisu bolesniPa mislim na taj način mi je psihijatar to objasnio.. Msm mnogi ljudi imaju probleme. Nose se sa strahovima, depresijom, neko oseća zavisnost od nečega, ali dokle god je funkcionalan to nije bolest. Onda kada ne možeš da izađeš na kraj pojavljuje se bolest na telesnom planu ili u psihi. Zato na vreme treba reagovati.
Ali pitanje česte izmene partnera je u tome što to često ide uz neki drugi poremećaj ličnosti, npr manično depresivne osobe ili granični, mogu u tome tražiti izlaz. Ali to je samo jedno ponašanje koje može ukazati na drugi problem. No, sa druge strane ima zdravih pravih osoba koje to vole i nemaju smetnje. Oni nisu bolesni. To je za naše etičare, a ne lekare![]()
Ono što osoba za sebe misli da dobro funkcioniše. Kao kada imaš prehladu ali nije te bacila u krevet.. imaš izvesno ometanje ali i dalje funkcionišeš. No, oseti sam čovek kada gubi konce.. neko ih gubi i kada je zaljubljen. Vidiš da ne obavljaš svakodnevne potrebe kako bi želeo. Tako i ovo. Odvojiti pitanje morala od bolesti. Ne može se za sve što je nama nemoralno reći "bolest".a sta je to normalno funkcionisanje?
ako pod tim mislis spavanje, jelo i rad, ne bih se slozio.
Ne bolest.Poremećaj.Da li je promiskuitet bolest? Da li je zavisnost od intimnih odnosa i opterećenost njima bolest? Izjasnite se molim vas i pokušajte da obrazložite ako možete.
Pa valjda je bilo neke evolucije, pobogu.Promiskuitet, sam po sebi, nije nikakva bolest, a ni poremecaj....nasi najblizi srodnici sa kojima dijelimo 98,4% genetskog materijala(DNK), covjekoliki majmuni - su izrazito promiskuitetni...dakle, ako nam se DNK podudara 98,4 posto, zasto bi mi ljudi, bili predodredjeni na monogamost i nemijenjanje partnera....ovih dva- tri milenijuma civilizacije, ne moze potrati milione godina evolucije i posljedica te evolucije
Ovo me vec umara...ja upravo govorim o evoluciji, a tvoj odgovor na to je - pa valjda je bilo neke evolucije, pobogu !!!....sta vise i dalje pricati...Pa valjda je bilo neke evolucije, pobogu.
ako kažu mudri ljudi da smo na vrhu evolucione piramidice-budimo na vrhu onda.
PS po meni su ljudi daleko od vrha, ali hajde...neka nas.
Odmori.Ovo me vec umara..
Promiskuitet, sam po sebi, nije nikakva bolest, a ni poremecaj....nasi najblizi srodnici sa kojima dijelimo 98,4% genetskog materijala(DNK), covjekoliki majmuni - su izrazito promiskuitetni...dakle, ako nam se DNK podudara 98,4 posto, zasto bi mi ljudi, bili predodredjeni na monogamost i nemijenjanje partnera....ovih dva- tri milenijuma civilizacije, ne moze potrati milione godina evolucije i posljedica te evolucije
Aha, a sve ostalo precutkujemo...ne komentarisemo...nema kontra-argumenata, pa cak ni argumenata...nivo obdanista...
cemu SLUZI promiskuitet?Aha, a sve ostalo precutkujemo...ne komentarisemo...nema kontra-argumenata, pa cak ni argumenata...nivo obdanista...
Osnovnoj svrsi evolucije, i to vazi za sve sto je zivo...dakle, primordijalna stvar, ono sto je prvo nastalo ili bar medju prvima- opstanku vrste...raspravljanje i razmena misljenja da li je bolest ili nije, poremecaj ili ne, nije kljucna stvar u ovome vec pitanje za nase vajne ovde seksologe i mudrace:
cemu SLUZI promiskuitet?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa REPRODUKCIJA znaci!Osnovnoj svrsi evolucije, i to vazi za sve sto je zivo...dakle, primordijalna stvar, ono sto je prvo nastalo ili bar medju prvima- opstanku vrste...
molim Vas za Vase cenjeno misljenje:Ono što osoba za sebe misli da dobro funkcioniše. Kao kada imaš prehladu ali nije te bacila u krevet.. imaš izvesno ometanje ali i dalje funkcionišeš. No, oseti sam čovek kada gubi konce.. neko ih gubi i kada je zaljubljen. Vidiš da ne obavljaš svakodnevne potrebe kako bi želeo. Tako i ovo. Odvojiti pitanje morala od bolesti. Ne može se za sve što je nama nemoralno reći "bolest".
Pitanje je da li si ti normalan...to je mehanizam prisutan nekoliko milijardi godina medju svemu zivom na ovoj planeti...i nasao se ti, da to preispitujes....ambiciozno, koliko i glupo...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa REPRODUKCIJA znaci!
dakle , danas opalis ovu da bi se razmnozavali
potom ono drugu da bi se razmnozavali
a ona prva sa trecim nekim da bi se razmnozavali....
pa jes ti normalan?