Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.550
Boles, može pola komšiluka da zarazi pa kuku leleeee
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije luksuz, za to je potrebna samo dobra volja dveju ili vise strana. Od nedostatka seksa se mozda ne umire ali to donosi mentalne bolesti, hormonski disbalans, i eventualno pad imuniteta i veci rizik za rak prostate.Naravno da nije.
Potrebe su ono bez čega ne možeš da živiš.
Seks je luksuz, koji ima slatku aromu...
Kroz odnos sa drugim, u životu, sve se plaća?Nije luksuz, za to je potrebna samo dobra volja dveju ili vise strana. Od nedostatka seksa se mozda ne umire ali to donosi mentalne bolesti, hormonski disbalans, i eventualno pad imuniteta i veci rizik za rak prostate.
Ima?ima doduše dokaza da neverstvo ima genetsku komponentu.
tako da žene, dobro mu pročešljajte porodično stablo. i probajte prvo da mu јеbete oca, strica, mamu, pa što da ne i dedu.
ako prođu test, velika je šansa da i on prolazi
Ne ko je promiskuitetan, taj nije izbirljiv :ČPPa to jeste tačno
Ali ko je promiskuitetan taj je i poželjan valjda
Mi ostali se borimo kako znamo i umemo
Probirac otiracNe ko je promiskuitetan, taj nije izbirljiv :ČP
da, naravno, iz usta osobe koja je doktirirala na temu neverstva:Ima?
Imaš li neki dokaz?
Neki link?
Ovaj mi liči na neku veptaču inteligenciju...da, naravno, iz usta osobe koja je doktirirala na temu neverstva:
naravno da se prenosi i sa majki na ćerke, ali ako pogledaš istorijski, žene su imale daleko više da izgube neverstvom nego muškarci koji su za isto bili retko penalizovani. ne znam ko je tu onda društveno podstican da bude 'psihički nestabilniji'
frajer je 10/10Ovaj mi liči na neku veptaču inteligenciju...
Na nekog ko nikada nije hebo?
Onako, intuitivno, na prvi pogled...
Super...frajer je 10/10
u čemu?Super...
Ja ne vidim poentu...
Imaš neki link gde riba priča o tome, da se i ja napalim?u čemu?
na šta ti ja ličim, na Xvideos search barImaš neki link gde riba priča o tome, da se i ja napalim?
Pa?na šta ti ja ličim, na Xvideos search bar
Јесте. Претерана жеља за сексом прави много проблемаDa li je promiskuitet bolest? Da li je zavisnost od intimnih odnosa i opterećenost njima bolest? Izjasnite se molim vas i pokušajte da obrazložite ako možete.
Samo ako ne možeš da je zadovoljiš, recimo ako si u manastiru pa se pališ na dečake i mladiće, kao neuroza usled toga ČЈесте. Претерана жеља за сексом прави много проблема
Укебан самSamo ako ne možeš da je zadovoljiš, recimo ako si u manastiru pa se pališ na dečake i mladiće, kao neuroza usled toga Č
Da li je promiskuitet bolest? Da li je zavisnost od intimnih odnosa i opterećenost njima bolest? Izjasnite se molim vas i pokušajte da obrazložite ako možete.