georgejune
Srebrna tastatura
- Poruka
- 202.241
To je zivotna potreba no1
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Naravno da nije.To je zivotna potreba no1
I psihička i fizička ja mislim.Psihička, ponajviše?
Mozes da zivotaris a kad se proba patnja ostaje,mogu leba da se odreknem a sto bih sexa ako ne moraNaravno da nije.
Potrebe su ono bez čega ne možeš da živiš.
Seks je luksuz, koji ima slatku aromu...
Pa:Mozes da zivotaris a kad se proba patnja ostaje,mogu leba da se odreknem a sto bih sexa ako ne mora
Pa leb cu da zamenim lignjama a za sex nema zamenePa:
Ako se odrekneš hleba - ćeš da umreš?
A ako se odrekneš seksa - nećeš?
Ima li logike?
Ma, jel?Pa leb cu da zamenim lignjama a za sex nema zamene
Nije stvar u parama nego nema za sex alternativa,sta je bolje ladan tus mozdaMa, jel?
Za lignje se ima para, a za hleb se nema?![]()
Nije stvar ni u odricanju?Nije stvar u parama nego nema za sex alternativa,sta je bolje ladan tus mozda
Mene nista ne kontrolise,sex je zelja nezamenljiva nemerljiva ni sa cim,biram sex pre nego hranu il bilo staNije stvar ni u odricanju?
Sve što kontroliše nas, kao navika, jeste bolest.
Pa ako je nezamenjiva - onda te kontroliše?Mene nista ne kontrolise,sex je zelja nezamenljiva nemerljiva ni sa cim,biram sex pre nego hranu il bilo sta
Čak će i tvoj mozak da te "bičuje" ako ne jedeš.Pa ako je nezamenjiva - onda te kontroliše?
Nisi ti bio gladan...![]()
Ne kontrolise me radim ga kad hocu i s kim hocu i koliko hocuPa ako je nezamenjiva - onda te kontroliše?
Nisi ti bio gladan...![]()
E, vidiš, o tome je reč...Ne kontrolise me radim ga kad hocu i s kim hocu i koliko hocu
Ali ne možeš da biraš da li hoćeš ili nećeš da jedeš?Pre me hrana kontrolise,posle crnog luka mora nesto slatko da pojedem a i to ako iskuliram znam koje namirnice me odrzavaju na istom nivou bez oscilacija i kriza,pa tako isto sex mogu da biram s kim cu i koliko
kod seksa je zavisnost nezgodna samo ako nemas partneraPa sigurno nije neka super stvar
Svaka zavisnost je ipak... nezgodna
Biram sta i koliko jedem a moze da me hrana kontrolise ako se navucem na nesto,sex me nikad nije kontrolisaoAli ne možeš da biraš da li hoćeš ili nećeš da jedeš?
Moraš, da bi preživeo.
Lako je kada ne hebeš?Biram sta i koliko jedem a moze da me hrana kontrolise ako se navucem na nesto,sex me nikad nije kontrolisao
Pa to jeste tačnokod seksa je zavisnost nezgodna samo ako nemas partnera
kad nadjes..ijhaaaaaa![]()
Pa sad
Promiskuitet je ponekad samo faza
Verovatno je nedostatak emocinalne vezanosti za partnerku
Ehh, zavisnost..Pa sigurno nije neka super stvar
Svaka zavisnost je ipak... nezgodna