Da li je promiskuitet bolest? Da li je zavisnost od intimnih odnosa i opterećenost njima bolest? Izjasnite se molim vas i pokušajte da obrazložite ako možete.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka zavisnost se na neki način posmatra kao bolest i treba da se leči.Pa sigurno nije neka super stvar
Svaka zavisnost je ipak... nezgodna
Koji je lek, doktore?Svaka zavisnost se na neki način posmatra kao bolest i treba da se leči.
Pa sadSvaka zavisnost se na neki način posmatra kao bolest i treba da se leči.
Psihijatar ili psiholog ili čak lekovi.Koji je lek, doktore?
Lobiraš farmaceutsku mafiju....Psihijatar ili psiholog ili čak lekovi.
Ne, promiskuitet nije bolest, nego svesna odluka.Nisam monogaman, i ne zelim da budem monogaman.Ne zelim da gledam istu zenu duze vremena, nemam zelju da budem otac.To me ne cini bolesnim. Cini me postenim premam samom sebi i drugima.Nisam nikada sakrivao da ne zelim bracne obavezeDa li je promiskuitet bolest? Da li je zavisnost od intimnih odnosa i opterećenost njima bolest? Izjasnite se molim vas i pokušajte da obrazložite ako možete.
ne msm da je bolest samo posebi, ali msm da postoji dublji problem u osobi koja neselektivno menja partnere, tu vise nije ni sex kao zadovoljstvo u pitanju..Inace ne bih olako etiketirala nekoga da je promiskuitetan, retkima je to trajno stanje, obicno to bude neka zivotna faza tj period u kome neko tek tako ima sex sa bilo kim, vrv zbog opet nekih dubljih problema koje nosiDa li je promiskuitet bolest? Da li je zavisnost od intimnih odnosa i opterećenost njima bolest? Izjasnite se molim vas i pokušajte da obrazložite ako možete.
To se kaže ,,Nije šija nego vrat".i glupo je mesati promiskuitetne osobe sa npr osobama koje imaju ili su imale mnogo sexualnih partnera, jer uopste ne mora biti isto
Mislim da je uskoro kraj braka, i da ce se to popularizovati. Dakle sve je kako drustvo nalaze i cime te programiraju i ispiraju mozak.Da li je promiskuitet bolest? Da li je zavisnost od intimnih odnosa i opterećenost njima bolest? Izjasnite se molim vas i pokušajte da obrazložite ako možete.
pitao si, odgovorila sam, nisam u obavezi da se slozim sa tvojom konstatacijom, niti ti sa mojom, a nisam ni dosla sam na brzopotezni kurs psihologije kod tebeTo se kaže ,,Nije šija nego vrat".
Ti naravno da ne moraš da se složiš, samo ostaje pitanje da li sam ja u pravu ili ti.pitao si, odgovorila sam, nisam u obavezi da se slozim sa tvojom konstatacijom, niti ti sa mojom, a nisam ni dosla sam na brzopotezni kurs psihologije kod tebe
Sve što je preterano ne valja. Ali promiskuitet je zdrav i poželjan.Da li je promiskuitet bolest? Da li je zavisnost od intimnih odnosa i opterećenost njima bolest? Izjasnite se molim vas i pokušajte da obrazložite ako možete.
to uopste nije pitanje, nisi ubo sustinu sopstvene nedoumice i tako po nekoj inerciji nudis odgovor na sopstveno pitanje, kao baba Persa sa pijace kada bi me pitala kako se blenda sminka i da li je to dobro raditi, a onda nakon mog odgovora zakljucila bi isto sto je i prethodno ocutala-da to stvara rosavost lica i npr izaziva klimatske promeneTi naravno da ne moraš da se složiš, samo ostaje pitanje da li sam ja u pravu ili ti.
pazi ovog experta u sve se razume, ovaj foum je Bog pogledao kada si ti kliknuo na pristupi forumuSve što je preterano ne valja. Ali promiskuitet je zdrav i poželjan.
Znači po vašoj logici ispašće na k...e ne postoje, da promiskuitet ne postoji i nikakav problem sa tim? Ja se sa tim ne slažem.to uopste nije pitanje, nisi ubo sustinu sopstvene nedoumice i tako po nekoj inerciji nudis odgovor na sopstveno pitanje, kao baba Persa sa pijace kada bi me pitala kako se blenda sminka i da li je to dobro raditi, a onda nakon mog odgovora zakljucila bi isto sto je i prethodno ocutala-da to stvara rosavost lica i npr izaziva klimatske promene
nigde to nisam napisala, procitaj ponovoZnači po vašoj logici ispašće na k...e ne postoje, promiskuitet ne postoji i nikakav problem sa tim? Ja se sa tim ne slažem.