DA LI JE PREVARA OK?

kako reagujete na prevaru?

• bez razmishljanja ga ostavljam

• vodim ozbiljan razgovor sa njim a zatim odluchujem shta mi je chiniti

• ostajem sa njim,uz obecanje da je to poslednja prevara

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nisu mi jasni ljudi koji moraju da se kresnu sa nekim da bi nesto shvatili, zar nije vec pri poljupcu sa tim drugim muskarcem mogla da skonta koliko voli svog momka?????????????Nee , morala je da se kresne s njim..............mislim fuj, fuj, fuj..............

Slatka, a gde pise da su se kresnuli? :roll:
Uostalom dal su se kresnuli ili poljubili u ovom slucaju je valjda nebitno. I jedno i drugo je prevara, bar za mene.

KRATKO I JASNO=>DA LI JE PRELJUBA OK?AKO JESTE;KADA?I DA LI JE TREBA PRIZNATI.ALI I SA DRUGE STRANE KAKO REAGOVATI KADA SI TI TAJ KOJI JE PRELJUBNIK.

(btw,prichala sam sa jednim prijateljem pre neko veche na ovu temu,a povod je njegova situacija.naime,on je bio 10meseci u vezi sa ljubavlju svog zhivota,ali mu ona svo to vreme nije dala,a on,tipichni balkanac,imao je kres kombinacije sa strane,a njegov stav je da su te sheme bile za dobro njegove veze.a tvrdi da ju je voleo i poshtovao iznad svega.ja se ne slazhem sa njim a zanima me kakvo je vashe mishljenje.)

Pa ako on nju voli sto je sa drugom morao da...?Klasicno musko djubre!!!Nema muda,smrad.Nema pojma taj sta je ljubav,to je zrtva i jos vise od toga.E hriscani moji nasa vera osudjuje i zabranjuje ***** i preljubu a posle su im zene krive kad odu sa drugim,uh...preljuba ne moze NIKAD biti o.k.

Pridruzujem se tvrdom krilu forumasica koje tvrde da PREVARA NIKAD NIJE OK. I nema sanse da je oprostim. Prevara je posledica lose veze, nedostatka ljubavi, necega sto ozbiljno ne stima u vezi ili braku, i znak je da to treba rascistiti. Ako pomislim da bih sa nekim drugim bila, ili ako se dogodi da se kresem sa drugim tipom, to je zdravo i dovidjenja, ta veza ili stagod da je, treba i mora da se prekine. Osim toga, prezirem laz, a laz neminovno prati prevaru.

izvinte molitju lepo, al na ovaj drugi deo bi jedan moj šašavi drug rekao: "zavisi da li se plaknuo ili nije." deder, mi pojasni kako to "ne mora da znači" osim u slučaju da je veza takva i da se podrazumeva da se ONO radi i sa tretjim licima (nekim izvan veze). ali ako je takva veza, nema govora o bilo kakvoj prevari.

"kad stavi polni organ u drugu zenu" ... meni je ogavna i sama pomisao na tako nešto. eto. da li je posledica preterane "higijene" naučene od malih nogu (No 43) ili nešto drugo nemam pojma. bljak.

prevara = neko je povredjen => onaj ko prevari ne poštuje prevarenog + prevareni ne poštuje sam sebe ako toleriše (izem ti takvu vezu)
Pa to ti kazem:lol:, ne mora da znaci da je prevara, ako partner zna za to- nije prevaren:lol:. On zna na cemu je i sa kim je.

Ma,i ti muškarci ne varaju sa muškarcima(mada se i to desi:shock:),valjda treba i druga žena za prevaru,zato mi je malo glupo pričati da samo muškarci varaju:-?

Podjednako su mi odvratni i muškarci i žene koje varaju.

I nikad nisam videla poentu u tome.Ako mi ne odgovara odo` ja dalje i isto važi i za njega-našao si bolju- izvoli, put je slobodan. Licemeri i lažovi (oba pola) su mi baš gadna sorta :evil:

To, jednostavno,nije moj stil. Bljutavo.

Back