DA LI JE PREVARA OK?

kako reagujete na prevaru?

• bez razmishljanja ga ostavljam

• vodim ozbiljan razgovor sa njim a zatim odluchujem shta mi je chiniti

• ostajem sa njim,uz obecanje da je to poslednja prevara

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Није ОК. Никад нисам ни преварила, ни имала потребу да преварим. Знам да не могу да опростим. Ако до преваре дође, то је крај. Пре или касније.

Sinoć sam gledala novi domaći film "Promeni me". Radi se o tome da je muškarac koji ima savršen brak, poludeo u klimaksu ugledajući se na svoje prijatelje koji su svi ostavili svoje žene i našli mlade devojke, pa tako i on promenio svoje životne navike, počeo da se oblači i ponaša kako mu ne priliči i našao devojku koja može ćerka da mu bude. Na kraju kad ga klinka ispali vraća se ženi koja ga i pored svega prihvata nazad.
Iako nisam dugo u braku, pitam se da li ovo mora da snađe svaku ženu (možda i muškarca) nakon nekoliko godina braka, da li je to neminovnost današnjice i kako to izbeći?

sta je tu ok?!? ako ti se vise svidja neko drugi, idi kod njega, nemoj da zezas svog partnera ako je on ok prema tebi. jos ako se to cesto desava, pa taj ima neki problem, ili je iskompleksiran pa mora da se dokazuje ili je nezreo. drugo je kad se nekom slucajno desi, takve su okolnosti, a i odmah se pokaje, ali to mu se desi jednom u zivotu i kraj , vise ne zeli nista slicno tome. i nije tacno da su samo muskarci skloni tome vec i devojke i nije tacno da to svi danas rade. meni su mnogi govorili da sam luda ako verujem u vernost, ali licno sam se uverila da tako nesto zaista postoji! i pritom ne mislim na mog momka samo.

naravno da nije:(...u godinama kad postajes zreo i znas sta zelis od zivota,prevara je jako losa stvar koja ti se moze desiti ili kojom ti mozes povrediti nekoga kome je stalo do tebe:-(...prevare se tolerisu kad si klinac u pubertetu kad ne razmisljas ni o cemu ozbiljno:roll:

prevara nikada ne moze biti ok... ni u kom sluchaju- ni kada je u pitanju samo sex ili mozda i samo par poljubaca, ni kada vara u mislima, ni kada se zaljubi u drugu, ni kada samo flertuje sa nekom, chak ni kada je u pitanju, sve vishe vidjena, virt-prevara...
shto se mene lichno tiche, u stanju sam da oprostim odredjeni tip prevare, mozda i svaki od gore navedenih(ako ga volim)... ali isto tako znam da taj oproshtaj nikada netje biti potpun, odnosno da tje me uvek proganjati neka sumnja... jedino ako se stvarno potrudi da mi dokaze kako se kaje moja savest tje biti mirna, ali jako je tezak put do oproshtaja tako da ne polazem puno nade u to...
dakle, prevara NI U KOM SLUCHAJU nije ok...

sta god da je po tebi prevara
NE PRIZNAVAJ NI ZA ZIVU GLAVU!!!!

E,ja sam se jednom tako zeznula..Prevarila decka(ne ponosim se time uopste),i posto sam bila daleko,u drugoj zemlji, krenem da pisem drugarici poruku u kojoj sve detaljno opisem i umesto da posaljem njoj ja posaljem njemu...Nikada,ali nikada se nisam gore osecala...Dugo smo posle toga razgovarali,danima,nedeljama...Nastavili smo vezu ali mi je bilo jako krivo,lose sam se osecala,narociti sto smo nas dvoje imali takvo poverenje o kakvom ljudi sanjaju..o kakvom sam ja uvek sanjala...Ipka polse duzeg vremena povratili smo to poverenje i znam da to nikada ne bih ponovila....

E,ja sam se jednom tako zeznula..Prevarila decka(ne ponosim se time uopste),i posto sam bila daleko,u drugoj zemlji, krenem da pisem drugarici poruku u kojoj sve detaljno opisem i umesto da posaljem njoj ja posaljem njemu...Nikada,ali nikada se nisam gore osecala...Dugo smo posle toga razgovarali,danima,nedeljama...Nastavili smo vezu ali mi je bilo jako krivo,lose sam se osecala,narociti sto smo nas dvoje imali takvo poverenje o kakvom ljudi sanjaju..o kakvom sam ja uvek sanjala...Ipka polse duzeg vremena povratili smo to poverenje i znam da to nikada ne bih ponovila....

super, ti si moj idol...:)

joj, koji bedak... :lol: imala sam ja tih problema sa porukama, ali nikada se u njima nije spominjala prevara, nego chisto onako neko pljuvanje... :lol: sa jednim likom mi se to konstantno deshavalo, pa sam prestala na neko vreme da shaljem poruke... :lol:

Jeste lose...Jbg...A juce sam slala mejl istoj drugarici i umesto da posaljem samo njoj ja greskom posaljem celoj kontakt grupi prijatelja...Sto je najgore to je bio replay tako da je bilo i onog sto je ona pisala...

Ako cemo da opravdavamo sebe,onda kazemo-jeste.
Ako zelimo da budemo uvijek bolji nego sto jesmo,onda je prevara nas poraz.
Ne opravdavam prevaru ,ne daj boze da se premisljam ok ili nije ok.Najlakse je zivjeti u u iluziji,da sve sto zelimo,da je to i najbolje za nas.
Postoje slabi trenuci,ali resenje nije osveta ili linija manjeg otpora.Iza prevare se kriju slabici,kukavice,neodgovorni ljudi,tu oni nalaze opravdanje.(sarcastic)

Back