Da li je preostao jos neki zuti da predje u SNS?

Nikola Tajland

Aktivan član
Poruka
1.639
Vrhovni komandant PreCednik se junacki bori protiv "zutog olosa" koji hoce da unisti sve sto je on stvorio za nase dobro.
U tome ima svesrdnu podrsku vernih medijsjih generala Zeljka Mitrovica (bio glavni finansijer zutog olosa vec 6.oktobra, Junaci doba zlog) i Dragana Vucicevica (sa zutim olos Djilasom pokretao dnevne novine)
Mene samo brine da li je preostao jos neko od "zutog olosa" ko sada nije u SNS i ko nije avanzivao kod Vucica?
Vesic
Mali
Sapic
Kena
Nedimovic
Suzana Vasiljevic
Jelena Trivan
Gordana Comic
Sutanovac....
Mogu jos ali cenim da je dovoljno.

Izgleda da Srbiji pored SNS- a i Vucica otpadi nisu potrebni.

Nego sta ce sada SNS lojalisti koji se kunu da nece sa zutim olosem?
Da prebiju Makig?
Udave Sapica?
Okrenu ledja preCedniku zbog njegovih novih pulena?

Muke su to...Kako se boriti protiv zutog olosa zajedno sa zutim olosem?

Poslednja izmena:
Vrhovni komandant PreCednik se junacki bori protiv "zutog olosa" koji hoce da unisti sve sto je on stvorio za nase dobro.
U tome ima svesrdnu podrsku vernih medijsjih generala Zeljka Mitrovica (bio glavni finansijer zutog olosa vec 6.oktobra, Junaci doba zlog) i Dragana Vucicevica (sa zutim olos Djilasom pokretao dnevne novine)
Mene samo brine da li je preostao jos neko od "zutog olosa" ko sada nije u SNS i ko nije avanzivao kod Vucica?
Vesic
Mali
Sapic
Kena
Nedimovic
Suzana Vasiljevic
Jelena Trivan
Gordana Comic
Sutanovac....

Da prebiju Makig?
Udave Sapica?

Zaboravio si Mikija Rakica, velikog prijatelja vucica i inace inicijatora snsa od cega je sve pocelo

žuti ološ koji je razarao državu prestaješ da budeš onog momenta kada pređeš u njegovu ekipu i to je sva mudrost njegova i tih njegovih debilnih a vrlo verovatno imaginarnih lojalista msm izvesno je da postoje interesne grupe koje će krvlju svakako tuđom da brane njegovu vlast zbog svojih pozicija ali onoga trenutka kada žvaljo padne sa vlasti lojalisti nestaju i nema ih toliko o njima

Vesic
Mali
Sapic
Kena
Nedimovic
Suzana Vasiljevic
Jelena Trivan
Gordana Comic
Sutanovac....

Da prebiju Makig?
Udave Sapica?

Sve one koje je u skupštini i Piramidi prozivao i pretio zatvorom sad je prihvatio i udomio.

Meni na pamet padaju samo jos Jesic i Tadic. Ali on je zauzet direktorskim poslom u firmi za razvoj svemirskih tehnoligija (???)

Doduse ni Djilasa ne bih skroz otpisao mada to deluje kao naucna fantastika. Mada, sa naprednima se nikada ne zna?
Đilas prokockao 2016.

Đilas: Vučić mi nudio mesto potpredsednika Vlade, SNS: To je laž​

Bivši gradonačelnik Beograda i predsednik DS-a Dragan Đilas izjavio je večeras da mu je u leto 2016. godine predsednik SNS Aleksandar Vučić nudio da bude potpredsednik njegove Vlade ili gradonačelnik Beograda. Iz SNS napominju da će o lažima Đilasa,Vučić govoriti u ponedeljak u javnom obraćanju.

https://www.rtv.rs/sr_lat/politika/...otpredsednika-vlade-sns-to-je-laz_879164.html

Đilas prokockao 2016.

Đilas: Vučić mi nudio mesto potpredsednika Vlade, SNS: To je laž​

Bivši gradonačelnik Beograda i predsednik DS-a Dragan Đilas izjavio je večeras da mu je u leto 2016. godine predsednik SNS Aleksandar Vučić nudio da bude potpredsednik njegove Vlade ili gradonačelnik Beograda. Iz SNS napominju da će o lažima Đilasa,Vučić govoriti u ponedeljak u javnom obraćanju.

https://www.rtv.rs/sr_lat/politika/...otpredsednika-vlade-sns-to-je-laz_879164.html
Na brini.... ako zatreba, cenim da ce se lako dogovoriti.

"""Sta!!! Ukrao si 619.000.000!!!!

Pa ti si idealan kandidat za novog ministra finansija!!
Dobro nam dosao u SNS. Mi uvek cenimo sposobne kadrove!"""

Vesic
Mali
Sapic
Kena
Nedimovic
Suzana Vasiljevic
Jelena Trivan
Gordana Comic
Sutanovac....

Da prebiju Makig?
Udave Sapica?

Jos samo Đilas...
Mada i on indirektno radi za Vucica...

...

Meni na pamet padaju samo jos Jesic i Tadic. Ali on je zauzet direktorskim poslom u firmi za razvoj svemirskih tehnoligija (???)

Doduse ni Djilasa ne bih skroz otpisao mada to deluje kao naucna fantastika. Mada, sa naprednima se nikada ne zna?
Nabrojao si sve koji stoje u redu za uskakivsnje u koalicije i tehničke vlade. Fale Zoka i Gmaz Šormaz.

Nabrojao si sve koji stoje u redu za uskakivsnje u koalicije i tehničke vlade. Fale Zoka i Gmaz Šormaz.
Vi ste ih birali i delili im SNS clanske karte. Tvoj preCednik. Dali im funkcije lovu, moc, medije.....

Zali se u centralnoj otadzbinskoj ili se sukobi sa lojalistima ako ti to smeta.

Vas izbor - Vas problem.

Back