SibirskiTigar
Buduća legenda
- Poruka
- 35.688
Da li je predigra samo izgovor muškarcu kome se tesko diže?
Ne. Neretko je kod mene predigra pokazatelj kakav seks slediDa li je predigra samo izgovor muškarcu kome se tesko diže?
Tako je, ukinite predigru...Da li je predigra samo izgovor muškarcu kome se tesko diže?
A šta ti odmah navališ na ribu jer ti se odmah digne, bez obzira da li je njoj vlažna,da ne bi ispalo kako imaš izgovor?!Da li je predigra samo izgovor muškarcu kome se tesko diže?
Nije,to je samo uvod u fantastican sex.Da li je predigra samo izgovor muškarcu kome se tesko diže?
Samo cu da se slozim sa ovim...Nije stvar u tome da li treba ili ne treba predigra..Ja je volim i uzivam u njoj a verujem i vecina zena
I još samo to da dokažeš homobalkanikusu...Nije stvar u tome da li treba ili ne treba predigra..Ja je volim i uzivam u njoj a verujem i vecina zena
Samo cu da se slozim sa ovim...![]()
He,he ko ce njima moj Daco tako nesto dokazati?I još samo to da dokažeš homobalkanikusu...![]()
Da, to mora da bude opipljivo, da se oseti...
He,he ko ce njima moj Daco tako nesto dokazati?![]()
Sta ako im se osladi pa niko vise nece bez predigre?Da, to mora da bude opipljivo, da se oseti...![]()
Sta i da je tako kad svrsi 5x u predigri
To je to što priča Đole, kakve to veze ima ako je žena zadovoljna, ako uživa u tome.Sta ako im se osladi pa niko vise nece bez predigre?![]()
Jeste.Da li je predigra samo izgovor muškarcu kome se tesko diže?
Odgovor sa strucnog stanovista...Jeste.
Ups,ovo vec postaje moj problemSta ako im se osladi pa niko vise nece bez predigre?![]()
Nije. Preskakanje predigre je izgovor muškarcu kojem se lako spušta.Da li je predigra samo izgovor muškarcu kome se tesko diže?
Odgovor sa strucnog stanovista...![]()
Pravi odgovor...Nije. Preskakanje predigre je izgovor muškarcu kojem se lako spušta.