- Poruka
- 43.418
Ta žena se samoubila pred njegovim očima. Niti će mu ikada više biti važna. Ona je samo available i potpuno nevažna.sasvim prihvatljivo.
a kao drugarski gest smatram i ono:
evo ti seksa dok ne nadjes nesto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta žena se samoubila pred njegovim očima. Niti će mu ikada više biti važna. Ona je samo available i potpuno nevažna.sasvim prihvatljivo.
a kao drugarski gest smatram i ono:
evo ti seksa dok ne nadjes nesto
samopoštovanje što te želi za sex ?
ne razumem mehanizam.
Ne želi da joj uopšte budeš važan u životu. Prolazan si i kad nađe druog koga traži imaće za tebe obično nula vremena.
Ali ok, dobićeš malo pike.

Tako što nudiš sex drugarima, pa čekaš da to preraste u romansuМене заинтересовало како се активно тражи момак![]()

imati seks sa nekim proverenim koji ce cutati i raditi dok nesto ne naidje? win-winTa žena se samoubila pred njegovim očima. Niti će mu ikada više biti važna. Ona je samo available i potpuno nevažna.
A što da ćuti? Je li udata?imati seks sa nekim proverenim koji ce cutati i raditi dok nesto ne naidje? win-win
Ne,ne bih se osecao ponizen, i prihvatio bih ponudu sa odusevljenjem.Svi mi na pocetku zelimo seks, ali to ne znaci da seks ne moze vremenom, i situacijama ,evoluirati u nesto emocionalno.ako vam neki prijatelj nudi seks, dok čeka da nađe sebi devojku? (vi ste slobodni recimo i sami), to za žene
Znate da aktivno traži sebi devojku, potpuno je iskren, ne želi sa vama ništa osim seksa dok ne nađe neku za vezu.
Za muškarce isto, da li biste se osećali poniženo da vam prijateljica kaže kako bi volela da se krešete dok ona ne nađe sebi momka? Ona ga aktivno traži, ali ga još ne nalazi. Dakle, nema nikakve budućnosti sve to, znate da ste prolazna epizoda unapred.
E, pa da uporedimo odgovore![]()
Ne želimo svi.Svi mi na pocetku zelimo seks,
Kod žena, to jest.Ни случајно. Пријатељ је често веће него љубавник.
Имати пријатеља је много теже и ређе, док љубавника пффффф избор је много већи![]()
Sa strane mladjih zena, verovatno.Starije , materijalno sredjene zene (sa, ili bez supruga) vrlo cesto uzdrzavaju mladjeg ljubavnika, iskljucivo zbog seksa,i ne smatraju to ponizavajucim.Ne želimo svi.
Po meni takav odnos jeste ponižavajuć
Da u hroničnu ybacinuNe,ne bih se osecao ponizen, i prihvatio bih ponudu sa odusevljenjem.Svi mi na pocetku zelimo seks, ali to ne znaci da seks ne moze vremenom, i situacijama ,evoluirati u nesto emocionalno.
Pa sta fali? Malo tjelovjezbe nije lose.Meni bi bilo ponižavajuće...Čuj u međuvremenu malo da se istrese negde onako usput...
Probujete seTako što nudiš sex drugarima, pa čekaš da to preraste u romansu
A i ovaj što je postavio temu, ko to kome može da garantuje samo sex, to se nikad ne zna kad će da preraste u nešto više.
Meni su najbolje veze nastale tako... haje par sexova kad ono prešlo u višegodišnje ekstra veze...
Grozno, seks bez ljubaviDa u hroničnu ybacinuSvakako bolesno
Ceniti ljudi malo sebe, kredibilitet i samo spoznanje sebe, samo vas izdvaja od gomilu pogubljene mase!

Ako je ovo ironican cinizam onda je i poruka namenjena pravom.Grozno, seks bez ljubavi![]()
Crnogorski smisao za humor.Ako je ovo ironican cinizam onda je i poruka namenjena pravom.
Pa upravo.samopoštovanje što te želi za sex ?
ne razumem mehanizam.
Ne želi da joj uopšte budeš važan u životu. Prolazan si i kad nađe druog koga traži imaće za tebe obično nula vremena.
Ali ok, dobićeš malo pike.
Ne bih se osetio poniženim.ako vam neki prijatelj nudi seks, dok čeka da nađe sebi devojku? (vi ste slobodni recimo i sami), to za žene
Znate da aktivno traži sebi devojku, potpuno je iskren, ne želi sa vama ništa osim seksa dok ne nađe neku za vezu.
Za muškarce isto, da li biste se osećali poniženo da vam prijateljica kaže kako bi volela da se krešete dok ona ne nađe sebi momka? Ona ga aktivno traži, ali ga još ne nalazi. Dakle, nema nikakve budućnosti sve to, znate da ste prolazna epizoda unapred.
E, pa da uporedimo odgovore![]()
Fuckbuddies su popularni danas.Ne ***** prijatelje.
Prijateljice?Ne ***** prijatelje.