Da li je ponižavajuće ...?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Мене заинтересовало како се активно тражи момак 🤔
Tako što nudiš sex drugarima, pa čekaš da to preraste u romansu 😂😂😂

A i ovaj što je postavio temu, ko to kome može da garantuje samo sex, to se nikad ne zna kad će da preraste u nešto više.

Meni su najbolje veze nastale tako... haje par sexova kad ono prešlo u višegodišnje ekstra veze...

ako vam neki prijatelj nudi seks, dok čeka da nađe sebi devojku? (vi ste slobodni recimo i sami), to za žene
Znate da aktivno traži sebi devojku, potpuno je iskren, ne želi sa vama ništa osim seksa dok ne nađe neku za vezu.

Za muškarce isto ;), da li biste se osećali poniženo da vam prijateljica kaže kako bi volela da se krešete dok ona ne nađe sebi momka? Ona ga aktivno traži, ali ga još ne nalazi. Dakle, nema nikakve budućnosti sve to, znate da ste prolazna epizoda unapred.

E, pa da uporedimo odgovore :mrgreen:
Ne,ne bih se osecao ponizen, i prihvatio bih ponudu sa odusevljenjem.Svi mi na pocetku zelimo seks, ali to ne znaci da seks ne moze vremenom, i situacijama ,evoluirati u nesto emocionalno.

Ни случајно. Пријатељ је често веће него љубавник.
Имати пријатеља је много теже и ређе, док љубавника пффффф избор је много већи 😆
Kod žena, to jest.

Kod muškaraca je obično obrnuto. 😁

Tako što nudiš sex drugarima, pa čekaš da to preraste u romansu 😂😂😂

A i ovaj što je postavio temu, ko to kome može da garantuje samo sex, to se nikad ne zna kad će da preraste u nešto više.

Meni su najbolje veze nastale tako... haje par sexova kad ono prešlo u višegodišnje ekstra veze...
Probujete se 😂😂😂😂😂😂 pa ako valja ajde ce se upoznamo sa roditelji!
Ako ne ,samo u sobu i taxi neka ide kuci
... pa ima li sta mizernije.?
nego kad zensko postane " devojka za sobu"

U principu nikada nisam imala muškog prijatela pa da budem u takvoj situaciji.

Jedino što mi je bilo zanimljivo: davnih dana sam imala koleginicu koja je pričala kako ima prijatelja, da je to prijateljstvo od detinjstva i da se nikada nisu seksnuli. To je nekoliko puta pričala. Iznosila je to kao neki uspeh.

Doživljaj takve neke ponude zavisi i od godina i od trenutne situacije i raspoloženja i od primarnog odnosa to dvoje ljudi....

Nemislim ni da je loše ni da je dobro. Ako su bliski i iskreni mislim da sama ponuda ni realizacija(ako do nje dođe) ne bi trebalo da pokvare već definisan odnos.

Ja veruje da ima žensko muških prijateljstava koja se ispomažu na takav nacin. Gde rame za plakanje pređe u potpuno sjedinjavanje.

samopoštovanje što te želi za sex ?
ne razumem mehanizam.
Ne želi da joj uopšte budeš važan u životu. Prolazan si i kad nađe druog koga traži imaće za tebe obično nula vremena.
Ali ok, dobićeš malo pike.
Pa upravo.
Sve je prolazno u zivotu. Sve prodje. Tako da ta prica o bitnosti je za naivcine.
Konkretne stvari u zivotu me interesuju. To sto neko nema vremena za mene me ne povredjuje, ja sam muskarac draga. Zamisli da ja krenem da cmizdrim: bu hu. Nema vremena za mene bu hu hoci neku da me voli i grli i posle zalaska sunca.

ako vam neki prijatelj nudi seks, dok čeka da nađe sebi devojku? (vi ste slobodni recimo i sami), to za žene
Znate da aktivno traži sebi devojku, potpuno je iskren, ne želi sa vama ništa osim seksa dok ne nađe neku za vezu.

Za muškarce isto ;), da li biste se osećali poniženo da vam prijateljica kaže kako bi volela da se krešete dok ona ne nađe sebi momka? Ona ga aktivno traži, ali ga još ne nalazi. Dakle, nema nikakve budućnosti sve to, znate da ste prolazna epizoda unapred.

E, pa da uporedimo odgovore :mrgreen:
Ne bih se osetio poniženim.
Prijatelji za to služe, da se nađu kad je teško.

Pre bih se osetio napadnutim na svoju muskost kada bi me kastrirala pricama: sram te bilo, samo na seks mislis i sl fore iz osnovne skole.Ovako ces sresti vecinu ljudi koji nece s tobom u vezu a ne obratno. I cudno bi mi i bilo da zapocnem s nekim odnose s idejom o vezi a ne da nam je lepo. U ostalom, taj je mogao da kaze toj osobi sto ne zeli vezu s njom. Ne valjas brate: imas cudne zivotne aspiracije, ciljeve, navike bla bla, nesto sto meni licno ne odgovara za vezu. I to nema veze s nepostovanjem.

Back