MrNapokon
Buduća legenda
- Poruka
- 43.822
E dosta od mene. Odoh da trazim neku sado mazo kinkara temu.
Uzivajte u caskanju drustvo!
Uzivajte u caskanju drustvo!
E, lepo. Sad sam pročitala.
ovo pod 1, da, to mi se dešavalo, jednom ali nekada se nađem i 2. put sa tom osobom da utvrdim. Uvek i utvrdim da je to besmisleno. Max 2 puta.
pod 2. to nisu lose "veze" i svidjaju mi se. Nadjemo se, lepo nam je da se seksamo, ali kada se vracam kuci kolima i posmilim da ce sutra se hebati sa nekom drugom meni sve jedno. I ako prekinemo sve mi je jedno. To je bilo samo zadovoljstvo pa dok traje traje. Ali nisi opisao poljubac tu. Može biti i njih i da su lepi.
E sad pod 3. ja to vec ne bih nazvala fizickom vezom. samo ove prve dve. Jer cim jedva cekam da se vidimo, to je vec zaljubljenost.
da li bi takvu osobu mogao deliti sa drugim? da se viđa još sa nekim?Za dva, ima poljubaca, kako nema!? Volim njenu kosu, lice, tijelo. Ali nemamo mi zajednickog mnogo. Kad se vidimo odmah se skidamo, idemo u krevet. Obozavam da je imam. Ali kad zavrsis nemas sta. Poljubac reda radi i ides. Mogu se vise nikad ne viditi. Nemam bol.
da li bi takvu osobu mogao deliti sa drugim? da se viđa još sa nekim?
Sad si me podsetio na jednu osobuRaspolozenje tu igra dosta ulogu. Sto je i jedan od razloga zasto ne verujem da je neka visa sila. Psiholoski momenat je u pitanju.
Kad nisi u vinklu, niko te ne gleda. Nikakva sudbina tu ne postoji, kad si najbolje od sebe, tada i sreces sebi bliske.
To je i to zracenje i sl...
Nisam pročitala sve odgovore u temi.Šta vi mislite? Da li je poljubac intimniji od seksa?
Meni jedno bez drugog ne ide .Poljubac prethodi seksa koji je visi nivo intimnosti .Poljubac i seks su povezani i ne bih to razdvajala![]()
da, takve veze sam i ja imala. A ranije sam kada sam bila mlađa mislila da to neću nikada moćiPa naravno. Nemam nista emotivno, jednostavno volim da je iebem ako ima prilike i to je sve. Mnogo mi se svidja fizicki, prija mi tih sat, dva, pet je vec previse.
Paula ne znam zasto te podsceam na neku nesigurnu u sebe licnost koja misli da mora da te iznova i iznova zadivi...Sad si me podsetio na jednu osobu
Uvek misli da treba da bude ne znam u kakvom stanju da bi bio sa mnom i da bi nam bilo lepo
A uvek se razuverava, jer u kakvom god stanju da ga nađem njemu bude sasvim lepo pored mene i meni pored njega
Ali posle nekog vremena ponovo sumnja ili ne znam već šta, i tako ukrug
Ali ne. Lepota odnosa je baš u tome da kakav god da si bude dobro
mmmmm, misliš da je to kod njega u pitanju? da mora da me zadivi? nisam u tom pravcu mislila... samo sam imala utisak da ne želi da ga vidim u lošem stanju jer je genaralno depresivan. Ali vara se.Paula ne znam zasto te podsceam na neku nesigurnu u sebe licnost koja misli da mora da te iznova i iznova zadivi...
Pricam o upravo suprotnom...
da, takve veze sam i ja imala. A ranije sam kada sam bila mlađa mislila da to neću nikada moći
Zaista se sviđa, i kul je tip, i odlično izgleda, i dobar mu je rac, i sve ok osim što nemam osećanja, a nema ni on
i ne foliramo se. samo je dobro.
i da ti kažem, kada puno radim to mi nekada baš prija, jer je neopterećujuće. Ništa se i ne čujemo, i ne dopisujemo, nema kontakata, tip ne davi ni kad se vidimo, potpuno možeš biti skoncentrisan na svakodnevne obaveze.
Pa ni ja nisam imala iskustvo da dugo traje. Posle nekog vremena se ohladi. Tj nemamo više želje da se viđamo.To je okay ako mozete tako. Meni je bio problem sto nisam mogao kontrolisati. Dodju na vrata u pogresno vrijeme. Zavrsio sam tako s tim vezama.
Nije mi sad dečkoJbg, nema nigde kinkare, moracu da pricam o intimi i ostalo...
Ne znam tvog decka Paula. Tako je zazvucalo...A ako pati od depre onda..budi nezna jbg...samo te onda stedi od tog nekog tezeg stanja. A ti mu vrv dodjes kao jedan od izlaza.🤷♂️
🤷♀️
E sad pod 3. ja to vec ne bih nazvala fizickom vezom. samo ove prve dve. Jer cim jedva cekam da se vidimo, to je vec zaljubljenost.
Iskusila sam (kao pretpostavljam većina ovde) sex bez poljubaca,
Pa da, svako doživljava na svoj načinTo je poenta diskusije sa @MrNapokon, da li mora postojati emotivna intima da bi bila intima. Ja ove jednonocne i fizicke ne smatram intimnim.
Ma ja jesam sa bivšim... pred kraj našeg odnosa, više meseci, postalo je samo takoJa nisam, barem se ne sjecam da sam.
nemo samo ko marija snajder da zbog redovitog bez strasti krenes da struzes farbu sa zidovaMa ja jesam sa bivšim... pred kraj našeg odnosa, više meseci, postalo je samo tako
dohvatimo se, ali bez ljubljenja
sad umem da prepoznam kada dođem u takvo stanje, to je pokazatelj kraja
I sad kad razmislim, poslednji put kada sam sa nekim više ne želim da se ljubim.. to mi je i signal da bude poslednji put.
I sad kad razmislim, poslednji put kada sam sa nekim više ne želim da se ljubim.. to mi je i signal da bude poslednji put.