blackground
Zainteresovan član
- Poruka
- 198
Bijeli Ocnjak:...jer ne volim sugave i olinjale pse.
Nemoj pogresno da me razumes, ali mislim da neko ko ovako razmislja NE MOZE DA VOLI ZIVOTINJE.
Verovatno ne nosis garderobu ako nije markirana ili gresim?
Imam 2 mesanca, a do pre dve godine imao sam i nemackog ovcara. Da li ces mi verovati ako ti kazem da su mesanci mnogo privrzeniji i odaniji psi? Iako su oboje spaseni sa ulice, ni jedno nije olinjalo i sugavo. Da nekim slucajem tvoj pas nije rodjen u odgajivacnici, vec u nekoj rupi i da je bio prepusten sam sebi, mislis da ne bi bio bas "takav" kakve pse ti ne volis?! Ne budi smesan/a...
Za Britni, koja sad ima 10 meseci, NIKO do sada nije rekao da je ruzna, a 95% onih koji su je videli(onih 5% su ljudi koji se profesionalno bave odgajanjem pasa ili su kinoloske sudije) kazu da je lepsa od Miska, nemackog ovcara. Mogu i postaviti slike ako sumnjas u to.
Hteo sam da kazem, ako neko zaista voli pse, volece ih nezavisno od toga da li su rasni ili ne.
P.S. Za 10-ak dana opet cu imati psa sa sampionskim rodovnikom, ali i sledeci put kad vidim stene na ulici potrudicu se da mu pronadjem krov nad glavom. Uvek se nadje neko kome nije bitna rasa, vec pas. :wink: