mali37:
Jel isto pokupiti cigance sa ulice i psa.da bi usvoio cigance mnogo je komplikovanije jel vecina tih cigancica sto prosi po ulici ima roditelje i nije lako ih usvojiti.
Beli ocnjak ima svoj stav o kucicima i cigancicima koji je podelio sa nama, ali ja bi mu bio zahvalan ako bi prestao da ga deli jel nije za nas obicne zaljubljenike u kucice i ostale ljubimce jel nemamo taj takmicarski karakter koji on ima.
Isto nemamo ni tako dominantne pse kao sto je njegov haski koji je toliko dominantan nad svim ostalim kako kucicima tako i ljudima.Jedino njegov haski ne moze da bude dominantniji od njega, pa ga zato priznaje za vodju copora.
jedna stvar koja koja uopste nije simpaticna jeste kada se neko pravi pametan. prije svega, dragi moj, ako ti cilj nije da se prepires, onda prvo procitas sta sam napisala, pa onda odgovoris u cemu se ne slazes sa mojim stavom. drugo, da stvarno jesi procitao moju poruku, shavtio bi da je opaska sa cigancicima bila ironija. ali ni to nije problem, ima dosta djece bez roditelja za sve dusebriznike.
ne znam sta ti znaci ovo sa dominacijom i takmicarskim karakterom. o cemu ti pricas, vile znaju.
ja samo kazem da je, kao sto vjerovatno svi koji drze psa u stanu znaju, psu potrebno posvetiti puno paznje i vremena, i naravno, novca. zato sam i rekla da mi nije jasno zasto bi neko uzeo psa sa ulice ako ne moze da priusti da ga kupi u odgajivacnici, kada njgova njega i drazanje kostaju mnogo vise od cijene steneta. zar to nije tako ocigledno? a ko pse drzi u dvoristu, nema nista protiv bolesnih i olinjalih pasa i svidjaju mu se mjesanci-samo naprijed, to je bas pohvalno.
i molim te, nemoj ubuduce prosipati pamet da bi meni udarao replike, cuvaj je, mozda ce ti nekad zatrebati.